Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:44 | May 7, 2013

Småkakor

Nu eftersom jag blev själv här hemma tänkte jag ta en sväng förbi Ica för att hämta ut ett paket som anlänt. I veckan anländer nog min handväska som jag beställde för ett tag sedan, som jag längtar! Men jag har nog en liten susning om vad detta kan vara. 🙂

När jag ska på affären tror jag att jag tar med mig receptet som följde med i min kakpåse. När vi var förbi Helena på Prat PR idag efter mässan så hade jag fått en härlig påse med recept och kakor i, dom överraskar alltid! 😀 Kakorna rök direkt när vi kom hem, det borde ni veta med tanke på vilket sockermonster jag är. Trots att jag äter så mycket sötsaker har jag inte alls samma vikt som för ett år sedan. Nej vid den här tiden ifjol vägde jag 53 kg, alltså 8 kilo mer än idag. 😀


14 kommentarer14 kommentarer om “Småkakor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • var är marcelo då?

  Reply
 • han är med grabbarna i kungträdgården.

  Reply
 • Lite skönt att vara själv ibland och få sakna sin älskling ibland.Min har varit borta 1 vecka på jobb i USA.

  Reply
 • Lilla söta Mini.Hur lång är du?

  Reply
 • 155cm

  Reply
 • Njut av solen. Her hos meg er det typ 10 grader og regn:-( Det er litt deilig å være ensam hemma innimellom, det tycker iallefall jag:-) Ha en bra kveld. Kram från Norge

  Reply
 • Och där kom din vikt upp igen… Jag blir så less på denna vikthets, Fridatiningarna går ut med kändisarnas kroppsvikter och du skriver ut din vikt i bloggen flera gånger. Om jag som 22 känner att jag påverkas av denna hets så blr jag orolig för hur yngre personer påverkas! En tanke orolig tanke bara som jag måste få skriva av mig!!

  Reply
 • älskar de där bruna avlånga med pärlsocker på!
  Haha jag bakar dom alltid 🙂

  Reply
 • Väger du 45 kg ? och du har mage att låta glad över det ?
  Du menar att du har en kroppsvikt som en 13 åring?? om du INTE tror mig så googla. Du är 22 år gammal. Dags att vakna upp i verkligheten där det tyvärr kallas för undernärd.

  Håller med ovanstående kommentar.. du borde tänka på att du förmedlar dåliga budskap till yngre, just sayin :-/

  Reply
 • 45 kg? Seriöst det är inte sunt nånstans oavsett hur mycket du försöker smälla i folk att du minsann tränar äter bra och är sund… inte snyggt nånstans pluss att det inte är hälsosamt. nått kilo till och mensen ryker.

  Reply
 • Fast jag är ju 155 cm lång så beräkna BMI mm så får du se 🙂

  Reply
 • Japp fick det till 18.7 vilket hamnar i kategorin underviktig.

  Reply
 • http://www.bmitest.se/

  Räkna där. Jag hamnar på normalvikt!

  Reply
 • Ett kilo ifrån “underviktig”.

  Reply