Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:17 | May 7, 2013

Förhållandet…

Jag är ingen förhållandeexpert, långt ifrån och alla förhållanden är olika. Jag får nästan dagligen mejl där unga tjejer frågar om råd när det gäller deras förhållande och jag måste säga att jag är jätteledsen om jag inte kan svara på allt, men jag kan förhoppningsvis komma med något råd. Mitt och Marcelos förhållande i Big Brotherhuset var en berg och dalbana, när jag själv sett vad som sagts och vad som hänt så förstår jag vad ni menar med att det inte verkade vara ett “sunt” sådant, men det var även mycket ni inte fick se eftersom det inte visades.

När jag var 14 år trodde jag att jag skulle leva tillsammans med en person för resten av mitt liv. Alla sa att det var en tonårskärlek men jag bara nej då… När man är 14 år gammal är man väldigt ung och oerfaren och jag visste liksom inte vad som var rätt, fel, vad som var okej att göra eller vart gränsen gick. Jag blev bedragen många gånger, vid jul, nyår, min födelsedag och jag accepterade det varje gång för att det var väl mig det var fel på tänkte jag och försökte att göra det bättre genom att skaffa gemensamma saker. Trots det här fanns alltid den här känslan och tanken i mig att det kommer att hända igen. Jag var misstänksam hela tiden, snokade igenom mobiler, datorer till och med mejl för att bekräfta att mina känslor var rätt. Det ledde i sin tur till såklart massor av bråk och trakasserier och jag flydde, jag var så arg på mig själv för att jag hade accepterat det här. Tillslut fanns det inga känslor längre, det fanns bara massa gemensamma saker…

Såhär var det i många år och för en gång skull gjorde jag något riktigt bra för min egna skull, jag åkte och medverkade i Big Brother. Det här hade jag verkligen velat i så många år och helt plötsligt fick jag chansen, jag tog den och kom med. Jag flydde från mitt förflutna och kände för första gången på länge att jag var så lättad, så fylld med energi och jag var glad. All den här ilskan och tankarna var som helt bortblåsta i min skalle och jag kunde inte vart på ett mer passande ställe.

Några dagar senare när jag lärt känna Marcelo kände jag att det pirrade i kroppen så fort han var nära eller pratade med mig. Jag ville alltid vara i samma rum som honom, jag ville alltid att han skulle titta på mig för att det gjorde mig så glad. Jag älskade att titta i hans ögon och älskade att han tog i mig. När vi började sova med varandra var jag så glad, så lycklig. Det tidigare var som bortblåst för det var såhär det kändes att vara kär. Ja, jag hade fel, det var en tonårskärlek som gick för långt men jag kunde inget göra i huset. Jag kunde inte sätta stopp för det som faktiskt var bra känslor, det som riktig kärlek! När man är kär kan man inte bromsa dom känslorna, man vill inte det utan man vill njuta av dom till fullo och det var det jag gjorde.

Det som hände i huset, det som skakade om mitt och Marcelos förhållande, var skitjobbigt. På ett sätt var det bra att jag inte visste vad som hänt för då hade jag mest troligt klippt direkt, och hade det inte vart därinne hade jag dragit. Men pga situationen var vi tvugna att prata ut och jag älskade honom för mycket för att släppa taget, och sen förstod jag hur mycket han ångrade sig och det var det han behövde visa för mig. Vi satsade verkligen allt på vårt förhållande och försökte igen efter programmets slut, trots allt om kommit fram från båda våra sidor och det behövdes för att vårt förhållande skulle fungera.

Visst gjorde detta på fel sätt men hade jag inte gjort det här hade inte jag vart världens lyckligaste idag. Jag hade aldrig träffat Marcelo,  jag hade aldrig känt mig så omtyckt, uppskattad och älskad som jag är idag av Marcelo. Jag vet att han aldrig skulle göra något dumt mot mig, jag vet att han alltid finns där för mig och gör allt för att jag ska känna mig trygg och älskad. Varje morgon när jag vaknar och ser att han tittar på mig pirrar det i hela kroppen och jag blir lätt generad. När jag står och diskar och han kommer med sina underbara armar och bara håller om mig, kysser mig i nacken och säger att han älskar mig. Att få höra av min sambo att han älskar mig mer än allt och jag är hans prinsessa som han alltid ska ta hand om och skydda, då finns inget annat än lycka i min kropp och det är den bästa känslan i världen! ♥


63 kommentarer63 kommentarer om “Förhållandet…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint skrivet Annica.Önskar dig och Marcelo allt gott i livet.

  Reply
 • Jättefint skrivet 🙂

  Reply
 • Aaaaaaaaw ni är så sööta

  Reply
 • Ohh så fint skrivit från hjärtat och ibland måste man verkligen vara med eller göra något för att förstå att man är fast i något som inte var bra för en. Man kan lätt bli fast för som du säger anse att felet ligger hos en själv. Det gjorde det ju inte och du var värd att få vara kär & lycklig

  Ni är så fina tillsammans du & Marcelo

  Reply
 • Haha man blir ju smått avis 😉 men önskar er all lycka 🙂

  Reply
 • Jag känner igen mig i dig!
  Jag har själv varit tillsammans med min sambo i ca 3 år och vi hade det rätt jobbigt från första början men med tiden har allt fallit på plats.
  Finns kärleken där från bådas sidor så tror jag absolut att allt går 🙂
  Massa kärlek till dig!!!

  Reply
 • Så gulligt skrivet Annica 🙂

  Reply
 • Vad härligt kärlek är något fint men vad skulle du göra om olyckan skulle komma och Marcelo skulle vara otrogen mot dig tänker du stanna kvar i alla fall man kan ju alldrig veta helt säkert att det inte kommer att hända.det finns ju inga garantier på något synd att du fann dig i det som hände i dit andra förhållande.man ska ju inte finna dig i sånna saker.

  Reply
 • All lycka till dig och Marcelo

  Reply
 • Nyfiket frågat bara eftersom jag fortfarande inte förstår.. Varför hånglade han med Jennifer? :/ Jag skulle aldrig kunna komma över en sån sak..

  Reply
 • Han var för full… 🙁

  Reply
 • Funderar du ibland om Marcelo vill börja umgås med Jennifer igen,han tyckte juhon var en skön person?
  Ursäkta frågan,men det är sånt jag själv skulle fundera på
  Har ni nångång pratat om allt som hände i huset o allt han sa till henne vissa gånger?

  Reply
 • Tack för ett härligt,ärligt inlägg
  Ett sånt där som griper tag i hjärtat
  Kärlek o respekt till dig Annica <3

  Reply
 • Vi har släppt allt bakom oss. Och sen vill varken jag eller han se eller umgås med henne, det han han gjort klart för sig 🙂

  Reply
 • Konstigt att marcelo (enligt annica) inte vill umgås med Jennifer, då av alla tjejerna han hånglade med i huset har jag aldrig sett honom hångla med någon så passionerat som han gjorde med Jennifer. De såg verkligen ut att vilja ha varandra. Medans annica var hans “söta myskompis” som han hela tiden sa 🙂

  Reply
 • Oj vad fel du har där 😉

 • Fel vart då? Att han hela tiden sa att du var hans myskompis eller att han velat ha Jennifer länge sedan hon kom in i huset och till slut när han fick till det med henne gick det jvligt hett till? Vilket var det som inte stämde? 🙂

 • Ah, den klassiska ursäkten “Jag var full”. Men betyder det att Marcelo aldrig får bli full igen då, för då kan det ju hända igen? Bra av honom om det är anledningen till att han inte direkt festar längre!

 • Som Annica säger här så har dom gått vidare,har förhoppningsvis pratat ut om det som hände mellan Marcelo o Jennifer,ja Enligt Marcelo DÅ var ju Jennifer mer hans typ,blond med big boobs,men han har ju ändå valt att leva tillsammans med Annica,säger inte det dig någonting???tror knappast någon tvingat honom till detta.. :).hahaha utan han har väl insett att det man tror är ens ideal inte alltid överensstämmer med vad man senare väljer,för jaa Marcelo har valt Annica,så varför,varför ska du komma med old news,gammal sörja,jaa skitsnack helt enkelt, bara tröttsamt att trots att det gått 1 år så drar folk upp sånt skit!!!!!!!

 • ? håller fullständigt med dig,men vissa älskar att tjata om det som
  varit i stället för att glädjas åt att Annica o Marcelo, valt att leva
  sina liv tillsammans.Synd om dessa missundsamma människor. Kram/Berit

 • Jaa,jag tycker självklart man får säga vad man tycker och tänker,att man inte behöver hålla med A o M i allt,själv har jag jättesvårt för vissa saker dom gör,men detta är bara gement elakt,endast till för att förstöra,så frön av osäkerhet hos Annica,och jag kan inte förstå varför,varför har en del ett sådant behov?Helt sjukt om du frågar mig!

 • Sofia: Det är din bild och åsikt… Om Marcelo hade velat vara med Jennifer så hade han ju varit det. Det var uppenbart hur desperat Jennifer var efter Marcelos uppmärksamhet och bekräftelse. Jag tycker du ska rannsaka dig själv gällande varför du ens väljer att göra den typ av inlägg här på Annicas blogg som du gör. Svaret på frågan (även om du gissningsvis har svårt att erkänna det)tror jag blir att du gör det för att du helt enkelt vill vara elak och missunnar Annica (och Marcelo för den delen) lycka. Ingen vidare smickrande egenskap…men men den får du själv stå för.
  Annica: You go girl!

 • Kanske Saga som ska rannsaka sig själv när du kallar folk för desperat och nedvärderar folk, tycker inte det är spec snällt!

 • Man kan inte skylla ifrån sig på att man var full/för full. Såna ursäkter tror jag inte ett dugg på…

  Reply
 • Håller med om att man inte kan skylla på att man var för full som annica gärna vill få det att verka. Därför kommenterade jag det man såg klart och tydligt i tv-rutan, marcelo trånat ett tag efter Jennifer (som för övrigt ser väldigt bra ut som det är förståeligt) och sedan när dem fick till det, vilket hade skett förr eller senare, så var dom på varandra som inget annat man sett i BB. Det är väl ingen här inne som sagt att han nu vill vara med jennifer nu? Så tagga ner 🙂 Säger bara att jag aldrig sett honom hångla i BB så passionerat som han gjorde med Jennifer 🙂

  Reply
 • Även fast vi inte har ett sk*t o göra med ert förhållande så måste jag bara få detta sagt. Jag tror lite att grejen va såhär, inne i huset var allt nytt för dig och Marcelo, ni höll liksom precis på att lära känna varandra osv, alla känslorna var nog inte på sin plats, även om ni tyckte om varandra väldigt mycket och var väldigt intresserade så var det nog inget som var 100% säkert. Att skylla på alkoholen är absolut ingen ursäkt, då skulle han ju kunna göra exakt samma sak nu såfort han blir “för full”. Skillnaden nu är att NU vet ni vart ni står ni vet er kärlek till varandra, därför skulle förmodligen ingen av er någonsin vara otrogen igen. Sedan tror jag även, att det är som du säger, att han verkligen ångrade sig osv, som jag sa tidigare ni visste inte hur saker och ting skulle bli, ni visste nog inte säkert hur ni kände till 100% men Marcelo fick nog ett Wake up call efteråt, DÅ kanske han verkligen fattade själv att “oj vad har jag gjort? Annica är ju tjejen jag vill va med” men innan det tror jag nog att allt var lite ostabilt, så att skylla på alkoholen är ingen ursäkt! Så tror jag att det var iaf.. Men hur som ni är sjukt söta ihop och ser verkligen ut att hålla dagarna ihop fint tillsammans. All lycka:)

  Reply
 • Förstår fortfarande inte vad någonting som hände för ett år sedan och under väldigt speciella förhållanden har med saker o ting att göra idag,varför man överhuvudtaget tar upp detta!!!

  Reply
 • Ärligt och fint skrivet Annica!

  Reply
 • Jättefint skrivet! 🙂 Du och Marcelo är så söta tillsammans! Önskar er all lycka! och ha det bäst! 😉

  Reply
 • Naaaw vad gulligt!!! ❤

  Reply
 • Så härlig läsning detta var, märks att det verkligen
  kommer från hjärtat. Ni är värda all lycka och kärlek
  båda två. 🙂
  Ha en fortsatt skön kväll.

  Reply
 • Har Marcelo kommit hem eller är du fortfarande själv ? Och jättefint skrivet all lycka och kärlek till er 🙂

  Reply
 • Störst av allt är kärleken!

  Reply
 • Vart tog du vägen??

  Reply
 • Vilken skön blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

  Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria

  Reply
 • jätte fint skrivet <3 Du förtjänar inte att bli behandlad som skräp av killar!
  Det är ren kärlek Marcelo ger dig och att han verkligen älskar dig från hjärtat kan väl vem som helst lista ut! önskar er all lycka <3

  Reply
 • Du förtjänar att ha en kille som verkligen älskar dig! All lycka till er!

  Reply
 • När ska ni göra cinnamon Challenge ????????

  Reply
 • Mycket fint skrivet Annica,märks att det kommer direkt från hjärtat!
  Jag önskar er allt gott, kram /Berit

  Reply
 • Stackars lilla offret Annica, alltid någon annans fel, patetiskt! Du är genomfalsk och en stor lögnare. Det är inte särskilt svårt att förstå att anledningen till att ni inte är ute och festar längre är för att du är svartsjuk och kontrollerade och Marcelo är flörtig.

  Reply
 • Vad tråkigt att du tror att det är såhär när det inte är så. Men du får tro vad du vill så länge jag och Marcelo vet vad som stämmer 🙂

  Reply
 • Denna Sanna slår allt.Hur många gånger har hon inte skrivit att hon ska sluta läsa din blogg?? Men hänger fortfarande kvar.Tycker det är bra att du släpper fram hennes kommentarer.Hon kan inte må bra.Verkar ha mycket hat inom sig som hon lägger på dig.

  Reply
 • Hej Annica ! På söndag när ni har live sändning kan ni ha big brother som tema ? Typ ni pratar hur ni känner för varandra och hur ni gjorde för att vara med typ ….. 🙂

  Reply
 • Ja eftersom så många gillar att prata om det så 😉

  Reply
 • Fiiiint skrivet Annica o direkt från Hjärtat 😛

  Reply
 • Det man inte vet har man inte ont av… tycker det stämmer in ganska bra på dig tyvärr, jag tycker synd om dig 🙁

  Reply
 • Och vad menar du med det?en sådan kommentar är så billig,vet du något så ut med det ….annars håll truten,värsta jag vet när någon antyder saker så här!!!

  Reply
 • Håller med! Så fegt att skriva så. Typiskt tjejer som tror dom ska göra Annica osäket. Är säker på att dom aldrig skulle skriva så till Marcelo.

  Reply
 • Om du blivit så illa behandlad i ett tidigare förhållande, hur kunde du då förlåta Marcello så lätt? Men ännu inte förlåtit Jennifer.. hon hade ju ändå inga som helst förpliktelser till dej. Hon var singel och kunde göra det hon kände för.
  Har själv haft ett förhållande där killen var otrogen mer än en gång, och jag förlät. Nu i efterhand så skulle jag ALDRIG förlåta ett snedsteg igen.. tilliten är som bortblåst i samma sekund.

  Reply
 • De flesta har nog varit med om samma sak. Tyvärr.
  Och jag säger som dig, Tisdag, har man en gång varit med om det så förlåter/accepterar man aldrig att en sån sak händer igen i ett nytt förhållande.

  Fast Annica har en anledning att hålla fast vid Marcelo, annars hade hon inte kommit till Stockholm som hon så gärna ville. Då hade hon varit kvar i Ö-sund 🙁

  Reply
 • erika, haha, du är störd!

  Reply
 • Är det inte sant då!?? Hade du inte Marcelo, skulle du då ha bott i Stockholm nu i såna fall!??? Tror knappast det. 🙂
  Sen har jag inte sagt nåt om att ni inte är kära och tycker om varandra, för det tror jag säkert ni är idag! 😉

  Reply
 • Min morfar bor här i Stockholm. Min gudfar bor här i Stockholm. Det finns Parelle här i Stockholm som jag kunde söka arbetsplats på. Hade jag verkligen velat hade jag kunnat själv!

 • Dom verkar du inte träffa särskilt mycket.

 • 🙂

 • Superfint! 🙂

  Reply
 • Hej Annica, jag blev så glad efter jag fick ta bild med dig och Marcelo på stockholmsmässan! 🙂 Fint skrivet säger jag! Ville bara fråga dig en sak, hur vet du att han kommer vara trogen mot dig? Kan du verkligen lita på honom?

  Reply
 • Sånt kan man aldrig veta 🙂

  Reply
 • Ack så fel du har Annica….

  Reply
 • Precis ett sånt här inlägg bad jag dig skriva för några veckor sen, men då tänkte du inte göra det 😛 Kul att det kom ett iaf=)

  Reply
 • Det var fint skrivet, men tycker det är synd att du lämnar ut ditt ex på det sättet. Även om han har gjort taskiga saker mot dig så behöver inte alla få reda på det, eller vad han gjort.

  Alla förstår att du är väldigt lycklig tillsammans med Marcelo! Det syns på dig och hela ditt sätt 🙂 Passa på att njut och ta till vara på den här tiden!!! 🙂
  Inte för att vara taskig eller negativ, men allt kan ändras så fort i ens liv. Jag har själv varit med om det, så jag vet hur saker o ting väldigt snabbt kan ändras.
  Nu behöver det ju så klart inte vara så för alla. Det jag vill säga till dig: njut för fullt och ha det jättebra tillsammans med Marcelo. Njut för stunden och ta vara på varje litet ögonblick 🙂

  Reply
 • Du behöver inte vara orolig att Marcelo lämnar dig för någon annan.
  Han behöver dig mer än du behöver honom. Du är så driftig, företagsam och duktig
  och det kommer inte att dröja länge innan han blir ekonomisk beroende av dig.
  Du kommer snart att tjäna mycket mer pengar än han och därför vill jag ge dig
  ett gott råd. Ha inte gemensam ekonomi med honom. Annica, du är så smart och självständig.
  Tro på dig själv mer och var inte svartsjuk. Marcelo kommer aldrig att ha det bättre med
  någon annan.

  Reply
 • Annica har dubbelt så många läsare än Marcelo har,hon tjänar redan mkt mer än vad han gör,håller med dig om att Annica är den som är driftig,företagsam mm,men varför skulle det gå ut över förhållandet?är vi inte jämställda idag?tror nog att Marcelo tillför annat i deras förhållande som gör att Även Annica inte kommer att ha det bättre med någon annan! 🙂

  Reply