Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:08 | May 6, 2013

Två veckor efter näsplastik

God morgon lovers!

Då är det måndag och två veckor har gått sedan jag opererade näsan, dagarna går fort numera. Jag har vart gipsfri i en vecka och har nu två veckor kvar till jag kan sluta tejpa under natten. Svullnaden har lagt sig ganska mycket, i alla fall på utsidan men det känns fortfarande kvar i näsgångarna då jag känner mig lite täppt.

Det som också har hänt efter operationen är att jag flagnar ganska mycket på näsan och det beror på att dom minskat den. Stygnen har börjat försvinna, det är sådana som försvinner av sig själv alltså inget som läkaren måste klippa bort men det kommer nog dröja ett tag till dom är borta helt. Det är nog det som är mest jobbig eftersom jag vill ha det rent i näsan, tror inte att jag är ensam om det, men det går inte så jättebra eftersom stygnen är i vägen. Sen har jag blivit rätt så rinnig i näsan, rätt vad det är så droppar det snor som är lika flytande som vatten och det är tydligen också vanligt.

Nu när det är så varmt och solen lyser får jag inte heller bära mina RayBan, man får inte belasta näsan med glasögon eftersom det kan göra så att det bildas brosk. Och sen ska inte näsan vara i solen eftersom skulle jag bränna den kan den svälla och det är ju inte heller bra för läkningen. Så det jag kommer att få bära i sammanlagt sex veckor är keps, om det är soligt förstås.

Men jag är jätteglad att jag opererade mig, min näsa känns fortfarande som jag och det är många som inte ens ser någon skillnad. Det är det som jag ville få fram, att bra plastik syns inte om man inte visar skillnaden. Och sen gjorde ju jag detta för mig eftersom jag störde mig på det. Jag är så glad och nöjd över resultatet hur det ser ut nu men ändå ser man det slutliga resultatet 6-12 månader efter operationen. Jag opererade mig på Teres Plastikkirurggruppen som ligger på Sabbatsbergs sjukhus. Min operation gick på nästan 40000kr.


16 kommentarer16 kommentarer om “Två veckor efter näsplastik”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Annica, kolla din mejl på Facebook. Jag hitta två bilder på din näsa som man ser skillnad före och efter! 🙂

  Reply
 • Ha en bra Måndag 🙂 kram

  Reply
 • Tack detsamma!

  Reply
 • Hej Annica!
  Har en fråga:) Vilken parfym använde du i bb-huset? Alla sa att du luktade så gott!
  Hoppas verkligen du svarar:)
  Kram!

  Reply
 • Chanel chance eau tendre 🙂

  Reply
 • Vart ska man anmäla sig ang den 20:de juni på Grönalund? 🙂

  Reply
 • Det kommer att ske via facebook. Vi kommer att skriva när det är dags att anmäla sig 🙂

  Reply
 • Jag kommer på eran träff i grönalund den 20:juni

  Reply
 • Jag gjorde en bröstförstoring i vintras. Efter kraftig viktuppgång vid graviditet samt efter att ha ammat 2 barn så var brösten obefintliga. Jag mår SÅ mycket bättre efter operationen, mitt självförtroende blev så mycket bättre. Men människor runt omkring mig som inte vet hur jag såg ut innan har ingen aning om att jag har gjort det då det ser så himla naturligt ut. Perfekt proportion till övriga kroppen. Så jag håller med dig, plastikoperationer är inget som måste synas med markant skillnad. 🙂

  Reply
 • vad härligt att höra! 😀

  Reply
 • Håll priset för dig själv tack! 😉

  Reply
 • Varför?

  Reply
 • Men vi som funderar kring priset får ju svar!

  Reply
 • Varför ska hon göra det? Det är ju bra att veta ifall man själv går i de tankarna?

  Reply
 • Jag var orolig innan du gjorde operationen att du skulle bli som alla andra som opererar allt och ser ut som små fula plastdockor Men måste ju säga att jag förstår din operation och din näsa ser ju naturlig ut och det va inte en större skillnad, så alla som pratar gojja kan ju slänga sig i väggen

  Reply
 • tack så mycket, jag själv är jättenöjd! 🙂

  Reply