Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:47 | May 6, 2013

Tränorexia

Idag promenerade jag till träningen, alltså 2,5km. Perfekt att starta dagen med en promenad i det soliga vädret. Där dansade och tränade vi för fullt i en timma så nu kan jag en hel dans plus att jag till och med kan hänga upp och ner alldeles själv. Det kändes riktigt tufft att kunna göra några saker som man sett riktigt duktiga dansare göra. Men jag kan lova er, ah, vad det känns i låren. Den smärtan är inte att leka med, det känns som om någon gnuggar av dig huden så blåmärken väntar jag mig. 😀 Vi får se om jag kommer iväg på ett till pass denna vecka, skulle vara kul att visa vad man kan när vi åker till Malmö. Haha nej jag driver med er! 😉

Efter träningen traskade jag tillbaka hem och möttes av en söt lapp från min kära Mackapella. Han vill inte att jag ska tyna bort nu när jag sätter igång med träningen, han tror nog att jag fått tränorexia. 😀 Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för denna underbara dag! Idag åker mina ballerina på! 😉


11 kommentarer11 kommentarer om “Tränorexia”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här