Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 6, 2013

Skönhetstips! Min hudvård

Hudvård

Ni är så många som har frågat efter mina hudvårdsrutiner och tycker att jag har fin hy mm. Tack förresten för det, det är det som jag själv faktiskt är mest nöjd med! 🙂 Men trots att jag har denna hudvård behöver inte det betyda att den är bra för er, det är viktigt att veta. De produkter som jag använder nu är bra för min hudtyp i detta tillstånd. Men för er som har liknande hud som mig, ja då kanske detta kan vara ett litet tips att testa. 😉

Jag har en torr hudtyp och är ganska känslig, jag kan inte har för aktiva produkter i ansiktet för då får jag små prickar och knotter. Jag använder återfuktande och lugnande produkter och det fungerar för mig.

Morgon:
Jag börjar att tvätta ansiktet med MD formulations rengöring för normal hud. Jag hade den för känslig förut men det är inte så jättestor skillnad förutom att den för en känslig hud har lugnande i sig.
Efter det tar jag ögoncremen från Estee Lauder. Marcelos mamma tyckte att jag borde testa den och jag tycker faktistk mycket om den. Den är silkeslen och mjukgör väldigt bra.
Sedan tar jag MD Formulations continous renewel serum i hela ansiktet.
Efter det serumet lägger jag Kceutic på mina kinder, där man applicerar rouge, och även på näsan. Just nu är det jättebra, jag måste ha högt SPF på den eftersom den är nyopererad. Den hjälper även till att lugna och lägga svullnad.
När jag är klar med mina serum applicerar jag min fuktcreme från Collistar.
Klart!

Kväll:
Rengöringsrutinen ser likadan ut med MD förutom att jag börjar med att ta bort mascaran med en eyemakeup remover från Yves Rocher.
Sen på med ögoncremen från Estee Lauder.
Sedan byter jag ut serumena mot ett enda och det är ett återfuktande serum från Clarins. Man ska helst inte ha SPF under natten så jag skippar även Kceutic.
Sedan smörjer jag in hela ansiktet med min återfuktande creme.
Och sist avslutar jag med Xlash som jag applicerar som en eyelinder både på övre- och undre fransraden.


9 kommentarer9 kommentarer om “Skönhetstips! Min hudvård”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte du berätta om hur det gick till när du åkte till Danmark, eller är det sekretessbelagt? Jag satt verkligen och tänkte på det där under BB-tiden… Hade du ögonbindel på dig på planet eller? Sa produktionen något till dig medan du var på väg? Haha!

  Reply
 • Hej!
  Jag har precis fått tips om att använda just de två produkterna från MD som du nämner men undrar varför du bara använder serumet på morgonen och inte på kvällen? Kan/ska man inte ha de det på kvällen?

  Reply
 • jo absolut kan du det men jag vill ha extra mycket fukt under natten bara 🙂

  Reply
 • Måste prova några av produkterna! 🙂

  Reply
 • Hej! Jag har för mig att du använde en creme för att dämpa rodnader förut, vad heter den? Jag har för mig att den var grön 🙂

  Kram!

  Reply
 • den heter kceutic och den är numera beige. den finns i mitt inlägg om min hudvård som gjordes idag kl 12:00.

  Reply
 • Hur gör du för att motverka att du får pormaskar? Skulle vara jätte kul om du svarade 🙂

  Reply
 • har du tips på bra serum både med och utan spf som är lite billigare?

  Reply
 • hej annica. Kan du inte göra ett filmklipp när du fixar din hudvård på
  Morgonen och kvällen? (:

  Reply