Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:01 | May 6, 2013

Res med stil

Nu när vi åker till Malmö på fredag så packar Marcelo sina saker i sin Henry LLoydväska, perfekt om man ska vara borta över en helg liksom. Men jag har ingen bra väska att packa i, eller jag har en gammal träningsväska från Carolina Herrera men den är ganska så liten och då får inte alla mina neccessärer plats i… Så jag har, tillsammans med mina loafers, beställt en väska också så är i bra storlek för weekendresor. Dock hinner jag inte få den till när vi ska till Malmö men den kommer jag kunna packa bra i när vi åker till Östersund i början av Juni, då min lillasyster går ut 5:an. 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “Res med stil”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Du är min idol och min dröm har varit och fått träffa dig sedan du var med i bigbrother 2012 jag har följt din blogg läser den ca 10 gånger om dagen och ser om du uppdaterar. Jag ska nu i sommar åka till Stockholm och det skulle verkligen vara jätte roligt om jag får träffa dig ex: på DMretor jag tror jag skulle börja gråta eller någon ting när jag ser dig för du är min idol jag pratar alltid om dig i skolan om din blogg osv och mina kompisar är nog lite trötta på mig HAHA. Men iallafall jag ska åka till Stockholm den 3-5 juli och undrar om du jobbar då på DMretro KRAM CAJSA! ♥

  Reply
 • Kolla din Facebook 😉

  Reply
 • hur är din skinnjacka i storleken och kvaliten? 🙂

  Reply
 • Jag har ca xs/34 i kläder men har blivit lite mindre nu så skulle behöva en 32a. Men är man en h&m 34a så passar den kanonbra! 🙂

  Reply
 • Snygg, men skulle nog inte välja att köpa från den sidan..

  Reply
 • Vad ska ni göra i Malmö? Kommer ni besöka någon klubb och i så fall vilken? 🙂

  Reply
 • Ja det ska vi. Marcelo har koll på det där, jag bara gör som jag blir tillsagd 😉

  Reply
 • Tack för svaret! Då ska jag fråga honom haha 😉

  Reply
 • Vad ska ni hitta på i Malmö? 🙂

  Reply
 • Åhh HERREGUD vad kul att ni ska besöka Malmö! Då kanske vi ses!!!
  Din rid inspirerad jacka från Zara?, finns den kvar i butikerna? Har kollat på webben men den finns inte där, kommer du ihåg piset?
  Är helt extas att ni ska komma till Malmö!!!! <3

  Reply
 • Touche. Sound arguments. Ҟeep up the amazing spirit.

  Αlso visit my web ƿage … pocera avh (Milagros)

  Reply