Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:29 | May 6, 2013

Min nya sommarjacka

Den där äppelpajen och chai latten satt perfekt i min mage, det var så härligt att sitta och fika i det underbara vädret. När vi fikat klart blev det en sväng förbi Ica för att hämta ut min efterlängtade jacka. Jag har en jeansjacka och skinnjacka som är sommarjackor, jag ville ha en ljusare och jag hittade en på Bubbleroom som jag beställde. Jag har ganska mycket presentkort där så jag utnyttjade ena för att köpa mig en sommarjacka och den här var i mocka. Den sitter väldigt bra och jag älskar färgen på den, en kall grå beige.

Nu ska vi göra oss klara för att åka till Djole eftersom hans familj firar en högtid som inte vi har, jag har inte sådär jättestor koll på religioner men det ska bli kul i alla fall! 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “Min nya sommarjacka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vilken snygg jacka 🙂 ha det så trevligt i kväll 🙂 kram

  Reply
 • Har märkt att det har blivit lite mer ”kläd inlägg” på bloggen vilket är kul 😉

  Reply
 • Jag försöker att bli mer insatt i dessa kläder eftersom jag tycker att det är snyggt men har alltid vart dålig på att klä mig själv 😀

  Reply
 • Djurdjevdan.. Jag är i Serbien och firar den högtiden på riktigt för första gången! Superfint är det! Alla har smyckat sina grindar med fina kransar. Typ som såna vi har på midsommar liksom! Supermysig högtid!

  Reply
 • Gud vad kul! Maten är suverän, jag älskar serbisk mat! 😀

  Reply
 • Högtiden heter Påsk 🙂

  Ortodoxa firar Påsk efter en annan kalender än Sverige! 🙂

  Reply
 • Hej annica! Vet du om eucerin hjälper mot torr hud eller någon annan medel? Har jätte torrhud och märken här och där. Ska på bröllop om några veckor och vill verkligen att det ska försvinna eller åtminstone bli bättre. Har du några tips? Vet någon annan vad som är bra mot torr hud?

  Reply