Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:03 | May 6, 2013

Loafers

Vad tycker ni om skorna här nedan?
Förut var jag inte alls för nitar och paljetter men efter att jag skaffade mina bling blingbots så blev jag nog lite fast för pimpade skor. 😀 Sen har jag aldrig själv ägt ett par loafers men jag har sett så många nu som har det och jag börjar gilla det mer och mer så jag har tittat lite efter ett par som jag skulle kunna bära. Först tänkte jag på ett par vanliga svarta men ändrade inställning helt när jag såg de här vita paljettiga nitskorna. 😀

Så dom här skorna nedan fick tummen upp av mig, dom kommer jag att ha till mina ljusa slitna jeans och en söt topp för att bryta av den tuffa attityden. 😉

Har ni några loafers och vad matchar ni dom till?


19 kommentarer19 kommentarer om “Loafers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här