Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:15 | May 6, 2013

Detox

Nu är jag på väg till Skeppargatan för Poledance på StudioDQ. Visst ska man inte träna på tre veckor efter operationen men jag kommer att ta det lugnt och det är inte som att grymma, här kan man faktiskt göra saker i sin egna takt. 😉

Idag börjar jag inte bara med träningen utan jag börjar även att detoxa. För ett tag sedan fick jag en leverans till Dmretrobutiken och då hade jag fått en detoxkur, det är den jag startar med idag. Jag äter precis som vanligt men jag ska dricka denna dryck varje dag i 20 dagar. Man tar 12ml och blandar ut med 1,5 l vatten som man ska få i sig under dagen. Den ska rena kroppen samt hjälpa matsmältningen. Då kör vi, beachbody 2013 here I come! 😉


9 kommentarer9 kommentarer om “Detox”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så roligt med pole dance det är nåt jag funderat på att testa 🙂 ha en fortsatt skön dag 🙂

  Reply
 • det är askul! 😀 man känner sig så duktig och sexig på samma gång 😉

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Smakar det skit eller? XD

  Reply
 • nej den var faktiskt okej, den smakar lättdryck 🙂

  Reply
 • Vart kan man köpa?:) vill med ha!!

  Reply
 • alltså jag vet inte, jag fick den skickad till mig… 🙁

  Reply
 • Googla så kommer det upp flera återförsäljare! 🙂

  Reply
 • Varför inte passa på att lägga om kosten samtidigt?
  Hoppas inte du förväntar dig att något revolutionerande kommer hända med din kropp enbart på grund av den produkten, för så enkelt går det inte för att rensa ut kroppen:)

  Reply