Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:18 | May 5, 2013

Våfflor till frukost

Imorse tänkte jag vara gullig mot älsklingen och överraska honom med lite våfflor till frukost. Jag vispade ihop smeten och när jag skulle plocka fram våffelgärnet visade det sig att det var inget våffelgärn, det var ett mackgärn. Åh, hur skulle jag göra nu då? Jo jag tog och stekte dom istället och det blev riktigt gott det med. 🙂

Innan jag gjorde våfflorna dammade jag och dammsög hela lägenheten och nu håller jag på med tvätten. Såhär ser söndagarna ut hemma hos oss, till en början gillade jag att söndagarna gick till detta men nu börjar jag bli riktigt less på detta. Jag ska anställa en städerska! 🙁


21 kommentarer21 kommentarer om “Våfflor till frukost”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! 😀 Skulle bli jätte glad ifall du kunde ge oss läsare lite rabatt på den nya Lace Jumsuiten från D.M Retro 🙂 Många kramar/ Victoria 🙂

  Reply
 • Härliga Söndagar ska man njuta av
  Tvätt o städ tar man någon kväll slutet av veckan så helgen är fri 🙂
  Ha en underbar Söndag!

  Reply
 • Våffeljärn, mackjärn. Har man bloggen som yrke, bör man kunna stava rätt.
  Städa “hela lägenheten” ?????
  Ett rum.

  Reply
 • 🙂 Ja, det lät som att de hade väldigt mycket att städa. En etta är ju inte mycket att städa 🙂
  Och tvätten kan man byta dag på och tvätta nån annan dag, om nu det är “roligare”

  Det är väl så verkligheten ser ut för de flesta: tvätta och städa + att de flesta har ett jobb att sköta och är borta stor delen av dagarna under veckorna. Jobbar man så hinner, eller orkar, man sällan så mycket mer under veckorna och då går helgen åt till allt “roligt”, så som tvätt, städ, handla…

  Om ni tycker det är jobbigt nu när ni är 2 som bor i en liten etta, så ska ni nog inte ens fundera på att skaffa barn eller nåt större boende i framtiden 😉

  Reply
 • fast det är olika vad alla tycker, inte sant!? jag kanske tycker att det är jobbigt att städa bort allt damm och både jag och marcelo är noga med att allt damm ska bort eftersom det syns så väl här hemma. och städa för dig kanske inte är samma som för oss. vi kanske är supernoga med varenda litet hörn, torka var enda liten fläck mm. så bara för att jag säger att jag tycker att det är jobbigt och städa behöver inte det betyda att jag gör på ditt sätt! 😉

  Reply
 • klart du ska göra på ditt sätt. Det gör väl alla hoppas jag! (på sitt eget sätt menar jag) 🙂 Jag är också noga när jag städar fast jag bor i en betydligt större lägenhet. Har man barn så blir det verkligen skitigt 🙂 De springer ut o in och drar in skit, kladdiga fingrar överallt, skräp och leksaker överallt mm mm
  I en etta där man har sängen i vardagsrummet så blir det förstås ännu dammigare överallt mot om man har sängen i ett sovrum.
  Jag tror ingen tycker det är roligt att städa. Det är ett ont måste, liksom att laga mat, tvätta mm

  Ha nu en riktigt fin em ute!! 🙂

  Reply
 • jag kan helt ärligt säga att jag inte alls är redo för barn än. jag vill göra så mycket mer, i min takt, innan det ens är dags att tänka på det. 🙂

  detsamma! 🙂

 • Det gör du alldeles rätt i! 🙂 Man ska leva livet först tycker jag. Så passa på och njut av livet du har nu. Tids nog hinner du med barn och du har många år på dig än att skaffa barn 😉
  Lev livet, ut och res, gör allt det du vill innan du skaffar barn! Njut av livet, av det fina vädret, av Stockholm och att du har en underbar kille 😉

 • Ni är 22 år, tycker ni att det ni gör nu är att leva livet.
  Blogga, sova, sminka sig, laga lite mat, verkar inte vara så rikt liv när man är 22 år. Nej, plugga, skaffa sig en utbildning, resa är ett innehållsrikt liv.

 • Varför ska det ske i en takt som passar dig? Vi gör det i vår takt och är inte det varje månad så är det okej. 🙂

 • Till anonym 19.06- Så de som inte pluggar eller reser lever ett meningslöst liv menar du? Så tråkigt med dessa värderande kommentarer. Det är väl ändå upp till var och en hur man vill leva sitt liv..

 • Så gott med våfflor 🙂 ha en fortsatt härlig Söndag. och visst är det live i kväll?

  Reply
 • Och om du inte gillar och städa på just Söndagar varför inte ta och byta dag

  Reply
 • Gör ni aldrig mat “på riktigt”? Allting är halvfabrikat förutom möjligen när ni äter fläskfilé..

  Reply
 • Hahahaha. hur orkar du?

  Reply
 • Det ser så gott ut är det live sändning i dag och då måste ni vara med båda två.

  Reply
 • Vilken tur för Marcelo att ha en sån underbar sambo som du 😉

  Reply
 • Jaa, jag tycker ni borde skaffa en Rut,alla borde ha en ….det finns så mkt roligare saker att göra än att städa,speciellt på sommaren!!! 😉

  Reply
 • Var tog du vägen?

  Reply
 • Anställa en städare för att städa en etta….. hoppas du skojar nu….

  Reply
 • Ja det är klart jag gör. Jag klarar av att städa själv 😉

  Reply