Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:28 | May 5, 2013

Trassliga, men långa, fransar

Det är inte bara fördelar med långa fransar. Har man inte hittat en bra mascara för just sina fransar kan det se ut såhär. Ganska så trassligt, nästan lite spindelbenseffekt. Dock har jag ganska många olika mascaror för olika tillfällen men denna var inte alls bra för mina långa fransar. 😉

Men för er som undrat så använder jag Xlash till mina fransar. Jag hade bra fransar innan jag började med massa olika näringar men absolut inte såhär långa. Jag började med NeuLash för ca 1,5 år sedan, efter det testade jag Priori och nu har jag gått till Xlash och jag tycker att den som jag använder nu har vart bäst. När jag började med NeuLash tog det ca 7 veckor innan jag såg riktiga resultat. Sedan när jag gick till Priori så återgick mina fransar till det vanliga eftersom det bara var en näring, inget som fick fransarna att hålla sig långa enligt mig. Så när jag började med Xlash igen tog det ca en månad innan dom var långa igen. 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Trassliga, men långa, fransar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • blir det nån live i kväll??

  Reply
 • skulle du kunna tipsa några bra affärer/hemsidor men bra briser på ballerina skor? 🙂

  Reply
 • skulle du kunna göra en video hur du applicerar din Xlash? 🙂
  Kram!

  Reply
 • Jag förstår inte, varför frågar man en bloggare om sånt?
  Kan man inte själv söka på nätet, man sitter ju uppenbarligen framför en dator, precis som
  bloggaren. Dom kan väl inte hitta bättre än du och har väl inte provat alla skor och vad som
  är bra priser för dig kanske inte är detsamma som för bloggaren.
  Och affärer, vad jag har läst så har inte den här bloggaren varit inne på värst många skoaffärer i Stockholm.

  Reply
 • Annica! Mina fransar ser exakt ut som dina gör på bilden. Jag hatar den där klumpen som sitter längst ut på fransen 🙁 jag har testat SÅ många olika mascaror genom åren och mina fransar blir så utav alla! Köper ofta nya och hoppas varje gång att jag ska ha hittat den perfekta, men så blir det aldrig… Så, har du tips? Ska man ha gummi, eller “vanlig” borste när man har långa tunna fransar?

  Reply
 • Jo, alltså, WOW, dina fransar är helt grymma.. Riktiga drömfransar! Jag har typ en frans på varje öga, lol!

  Reply
 • Kan inte du tipsa om någon bra ögonbrynsfärg man kan ha om man är blondin? 😉

  Reply
 • Skulle också vilja se hur du aplicerar din xlash.
  Och så undrar jag hur länge den brukar räcka för dig? Kram

  Reply
 • Ska man lägga X-lash på nedre fransarna också? För just nu lägger jag bara uppe men vill ha de nedre också längre 🙂

  Reply
 • Är det säkert att de är så bra eller säger du så bara för att göra reklam åt dom?
  Hade vatt jättebra om du svara för funderar på att beställa de! 🙂

  Reply
 • den fungerar, helt klart! visst ser det ut som ett reklaminlägg men jag lovar dig att det fungerar!

  Reply
 • Yes den fungerar verkligen!!!!

  Reply
 • Okej tack! 🙂

  Reply