Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:33 | May 5, 2013

Njuter av solen

Jag skyndade mig så gott jag kunde med tvätten för att jag skulle få komma ut och njuta av solen. Den är så otroligt varm och skön just nu och det gör inget att det blåser lite. Jag satt ute i kanske en halvtimma men man behöver ju bara vistas i solen i 20 minuter för att få i sig den dos D-vitamin som kroppen behöver.

Det som är otroligt jobbigt är att jag är utan telefon så jag kan inte alls uppdatera er lika ofta. Och eftersom det var Marcelo som gjorde att vibratorn slutade att fungera borde han då låna ut sin telefon till mig så att jag kan blogga när jag ber om det, men han tycker om att jävlas lite med mig så han säger nej. Så jag fick nog nu ute i solen och gick in istället just för att kunna uppdatera er och ta upp tvätten från tumlaren, därför var jag bara ute en stund…

Nej jag är inte arg på Marcelo och pratar inte illa om honom, jag har helt enkelt vaknat på fel sidag idag så det är inte något bra tillfälle att jävlas och reta mig. 🙁


Bilder från tidigt i våras när vi utforskade parken. 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Njuter av solen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • är det live i kväll och då är väl ni båda med ?

  Reply
 • och jag tycker du ska gå ut i solen igen det gör inget att du inte upptaterar lika ofta vi vet ju att du är utan mobil och då blir det ju mindre inlägg.

  Reply
 • Håller med!!! Ut i solen. Vi klarar oss. Tänk på dig själv ibland

  Reply
 • är ni båda med på liven i kväll ?

  Reply
 • jo men visst 😉

  Reply
 • Du ska inte ha solglasögon/glasögon på en nyopererad näsa. Eller det är i alla fall vad min kirurg har sagt till mig. Min näsa fyller också två veckor i morgon. 🙂

  Reply
 • nej det är en gammal bild. jag har bara keps på mig 🙂

  Reply