Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:40 | May 5, 2013

20% på Lee

Eftersom det faktiskt är vår nu gick jag igenom garderoben och kikade efter vad jag hade för klänningar, kjolar och shorts som jag snart kommer att kunna använda. Den som jag längtar mest efter att få använda är min jeansklänning från Lee som kom för någon vecka sedan. Jag har redan knatat runt i den här hemma men utepremiären får vänta! 🙂

Fyller ni i Annicas-20 i rabattkodsfältet vid betalning får ni 20% rabatt på allt. Rabatten gäller till på söndag nästa vecka, på leeonline.se.

 

20130505-183838.jpg
Snyggt till ett par söta ballerina! 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “20% på Lee”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här