Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:08 | May 4, 2013

Snacka om promenad

Alltså nu ska ni få höra vad jag har rört på mig idag. Imorse gick jag hemifrån till Kungsgatan och tillbaka. Gjorde samma sak igen med Marcelo eftersom vibratorn fortfarande var trasig, ja jag testade att slå av och på den på inställningarna och laddade till och ned en app som hette vibration men den fungerade inte. Anyway, vi gick sedan till Drottninggatan för att ta en räksallad med Marcelos kusiner. Sedan gick vi till T-centralen och mötte Zacka och Djole. Vi promenerade till Gamla stan/ Slussen för att släppa av kusinerna då dom inte kunde vägen till Engelen sedan hela vägen tillbaka till T-centralen. Därifrån tog vi tunnelbanan till Karlaplan då Djole skulle uträtta ett ärende sedan ner mot Strandvägen, förbi Berns och Kungsträdgården. Vi gick in på Donken för en Tropicanajuice och promenerade sedan till Hötorget för att åka hem. Promenerade sedan hem från Rådmansgatans tunnelbanestation.

Nu sitter jag i soffan, helt död. Jag är helt slut och min skalle värker, och vi ska gå ut ikväll…. Pallar jag det eller? 😉

20130504-201046.jpg
Jag såg Gangnam style vid Kungsträdgårdens tunnelbana. 😀


11 kommentarer11 kommentarer om “Snacka om promenad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här