Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:08 | May 4, 2013

Mot tele2!

Jag är i extas, idag ska jag få hämta min lilla bebis i tele2butiken. Min mobil är lagad och klar, eller dom har mest troligt bytt ut den men det är slitsamma eftersom jag säkerhetskopierat den. En ny, orepig, fin liten telefon. 😀

Och eftersom vi sov länge här hemma idag sitter jag i myskläderna och tejp på näsan, jag har inte alls hunnit fixa mig. Men först blir det frukost sen tar jag på mig mina joggingskor och löper dit bort! 😀

20130504-110759.jpg

6 kommentarer6 kommentarer om “Mot tele2!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en jättebra Lördag 🙂 kram

  Reply
 • och hoppas Marcelo mår bättre i dag

  Reply
 • Kul att hämta telefonen skönt att du inte har blivit smittad av Marcelo

  Reply
 • har du opererat den, eller varför har du tejp?:)

  Reply
 • hoppas det blir lite bättre uppdatering 😉

  Reply
 • alltså det är kanske lite svårt att updatera när du inte haft en egen mobil 😉
  ha en bra dag <3

  Reply