Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:15 | May 3, 2013

Too Faced endelss summer

Älsklingen min är fortfarande jättedålig, inte nog med det så har vår dusch gått sönder. 🙁 Handtaget som man vrider på har rostat sönder och lossnat, så lite vatten står och rinner och det går ju inte att stänga av. Så när jag skulle ge mig på en dusch imorse så jag fick sitta i typ 20 minuter innan mitt hår var genomblött. Och Marcelo, som är så svag i kroppen, fick sitta ner medan jag fick hälla varmt vatten på han med en bunke. Varför ska det gå så dåligt för oss idag, det är ju fredag? 🙁

Jag får tänka positivt, jag kunde i alla fall duscha trots all den tid det tog och nu ska jag avsluta min makeup som jag håller på med. Dags att broza. 😉

Too Faces endless summer 16hour stay all day bronze kör jag på idag. Det är ett solpuder med kall ton som jag gillar. Pudret är ganska hårt packad så man får dra borsten några gånger i asken innan det ger synlig färg, men jag kan tycka att det är positivt. Det blir lättare att få ett snyggt resultat än om du skulle få för mycket i facet, då är det ganska så svårt att få bort. 😉


18 kommentarer18 kommentarer om “Too Faced endelss summer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hoppas resten av Fredagen blir bättre och att marcelo blir bättre. kram

  Reply
 • och ett tips så inte du blir smittad är att rengöra toan med klorin

  Reply
 • Vi har inte klorin :O

  Reply
 • funkar säkert med vanligt rengöringsmedel oxå bara bakteriena dör

  Reply
 • Bakterierna dör inte av vanligt rengöringsmedel.Det som gäller är klorin!!!Finns i alla affärer bara att gå och köpa om man vill vara bakteriefri.

 • Fy för att må så illa
  Har ni resorb hemma,annars är det nog bra att köpa det,o få i sig vätska teskedsvis
  Vänd er annars till sjukvårdsrådgivningen

  Reply
 • Han har fått i sig vätskeersättning samt mycket vatten.

  Reply
 • Hoppas att du inte får magsjuka du får ta kontakt med hyresvärden eller vaktmästaren

  Reply
 • Vi hyr i andra hand och det är en bostadsrätt. Vi ska prata med dom vi hyr av och fixa en ny.

  Reply
 • Tänk på att tvätta toan med klorin men det vet du redan så klart

  Reply
 • Du är så vacker Annica! Och din näsoperation var verkligen lyckad! 🙂
  Har nominerat dig till blog awards 🙂

  Reply
 • Tack vad söt du är! 😀

  Reply
 • Hårt packade bronzingpuder är bäst tycker jag, man försäkrar sig mot överdosering vilket är ganska bra för min ljusa hy 🙂

  Reply
 • Helt rätt! 🙂

  Reply
 • Akta så det inte blir stopp i avloppet om det rinner lite hela tiden,
  så det inte blir översvämmning när ni sover och rinner ner till
  grannarna, vattenskador är dyra att laga höga självrisker, vänta inte
  till efter helgen!

  Reply
 • det rinner så pass lite och ner i badkaret så det är ingen fara. 🙂

  Reply
 • Hur tvättar du ditt hår mer exakt,sköljer du håret med bara vatten ibland eller alltid med schampo m.m? Hur ofta sköljer du isf håret? varje dag ?

  Reply
 • vissa säger att man inte ska använda puder eller foundation nu när det är sol ute för att man kan få flckar i huvudet. men om man tex vill täcka finnar men inte vill använda sånt hur ska man göra då ? svara gärna i ett inlägg (:

  Reply