Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:35 | May 3, 2013

Saffransmousse till hockey

Det blev en kvällspromenad för mig och Marcelo. Trots att han var dålig var jag tvungen att få med mig honom ut. Det blev visserligen bara runt kvarteret men vi fick en halvtimmas frisk luft.

Nu är det hockey här hemma och jag gör lite efterrätt. Ingen fredag utan gotta eller hur är det?! 😉 Först måste älsklingen få i sig lite a-fil så att magen lugnar sig, sedan ska vi gotta oss med Helenas saffransmousse. Receptet på den hittar ni i ett tidigare inlägg.

Jag fick även ett otroligt överraskande mejl såhär på kvällen, snacka om att jag blev överlycklig! Jag hade ställt mig in på att vara hjälplös i 20 dagar med det var knappt i en vecka. 😀 Så det blir en morgonpromenad till Tele2butiken imorgon, direkt när jag vaknar! 😀

20130503-192015.jpg

7 kommentarer7 kommentarer om “Saffransmousse till hockey”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så skönt att din mobil är lagad och att det gick så snabbt var ju jättebra 🙂 ha en fortsatt mysig kväll kram

  Reply
 • Jag vet. Tack detsamma 🙂

  Reply
 • Hoppas han inte äter saffran!! Är inte bra för magen.

  Reply
 • Eh….han gjorde det 🙁

  Reply
 • Det är lika bra, ni ställer in er på att äta Magvänlig kost i några dagar, en Maginflunsa går inte över på en dag .. o mycket vätska ska han ha, spara Godsakerna tills Han är bättre 🙁 Krya 😛

  Reply
 • Sant sant. :/

  Reply
 • åh vad jobbigt att ha varit utan tele.:/

  Reply