Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:59 | May 3, 2013

Nestea

Jag har vart inne hela dagen för att pyssla om min sjuka sambo, jag tycker så synd om honom när han är sjuk. Han som annars är så stor, stark och tar hand om mig. 🙁 Men så länge jag ser att han blir bättre mår jag bra. Jag har matat honom med lite yoghurt och flingor och även sett till att han fått i sig vätska. Plockade även fram vårt iste från Nestea som vi inte testat än, åh vad gott det var. Det var bara den stekande sommardagen som fattades. 🙂 Nu tänkte jag koka lite soppa till honom så att han får någon näring i sig.


15 kommentarer15 kommentarer om “Nestea”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så gulligt av dig att ta hand om Marcelo när han är sjuk det uppskattar han nog 🙂

  Reply
 • Skojar du? Matat? Han är ingen bebis Annica…shit alltså!

  Reply
 • Tjena Annica!
  Var lite sugen på att titta tillbaka i ditt arkiv (mer exakt: eran fantastiska thailandsresa) men saknar dock en kategori för det (även på marcelos blogg), känns lite tråkigt……
  Ha det gött 😉

  Reply
 • Jaså… Jag kanske kan göra en resorkategori? 🙂

  Reply
 • Du behövde inte koka soppa …mamma skickade….:)

  Reply
 • Nu förstår jag inte. Zacka kom förbi med soppa på påse, jag kokade till den 😀

  Reply
 • Snäll du är,men yughurt och andra mjölkprodukter ska man helst undvika vid/efter magsjuka,då det är väldigt lätt att dra på sig sekundär Laktosintolerans,dvs överkänslighet mot Laktos som yttrar sig i diarreer som inte vill avta,och lovar dig.det är ingenting man vill drabbas av,så ta det lugnt med mjölk,yoghurt och andra Laktosprodukter ett tag! 🙂

  Reply
 • Oops… :O

  Reply
 • Var tog du vägen,behövde du inte göra soppa?

  Reply
 • Jo det gjorde jag 🙂

  Reply
 • Bra 😉
  Du är bäst 🙂 Så roligt när du svarar på kommentarer,

  Reply
 • Yeah!

  Reply
 • Vart tog du vägen?

  Reply
 • vad heter istea maskinen? och vart finns den o köpa??

  Reply
 • Dolce gusto och finns typ på Elgiganten mm. 🙂

  Reply