Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:33 | May 3, 2013

Back to the 90’s

Ni vet Celina som brukar fixa mina naglar, hon sjunger även i sitt band RAW. Nu är det så att dom äntligen släppt sin andra singel som heter Back to the 90’s. Jag har faktiskt fått tjuvlyssnat på denna härliga låt för att jag ska få vara med i musikvideo. Hur kul är inte detta?! 😀

Ni kan lyssna på låten via ITunes så får ni veta vad jag ska stå och rocka till längre fram. Och vem vet, ni kanske får se dessa brudar i Mello nästa gång. Mer får jag inte säga… 😉

Ni kan lyssna på låten på den här knappen.
Back To the 90s - Single (Single) - Raw

20130503-103207.jpg

1 kommentarerEn kommentar om “Back to the 90’s”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica. Jag letade genom nästa hela din blogg efter ett skönhetstips men hittade inget om just det. Jag söker en bra pensel som kan ta bort eyeliner om man gör fel eller om det lixom kladdas ut. Vet inte om du förstår vilken jag menar men.. 😛 Om du vet någon suddpensel för det så tipsa gärna om det eller om du skickar ett mejl till mig. Tack på förhand. Kram Emelie

    Reply