Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:55 | May 2, 2013

Mina första tre poäng

Förre säsongen med Bajen fick jag inte se en enda seger, inte vad jag kan komma ihåg, men idag kära läsare blev det tre rejäla poäng mot Asyriska. Hammarby spelade riktigt bra idag och stämningen har nog inte vart såhär bra som det var idag, gigantiska pluspoäng till klacken! 😀

Nackdelen med att matchen var så sent var ju att man klädde sig för solen som visade sig på dagen, utan en tanke på att den försvinner efter 20-tiden. Så jag och Marcelo sprang nästan hem efter vi hoppat av tunnelbanan. Eller vi svängde förbi Ica också på Sveavägen för att Marcelo skulle hämta ut paket och som alltid bjuder den här Ican på godsaker, förut var det små chokladbitar och idag var det små chipspåsar. Klart jag haffade med mig en. 😉

Nu tinar vi köttfärsen för att göra min klassiska och enkla tacopaj. 🙂

20130502-215850.jpg

2 kommentarer2 kommentarer om “Mina första tre poäng”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här