Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:35 | May 2, 2013

Innan derbyt bryter ut

Jag har suttit och läst och lärt mig lite nya makeup och skönhetstips, jag älskar att lära mig nytt inom det här området. Jag har än inte vart ute än men jag försöker att se bloggen som ett arbete och har man ett kontorsarbete så sitter man ofta inne. 😉 Men sen har jag förberett en hel del, jag försöker att få mycket klart till helgen så att jag inte behöver sitta lika mycket vid datorn under helgerna. Det gör jag genom att förinställa en del och ha lite tips och trix på lager och nu har jag bunkrat upp. 😉

Jag ska ta och klä på mig nu, har inte ens hunnit göra det, fixa håret och sen ta mig mot stan för att möta upp Marcelo. Hammarbymatchen börjar kl 19, idag är det derby, men innan jag sätter igång med allt måste jag försöka laga till något att äta. 🙂

20130502-163527.jpg

10 kommentarer10 kommentarer om “Innan derbyt bryter ut”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • “derby” det kan inte kallas för derby när hammarby-assyriska spelar.

  Reply
 • Då får du se till att vara lite “ledig” i helgen o njuta,njut av din ungdom 😉
  Ät ordentlig o ha det så bra ikväll
  Glöm inte att motionera oxå 😉

  Reply
 • Vad skulle Marcelo på för möte?

  Reply
 • det du, nej men det får du fråga honom om 🙂

  Reply
 • Ha så kul i kväll 🙂 kram

  Reply
 • Haha kissie härmar igen, nu stoppade hon kudde i tröjan för att likna gravid haha

  Reply
 • vart kan man ladda ner säsongen av big brother, då ni var med? 🙂

  Reply
 • Vad har du tagit vägen

  Reply
 • Vart kan man läsa och lära sig nya skönhetstips som du har gjort?
  Vill gärna lära mig massa om sånt, tycker det är sååå kul 🙂
  Kan du inte snälla göra ett inlägg om det?!

  Reply
 • Jag läser böcker, tidningar, internet och vet en hel del sedan innan. 🙂

  Reply