Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 1, 2013

Skönhetstips! Pasteller på naglarna

Naglar

Under sommaren tycker många att det är snyggt med färgstarka naglar, det är ju så att dom är alltid den bästa accessoaren! 😉 Men jag tycker att pasteller är minst lika snyggt, om inte snyggare. Jag själv föredrar hellre pasteller på naglarna än för färgstarkt, jag tycker att det ser mjukare och fräschare ut.

China glaze har de perfekta pastellackerna för tillfället! Dandy liyn around– vit, Keep calm paint on– grön, Tarty for the party– lila, Pink-ie promise– rosa och Fade into hue– blå. Lacket är väldigt bra för det sitter länge, är bra täckande och torkar snabbt. 🙂

 

20130501-102529.jpg

5 kommentarer5 kommentarer om “Skönhetstips! Pasteller på naglarna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ska inte marcelo blogga nåt i dag?

  Reply
 • Annica, jag behöver din hjälp 🙁 hur får man bort brun-utan-sol fläckar från kropp och ansikte? Ser hel tokigt ut 🙁 help!!

  Reply
 • snyggt! tänkte fråga, jag har använt bare minerals faux tan nu en gång, tycker den är ganska “torr” i konsistenten & även om den är mörk i färgen som underlättar att se var man lägger så tycker jag den är så torr att det knappt går o kräma ut den bra.. Använder du händerna när du lägger på brun utan sol?

  Reply
 • Har provat flera China glaze, men varit tvungen att ta tre lager för att det ska täcka någorlunda..

  Reply
 • Vart kan man köpa china glazes nagellack??
  Alltså vilken butik??

  Reply