Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:02 | May 1, 2013

Chilla lite folks!

Ja såhär är det att leva utan mobil och med en sambo vars telefon dog för några timmar sedan, men sånt händer också. Och nej, vi väntar inte barn. Jag trodde att det var tydligt nog att jag skojade, vissa förstod det inte medan andra rasade. Men det hade jag ändå väntat mig, alltid när jag vill driva lite blir folk som galna. 😉

Vi är nu hemma efter ett besök hos Natta och bebisen och sedan en sen middag med familjen Pena. Borta bra men hemma bäst och jag älskar att komma hem till vårt lilla kryp- in, det är så mysigt och det känns så himla tryggt.

Imorgon tänkte inte jag låta näsan stoppa mig för att träna lite, eller jag tänker snarare ut och röra på mig. Träning är viktig och trots att man nyligen är opererad kan väl inte en promenad skada, jag har ju rört på mig hela veckan liksom.

Ha en bra kväll och ni, ta inte allt på så blodigt allvar. Jag ska också få driva lite, på mitt sätt. 😉

20130501-220136.jpg

18 kommentarer18 kommentarer om “Chilla lite folks!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men Annica, helt allvarligt. Hur moget var det där tycker du? Ibland förvånas jag lite över dina inlägg, för de kan verkligen vara omogna emellanåt. Riktigt omogna och sarkastiska, faktiskt rent utav sagt. Den där stilen passar inte dig.

  Reply
 • Vad kul att Marcelo skämtade om samma sak men där tyckte de flesta att det var kul. Men så fort det var jag fick jag kommentarer som denna. Vad säger man?! 😀

  Reply
 • Men allvarligt talat, det är ju ändå rätt kul att både paula, blondinbella och kissie(?) har blivit/är gravida?? Vad är oddsen liksom att 3 bloggerskor blir det under samma period, det är ju rätt lustigt ändå. Så fattar inte grejen med att folk blir upprörda om att man driver om det, det är inte som att de klankar ner på de som föräldrar eller att de skall få barn, utan bara år själva situationen.

  Reply
 • nu har ju paula fött redan men ja ni fattar nog…

  Reply
 • Annica, det är bara att konstatera, endel av dina läsare har ingen humor. Jag tyckte det var kul. 🙂

  Reply
 • Hahaha. Ja, alla kan inte ta det där. Själv tyckte
  jag det var en kul grej. Skrattade gott åt det, både
  när jag läste ditt inlägg och Marcelos.
  Ha en fortsatt härlig kväll.

  Reply
 • Det kan ju kanske bero på sättet du skämtar på?? Och vad du skämtar om. Det är ju inte alls roligt när du /ni skämtar om en sån sak.

  Att Marcelo inte fick samma kommentarer som dig visar väl kanske på att ni inte har samma läsare!????

  Reply
 • Folk tror att dom känner och vet hur jag fungerar till 100% bara för att dom sett mig på tv och läst min blogg. Jag kan ha ganska “taskig” humor ibland men så är jag helt enkelt!

  Man kan inte gilla allt med alla!

  Reply
 • Det är väl många som inte har samma “taskiga” humor som dig helt enkelt.Har man inte det så är det inte lätt att förstå det roliga i skämten (även om man förstår att det är just ett skämt). Alla har inte samma slags humor och nu var det många som inte gilla det här “skämtet”. Inte ens på Marcelos sida… även där kom det negativa kommentarer 🙂

  Reply
 • hahahaha men herregud!! det är hennes blogg & därmed hennes humor! Sen när blev det fel att skojja, & va lite omogen! de är inte så att ni planerat ert liv efter hennes graviditet & nu när det bara var på skojj så måste ni planera om!

  Reply
 • Förstod inte det humoristiska i detta skämt? men det är la bara jag…

  Reply
 • Nejdå, du är inte ensam. Här finns en till 🙂

  Reply
 • Många inom bloggvärlden får barn just nu, inget fel med det. Detta är ett skämt om just det, inte det faktum att man skaffar barn för att höja statistiken. Tror jag ingen tror, definitivt inte jag och nog inte Annica, Marcelo eller någon annan av deras läsare heller. Som någon sa så är det ju komiskt att så många bloggare ska ha/har fått barn på sistone. Bara för att man skojar så som Annica och Marcelo gjorde betyder inte det att man per automatik ger sin åsikt om bloggarnas föräldraegenskaper. Jag tyckte det var roligt i alla fall, tror inte någon av de andra bloggarna tog åt sig speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Hugo verkar ju ha samma typ av humor. Många av ni läsare måste sluta ta åt er så fruktansvärt mycket, livet kommer bli jobbigt om ni gör det. Kram på er! (verkar som ni kan behöva en för att lugna ner er…)

  Reply
 • Det va inte det att man blev sur på dig, mest att man tkt du va så mogen, och så går du och hånar henne för hon är gravid? Eller ja, gravid och gravid vem vet vad hon håller på med, men låt henne göra vad hon vill känner jag, tkt bara det va töntigt att du håna henne, du sjönk i mina ögon och jag gillar dig riktigt mkt.. Men inte när du gör narr av ngn, då sjunker du något i folks ögon och det är väl det dom inte vill se att du är så som person.

  Reply
 • Hoppas allt är bra! titta gärna in hos mig =)

  Reply
 • Jag tyckte det var skitkul! Vem orkar vara seriös och mogen hela tiden, man SKA kunna skämta utan att folk ska hoppa på en sådär och skämtet var ju inte ens taskig mot någon. Vissa påstår att du hånat Blondinbella, men jag antar att jag är för korkad för att förstå hur dessa människor tänker.

  Ha en fantastisk dag!

  Reply
 • jag förstår inte hur folk gunde bli galna och rasande för barn skämtet för på den bilden ser man ju ett gossedjur under din tröja A

  Reply
 • men folk ska alltid hitta fel och blir lätt provocerade 😉

  Reply