Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:03 | April 24, 2013

Jag är känd för att jag är jag!

Pjuh, det är en kamp att tvätta ansiktet med ett gips på snoken som inte får blötas ner. Jag får ju inte heller böja ner skallen så mina ben får förbli oinsmorda idag. Jag har tänkt på en sak så många gånger och nu tänkte jag skriva ner det. Provocerar eller ej, tro vad ni vill men jag tycker att det är ganska coolt! 😉

Jag ser mig själv inte som värsta kändisen, det vill jag bara trycka på! Men jag vet att vissa känner igen mig och eftersom jag har så många som läser min blogg, mejlar mig och smsar mig dagligen vet jag att folk tycker om att veta vad jag gör. A, B, C eller Ö kändis, det är inget jag bryr mig om men jag tycker att det är jätteroligt att folk tycker om att följa mig vare sig det är på gott eller ont.

Tyvärr kan jag inte ge några tips till er hur ni ska få er blogg att växa och bli stor för det är inte på det sättet jag har fått min blogg stor. Jag fick med mig de flesta läsarna via dokusåpan jag medverkade i så jag är ingen expert på det här inom bloggvärlden. Men på något sätt gör jag det ändå rätt så bra eftersom ni ökar hela tiden och det är så kul!

Jag är som sagt inte “känd” via bloggen, jag är inte “känd” via någon film, inte heller för att jag har en bra sångröst. Jag är “känd” för att jag är jag och det känns riktigt coolt för mig. Att folk tycker om mig för att jag är jag, inte för att jag är duktig på något, egentligen. Jag tror att många kände igen sig i mig eftersom jag visades i sådana extrema, konstiga och roliga situationer och även dygnet runt. Ni lärde känna en människa som inte hade någon aning om vilka ni var, det är i alla fall vad ni sagt till mig när vi träffats. Jag älskar att ni kommer fram till mig och pratar, jag älskar att få peppande mejl och kommentarer och jag tänker att fortsätta med det här till motsatsen visas. 😉

Ni som läser min blogg, är det pga Big Brother eller har ni kommit hit efteråt?

Det är inte så många som kan skryta om det, att man är “känd” för att vara sig själv! 😀


56 kommentarer56 kommentarer om “Jag är känd för att jag är jag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • BB 🙂

  Reply
 • Big brother

  Reply
 • Hej Annica, det var faktiskt en av mina läsare som tipsade mig om din blogg igår, Dock för att du har opererat näsan utan att få några blåmärken 🙂 jag driver en blogg om min näsoperation, startade bloggen för 1 år sedan och har skrivit om läkningsprocessen, nu har jag genomgått min andra operation då näsan blev sned vid första.

  Ha det fint och lycka till med snoken.

  Reply
 • Bb! Fortsatt läsa sen dess dels för skonhetstips och att du är du 🙂

  Reply
 • Jag följde dig redan i början av big brother & det var
  så kul att följa dig där för du var så påhittig & även för att
  man såg att du & marcelo gilla varandra & då satt man där &
  höll tummarna att det skulle bli nåt,vilket det blev 🙂
  Sen när du skaffa blogg blev jag överlycklig för då kunde
  jag fortsätta följa dig även fast programmet var slut & din blogg
  är så otroligt bra.

  Även fast jag inte känner dig precis så vet jag att du är en fullkomligt underbar tjej.

  Reply
 • Självklart Big Brother,och ärligt talat så var du en av dom jag INTE gillade,men jag har ändrat uppfattning om dig genom bloggen,det tror jag faktiskt många andra gjort med! 🙂

  Reply
 • Såg dej i BB har följt dej sen dess, gillar.att följa ert liv!

  Reply
 • Genom BB 🙂
  Jag tackar och bockar för många bra tips här på din blogg. Fortsätt så!!

  En liten fråga – Är medium största storleken i D.M Retro? Är det normal storlek? (eller är de små i storlekarna)
  Ska till “stor stan” i helgen och tänkte spana in butiken på lördag!
  Men om det bara är för “småfolk” så blir jag ledsen 🙁 buhuuu 🙁
  Mycket snygga kläder som jag dreglar över och vill ha =D

  Ha det bäst kram
  // En med kurvor som vill köpa kläder från D.M Retro!!!!!!!!!!!!! 🙂

  Reply
 • BigBrother! Och jag ångrar INTE att jag började läsa din blogg 😀

  Reply
 • Efter BB, jag hade dig o HJ som Favvos , o du har sååå rätt, jag kände igen mig i dig, jag är oxå 1.50 Kort o var lika vild, galen o förnuftig som du var i BB o det har visat sig stämme även efteråt 😛 men först ramlade jag in på Anncelo Bloggen o Chatten o sen har jag följt Marcelo´s Blogg oxå förstårs 😛

  Reply
 • Vill tillägga att innan du o Marcelo startade era Bloggar, hade jag aldrig följt en Blogg, Ni var de första o det gav mersmak, så nu följer jag HJ, Dennis o Hugos Bloggar oxå 😛

  Reply
 • har följt dig sedan big brother men nu har man typ glömt bort den tiden och nu följer jag dig för att du är du. du verkar vara en härlig tjej, jag gillar att du är personlig och jag tycker att du är inspirerande när det kommer till skönhet och sådär 🙂 keep up the good work!

  Reply
 • Jag började läsa din blogg så fort du startat den efter
  BB. Jag gillade dig skarpt i huset. Och känslan har
  bara blivit starkare och starkare. 🙂
  Ha en fortsatt härlig dag.

  Reply
 • Genom BB, men jag gillade dig inte alls där. Följer dig mest för jag är nyfiken på hur det går för dig och Marcelo efteråt och du ger bra tips.

  Reply
 • Jag visste ju inte vem du var innan, men jag följde dig i big brother och har följt din blogg sen dess!

  Reply
 • BB men tror tyvärr du inte är “känd” för att vara du utan att många tyckte synd om dig.
  Man körde känns dig som en tjej som inte var särskilt självständig. På Marcelo verkar det inte som om det förändrats. Sen Bb är ju inget man skryter om , inte så hyllat program

  Reply
 • “Lärde känna” dig genom bb,gillade dig ibland,ibland inte
  Kunde inte låta bli att följa din om Marcelos resa tillsammans både på gott o ont gällande er båda….
  Nu när jag följer dig,diggar jag dig skarpt,tycker verkligen du har växt o blivit en underbar tjej,kvinna det vi får läsa här.
  Önskar dig allt gott
  Kram

  Reply
 • Försöker o vill glömma bb o fokuserar på nuet 😉

  Reply
 • Genom BB 😀

  Gillar din blogg starkt ! 😀

  Reply
 • Det började med bb. Innan visste jag inte att du hade en blogg eller fanns över huvudtaget men jag har läst om att du hade en blogg innan bb. Hade jag vetat skulle jag lugnt läst din blogg. Men det började såklart från dagen du startade med att blogga och sen dess har jag följt dig och marcelo. Det kommer jag även göra tills ni slutar vilket jag hoppas ni inte gör! 🙂

  Reply
 • Genom bb, men sen va den så bra så nu läser jag den varje dag flera gånger!:)

  Reply
 • Big brother, de fanns så mycket i dig som jag kände igen med mig själv så då blev det naturligt att jag letade upp din blogg strax därefter.

  Reply
 • Jag följde dig faktiskt innan du gick in i huset och det är ju för att du är Östersundsbrud som jag. Fick lite av en chock när du gick in i huset faktiskt 😀

  Reply
 • Kul att du tycker det är kul! Själv, om jag hade vart känd, hade jag velat vara känd för att vara bra på något. Jag dömmer inte, som sagt jag tycker det är kul att du tycker det är kul. Men nja, jag skulle inte vilja vara känd på det sättet. Nu har jag ingen lust alls att vara känd över huvud taget, men om.

  Reply
 • alla bloggare är ju kända för att vara sig själva så nt så mkt tt skryta om

  Reply
 • Fast kenza är ju för att hon är så bra med mode. Kissie för provokation typ så menar jag.

  Reply
 • Kenza blev storbloggare långt innan hon började med mode.

  Reply
 • haha ägd Annica (A)

  Reply
 • Jag tittade aldrig på BB, fick höra av vänner (tyvärr ) negativa kommentarer om dig och Marcelo. Så jag gick in på internet och kollade igenom alla avsnitt. Jag fastnade för er båda, känner igen mig massor hos er. Tyckte inte alls som mina vänner. Letade sedan mig vidare och hittade er blogg. Sedan dess är jag fast! Så tack förvarar du är du! Kram (28 årig mamma)

  Reply
 • Jäkla iPhone “tack för att du är du” ska det stå 😉

  Reply
 • För mig är du känd genom BB och för att du skaffa dig en kille där inne + förlova dig fast du redan hade en kille som du var förlovad med sen många år 🙂 Det är vad de flesta säger när de nämner dig eller ska förklara för nån vem du är…. Tråkigt med sant.
  Hade du hållit dig till ditt ex så hade du varit bortglömd idag, liksom de flesta blir som är med i BB.

  Reply
 • Du var ju kul att se i huset men bloggen fick jag nys om genom en vän. Anledningen till att jag läser den sen ca ett år tillbaka är först och främst din kunskap om skönhet sen även ditt liv som är kul att läsa om:) sen är du en person som jag känner att jag tkr [email protected]

  Reply
 • *! 🙂

  Reply
 • Pga BB, jag tyckte du var en härlig tjej, tror jag kände igen mig i dig. Tycker att du är en härlig, söt tjej. Visst, Marcelos skämt var inte alltid roliga, tvärtom, men jag bryr mig inte så mycket om er relation utan jag tycker du verkar vara en kul tjej. Läser hans blogg enbart pga dig. Sen eftersom jag är väldigt intresserad av skönhet så är det kul med en svensk, bra skönhetsblogg, du är bra på att ge tips som är enkla att ta efter!

  Reply
 • Det var genom BB som jag upptäckte dig, du var en favorit inne i huset och sen du startat denna blogg så har jag läst den varje dag. Jag läser den inte grund av att du var med i BB, det var bara genom BB som jag såg en personsom jag gillade/gillar och blev överlycklig då jag fick reda på att hon skulle driva en blogg där hon skriver om sitt liv efter BB.

  Det jag älskar med din blogg är att den är personlig, fast man kan ju inte veta vad som är sant, men jag fastnar för det i alla fall och att du har ditt intressen inom skönhet, att du kommer med dina slönhetstips och att du berättar saker du varit med om eller testat och att du berättar hur det var om det var bra eller dåligt.

  Jag har väl tidigare varit lite nyfiken på make up produkter men att jag inte riktigt vetat vad jag ska köpa ock göra. Genom att jag började läsa din blogg så har jag fått ett jättestort intresse för allt som har med skönhet att göra. När jag sommarjobbade i somras och fick min löning å gick all min lön till största del make up produkter som du rekommenderade. Jag tränade ofta på att måla mig och intresset bara växer inom mig. Okej, jag kanske inte är lika duktig på att måla mig som du är men jag är i alla fall bättre än vad jag var förut nu när jag vet vad man ska använda för teknik och produkter.

  Jag ville bara ha sagt att jag läser din blogg för att du är precis som du är eller i alla fall på grund av det du skriver. Du har ett otroligt fint utseende. Mvh Cecilia

  Reply
 • Vill även påpeka att jag aldrig har varit intresserad av att läsa blogg då jag inte fastnat för det och att det tar mycket tid från ens vardag, MEN jag kan inte slita mig från din blogg Annica och den är den enda bolagen jag läser idag flera gånger om dagen !! 😀

  Reply
 • pga Big Brother =) Du är en super härlig person Annica =)

  Reply
 • Jag läser din blogg för att jag såg på Big Brother, missade inte ett enda avsnitt! Du verkar så snäll och underbar. Hoppas det går bra för dig och Marcelo i framtiden! Vet du om man kan köpa eran BB-säsong på dvd eller ladda ner den någonstans? Eftersom att jag inte har premium på tv4 så kan jag inte kolla på avsnitten igen. Vore verkligen underbart om du visste och svarade! Kram

  Reply
 • I Big Brother! Det var så här att efter bb var slut tyckte jag det var skit tråkigt att aldrig få se min favorit deltagare mer (du alltså).
  Jag sökte på dig på google och det kom upp en länk annicas.spotlife.se typ så jag gick in på sidan och då visade det säg vara din blogg!!
  Jag blev jätte glad när jag visste att du hade skappat en blogg så jag kunde följa dig efter BB.
  Jag fastnade för din blogg direkt och sade för mig själv dags att släppa kenzas blogg nu för den här bloggen är den bästa ever!
  Inge illa menat mot kenza men den här bloggen slår alla!
  Jag har läst bloggen dagligen ända sen i sommras och tappar aldrig lusten att läsa den.
  Du är bäst Annica!! Älskar bloggen och dig så det inte går att beskriva!! You role girl <3333333

  Reply
 • BB

  Reply
 • Big brother! Ville läsa och se hur det gick för dig och Marcelo om ni skulle fortsätta vara tillsammans eller inte. Sen började du med skönhetstips osv vilket jag är väldigt intresserad av så det fick mig att stanna kvar 🙂

  Reply
 • Såg bb och började läsa några av de andra deltagarnas bloggar bla hanna j camilla jennifer amandus mfl men de var inte lika intressanta att läsa som din o nu är det den enda bloggen jag läser regelbundet. Marcelos brukar jag läsa då och då. Man måste ju forts veta vad som händer. D är som en serie. Sen är du duktig på skönhet 🙂

  Reply
 • Du var nog alltid mon favorit i bb, så hängde med hit också!

  Reply
 • Sen är det rätt stor skillnad på att vara känd och igenkänd…

  Reply
 • Så sant!!

  Reply
 • Läste din blogg innan du gick in i BB för att vi är från samma stad och samma årskull! 🙂

  Reply
 • Hej! Därför läser jag din blogg.
  Jag är ett stort big brother fan och har kollat på programmet sen första gången. Jag gillade inte ens dig i serien, tyckte du var lite för lättlurad och sen var du på “fel sida” 🙂 MEN så halkade jag in på din blogg och jag tycker den och du är jättebra. Anledningen är att jag gillar att få se olika skönhetstips. Dock inte reklamen som du gör. Det känns påhittat. Men så är det iaf. Ha det gott! Kram

  Reply
 • Jag började följa dig samma dag som du klev in i huset. Redan då tänkte jag att du skulle kunna vinna hela bb, för du verkade så skön, härlig, sprallig och rolig. Du var folkets favorit deltagare och du hade säkerligen vunnit om Marcelo inte hade hänt eller om en viss person inte gått ut i media utanför huset och berättat om ert privatliv. Jag har iaf inte ändrat min uppfattning om dig och tycker du är en toppen tjej som förtjänar det bästa i livet! Du har en fantastisk blogg och det är så kul att ta del av dina skönhetstips! Lycka till!

  Reply
 • Jag hittade fin blogg efteråt! För två månader sen eller så, kommer dock inte ihåg hur. Hade ungen aning om att du var med i BB (har aldrig kollat på det) förrän jag började följa dina inlägg. Kram!

  Reply
 • BB:)

  Reply
 • BB. Men gillade dig inte alls för du var så dum mot dig själv. Tyckte annars du var en bra tjej. Kollar in på din blogg ibland för att se hur det går med Marcelo och dig. Tyckte riktigt synd om dig i huset och tyckte Marcelo behandlade dig så illa så jag bara väntade på att det skulle ta slut. Men du verkar ju gå med på det mesta. Hade du varit med ditt ex hade nog inte många följt dig idag. Spelar ingen roll att han inte är sån som han var i huset. Han gjorde det han gjorde och det hade inte en bra och pålitlig kille gjort och vilket fall var det oförlåtligt. Du betedde dig bara efterhängset och desperat efter honom. Ha lite självrespekt tjejen!!

  Reply
 • Min pojkvän följer både dig och marcelo pga att ni var med i BB. Han sa åt mig att kolla in din blogg då han trodde att jag skulle gilla den och jag fastnade för den direkt! Så jag började att följa dig genom min pojkvän 🙂

  Reply
 • Vad kul att han tipsade dig!

  Reply
 • Nej ! , jag läste din blogg innan BB-huset 🙂
  Men de spelar väll ingen roll för dig ?

  Reply
 • Jag började läsa din blogg för BB. Men jag stannade för att du är en så sjukt go människa! Du var min favorit i BB redan ifrån första avsnittet… Började dock kolla för några dagarsedan men du var genast min “favorit”. Du har en grym blogg!

  Reply
 • tack vad kul att du gillar mig samt min blogg 🙂

  Reply