Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:52 | April 2, 2013

Yves Rocher

Jag tänkte tipsa om en hemsida med många bra produkter för hela familjen till bra priser, det har vart efterfrågat ett tag. Yves-Rocher.se är en sida där jag beställer mycket kroppsprodukter ifrån eftersom dom har så mycket som doftar så gott. De flesta av mina kroppsprodukter är faktiskt därifrån, bland annat dessa.

Action anti- cellulit smörjer jag på låren och rumpan innan träning. Pillerna tar jag tillsammans med min frukost. Detta är i förebyggande syfte.

2 in 1 moisturizing hair regrowth smörjer jag in mina smalben med efter varje dusch för att motverka att håret växer så snabbt.

Citrus flower duschgel, ja den ser ni att jag använder nu när jag duschar. Den doftar friskt i och efter duschen.

Deodoranten är en av mina favoriter. Man blir varken blöt eller luktar svett av den. Den innehåller Aloe Vera och är
parabenfri.

Och för att göra det hela ännu roligare och billigare får ni 20% rabatt på allt om ni uppger ANNICA i kassan. 🙂

 

20130402-130451.jpg

3 kommentarer3 kommentarer om “Yves Rocher”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur länge gäller detta med 20 % på Yves Rocher Annica?

    Reply
  • Älskar yves rochers deodoranter 🙂

    Reply
  • Hej har tänkt beställa en såndär flaska yves rocher sun shine (brun utan sol) men har ingen aning om den ens är bra därför tänkte jag fråga dig om du vet något om den oså? Skulle vara jätte tacksam för svar så jag kan klicka hem den snart! 😉

    Reply