Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:30 | March 31, 2013

Sommartid

Nu när jag vaknade på morgonen så stod väggklockan på 8:00. Jag trodde först att den stannat men sen när jag såg att Marcelos och min mobil stod på 9 medan alla andra klockor på 8 insåg jag att det måste vara sommartid som gäller nu. Vet ni vad det innebär?! Jo att det inte alls är länge kvar till sommaren, tunnare kläder och ballerinaskor! 😀

Söndag- tvättdag… Men förutom det ska jag sitta vid datorn hela dagen och verkligen göra klart allt inför kommande vecka. Jag tänkte även lacka naglarna i någon trevlig färg samt fortsätta med designen på min lilla kollektion av mobiltillbehör samt plånbok. Jag såg att många av er ville att jag satsade på beige istället för svart. Men, om jag skulle säga att jag kanske vill att kollektionen är färgglad säger ni fortfarande då beige?! Jag behöver verkligen er hjälp eftersom ni är konsumenterna och jag ska uppfylla era krav! 🙂

10,5 timma kvar till livesändning!

20130331-093603.jpg

11 kommentarer11 kommentarer om “Sommartid”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Supersöööt blogg 🙂 ♡
  ..har du kanske lust att göra ett bloglovinbyte?:)

  Reply
 • Jag tycker fortfarande beige då färgglatt inte alltid passar till allt! Beige är lättare att matcha!

  Reply
 • Nej ja tycker du ska köra på beige då de e mer somligt, färgglatt kan bli väldigt skrikigt!

  Reply
 • Mintgrönt är jättefin, somrigt och inne just nu 🙂
  Gör de i ljusa pastellfärger 🙂

  Reply
 • Kör på en färgglad kollektion!!! Rosa Orange gul osv. Mycket somrigare 🙂

  Reply
 • En färg glad kollektion till sommaren tycker jag blir bra

  Reply
 • Ljusa pasteller är så himla fint! Exempelvis mintgrön 🙂

  Reply
 • Jag tycker att du ska satsa på ljusa färger, alltså pastell färger! Älskar dom färgerna och det passar till alla årstider! Men extra fint till sommaren! Jag älskar ljusrosa 🙂

  Reply
 • Färgglatt röstar jag på! Somrigt med pasteller som tex mintgrön 🙂

  Reply
 • Sibyl…

  Great information. Lucky me I ran across your website by chance (stumbleupon). I have book marked it for later!…

  Reply
 • vilka mobiler görs skalen till? 🙂 <3
  blå skulle vara fint till skalen,är även fint till alla årstider! 🙂 <3

  Reply