Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:33 | March 6, 2013

Vår första kyss

“Marcelo, kom, vi ska bikta oss”. Vi befann oss i Big Brotherhuset, vi var fulla och skulle precis gå och lägga oss men jag var tvungen att göra det, jag kände sån dragning till honom. Jag öppnade första biktdörren och lät den andra vara stängd, sen stängde jag in oss mellan dörrarna där inga kameror fanns. Jag slet av honom mikrofonen och höll för min. Drog i hans mikrofonhalsband till mig och jag började kyssa honom. Han besvarade den och där stod vi och kysste varandra, där ingen kunde se, höra, endast vi visste om det. Det här var 16e dagen i huset i slutet på en fest, alltså ett år sedan idag. Vår första kyss. 🙂

Det var så det gick till när jag och Marcelo började bli ett par, och jag är så glad att jag tog mig modet och första steget. Fast det hade ju hänt förr eller senare men det var en sån härlig känsla, ungefär som att man har gått och väntat på något så länge och samlat på sig adrenalin och nervositet och sen när det skedde så släppte allt och lyckorus sprudlade i hela kroppen. 😀

Dagen efter när vi ligger i lilla sovrummet och diskuterar det bästa under gårdagens fest säger Marcelo “när jag fick bikta mig”, haha. Jag blev så nervös när han nämnde det men det kändes bra, jag var så glad! 😀

Ja det var så det gick till, hur många visste detta? Nu blir det gröt sedan väntar en hård ben- och rumpträning.

Dag 16 – Innan Annica & Marcelos kyss i bikten by annicaomarcelo


12 kommentarer12 kommentarer om “Vår första kyss”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till första kyssen för 1årsen synd att man inte får se det villken månad är det nu igen som ni har varit förlovade i 1år?

  Reply
 • Lycka till i framtiden ni två.
  ha en bra dag. kram Chriss

  Reply
 • Är fortfarande förvånad att ni håller ihop efter hur han behandlade dig i huset. Han var en skitstövel rent ut sagt. Men det verkar ju som att han har mognat till sig. All lycka till er!

  Reply
 • Tack för att du alltid får mig på bättre humör när allt känns skit.
  Älskar din blogg!
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet, rättegång igen nu 🙁

  Reply
 • ha en underbar dag 🙂 kram

  Reply
 • Åh ni är så söta tillsammans 🙂
  En fråga som egentligen inte har något med inlägget att göra, den stora väggklockan ni har i ert kök vart är den köpt den är så snygg!

  Reply
 • Mysigt inlägg.
  Det syntes i lilla sovrummet hur nervös du var, när
  Marcelo sa de orden. Tror faktiskt att han också var
  lite nervös just då. 🙂 Och Marcelo som hela tiden ville
  bikta sig efter det. hahaha. Men det var härligt att se
  att ni öppnade er mer och mer. 🙂
  Ha en fortsatt underbar dag.

  Reply
 • 😛

  Reply
 • Jodå, vi som följt med ända sen Anncelo Chat-Bloggen, vi anade det, eftersom Marcelo sa så där om .. Bikten 😉 sen länkades det nya Klipp hela tiden 😛

  Reply
 • Åh vad jag saknar att se på big brother. 🙁 Älskade det när ni alla var med ju. 😀

  Reply
 • Tänk så rätt Jimmy hade i detta klipp när han sa till dig att det bara var en tidsfråga 🙂 http://www.dailymotion.com/video/xsbmj3_dag-16-marcelo-annica-forsoker-iallafall_shortfilms#.UTe2GdaQVc0

  Reply
 • han visste hela tiden 😉

  Reply