Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:40 | January 31, 2013

Tag the weather

Är ni sugna på att tävla lite? Ni kan kolla i min flik tävlingar under headern om ni vill tävla hos mig, men ni kan även tävla med Gilette Venus via Instagram. Och just nu kan jag säga att det är till vår fördel. Det man ska göra är att ta en bild på dåligt väder, vilket är perfekt nu, tagga bilden med #venuscompetition och se till att bilden syns! 🙂
Det man kan vinna är en vecka i Miami, inte dåligt va!? Tävlingen pågår fram till den 3 februari och man måste vara 18 år gammal. Ja jag är desperat och vill resa nu!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här