Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | January 31, 2013

Mina läppar

Före och efter. På förebilden har jag inte fyllt läpparna alls. Efterbilden är från gårdagen.

20130131-121259.jpg

31 kommentarer31 kommentarer om “Mina läppar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker du inte bör fylla i dina läppar nå mer nu. Snart blir du en anka 😀

  Reply
 • Nej jag fyller bara när det börjar gå ur. Men jag skulle inte ha större än såhär. 🙂

  Reply
 • Tycker du är sjukt fin. Och dina normala läppar är helt klart vackrast Annica.
  Tror det blir lite av ett måste efter ett tag och man ser inte att det blir mer o mer o mer tillslut. Dina naturliga läppar är finast..tycker det blev “för” mycket nu. Lite ankvarning. Kram

  Reply
 • Ja alla tycker olika och jag känner tvärtom. Jag skulle inte vilja gå tillbaka till mina naturliga för när jag log med dom hade jag bara två streck. Jag gillar fylliga läppar men inte för överfyllda 🙂

  Reply
 • Håller med Lisa … helt klart!

  Reply
 • fläskläpp

  Reply
 • skitsnyggt 🙂 VILL HA!

  Reply
 • Snyggt både innan och efter, men jag håller med övriga att innan ser mest naturligt ut 🙂

  Reply
 • jag tycker att du har lagom fyllda läppar. det ser inte överdrivet gjort ut 😀

  Reply
 • MJAU! Gud vad snyggt! Är så himla rädd för att göra mina då jag hatar när det ser onaturligt ut osv.. men dina är verkligen perfekta!

  Reply
 • Dina läppar blev sjukt fina, lagomt fyllig 🙂
  Hur mycket kostar det? Är sugen på att göra det själv

  Reply
 • Super snyggt 🙂

  Reply
 • Tycker att det blev jätte fint, men det är även fint naturligt. Vad kostar det och hur länge sitter det i, väljer man själv hur mkt man vill spruta in eller hur funkar det?
  Tack för en härlig blogg 🙂 Kram

  Reply
 • Snyggt både före och efter, jag funderar också på att göra mina, men har hört att det kan bli “knöligt” på vissa ställen stämmer det?

  Reply
 • Gud så snyggt det blev Annica

  Reply
 • Jag får väl “gå emot strömmen” och säga att jag tycker att de ser bättre ut nu. Det kanske är för att jag själv vet hur det är att le och hela läppen försvinner. Inte alls kul. Jag blir själv sugen på att testa faktiskt..:)

  Reply
 • Tycker du är jättefin som du är, du är verkligen jättevacker! 🙂

  Reply
 • Tror det du gjorde innan är bättre. Det såg mer naturligt ut men det kanske går ner lite snart ell?

  Reply
 • Åhh nej … förlåt men det är lite “ankvarning” a la Kissie. Förlåt för “negativ kommentar” men jag tycker att du inte behöver förstora läpparna annica. Du ÄR verkligen en naturlig skönhet tycker jag. OM du nu mot förmodan måste … så var det finare hos Parelle, din gamla arbetsplats. Dom gjorde ett mycket bättre och en mer naturlig “look”. Som sagt, detta är ankvarning. Filåt men önskar du kunde se att du är fin utan förstorning av läpparna. Tack för en fin blogg! Kram kram!

  Reply
 • Sjukt snyggt Annica! Dem blev perfekt stora o passar dig jätte bra 🙂

  Reply
 • Superfin du är! Kan du inte berätta lite om de nya fillers du använde; Princess? Hur många ml tog du, annorlunda jämfört med Restylane och hur du tyckte det är i jämförelse? Blev så himla fint 😀

  Reply
 • Tycker det var absolut snyggast innan du fyllde. Det ser verkligen inte naturligt ut, mer som en anknäbb ;0)

  Reply
 • Annica har ingen upplyst dig om vad som händer med ifyllda läppar efter. Nåt år ? Läpparna blir mer och mer slappa i. Eter varje insprutning så därför blir man att fylla på mer och mer därav är det många som går omkring med sk ankläppar såg en tendens på dina nysprutadr läppar och dom kommer bli hårda efter nåt år. Sen rynkorna som blir kring mun och haka är inget att sträva efter. Du är 22 år. Tänk på det.

  Reply
 • Hur mycket fyller du läpparna med? 🙂 hur mycket i ml? 🙂 är sugen jag med och vill ha dom i storleken du har eftersom mina är som dina vart förr 🙂 Tack på förhand!

  Reply
 • Hej
  Vart gör du dina läppar? Hur Mkt betalar du? ( om du betalar)
  Och hur mkt?
  Tacksam för svar
  Mvh
  Sofia

  Reply
 • Åh vad snygga läppar!!! Har själv förstorat läpparna i många år men funderar på en permanent lösning. Suttit och läst om läppförstoring på en bra o informativ sida, här är länken om någon vill kolla: http://www.plastikoperationer.net/laeppfoerstoring-laeppoperation

  Det står bland annat om att man kan använda kroppseget fett, egen läderhudremsa eller implantat. Jag tror det blir kroppseget fett för min del…Inget du funderat på? 🙂

  Reply
 • Hej Annica. Har precis bokat tid för att göra läpparna men har haft lite problem att förklara hur jag vill ha dom. fylligare men inte för stora! dina läppar som du gjort är PERFEKT!! ser naturligt ut. Mina läppar ser ut som dina på första bilden och blir också som streck när jag skrattar. Hon som jag ska till “läpp Eva” sa att 0,5 är för lite, att det inte kommer synas och sa att 1,0 är bäst. Vad tror du? är livrädd för att få sånna ank bimbo läppar! SNÄLLA svara så jag kan sova lugnt om nätterna! haha. kram!

  Reply
 • Hej!

  Jag har planer på att fylla mina läppar, då jag känner som du skrev att de känns som två streck.
  Till min fråga, har du tips på ngn klinik i Gbg, eller kanske ngn rabatt?

  Med vänlig hälsning,
  Martina

  Reply
 • Supersnygga!!! Båda delar 🙂 man ska se ut som man själv vill, ytlighet är när andra tycker efter
  Normer 😉

  Reply
 • Jätte fint, jag tänkte också föra det och jag har väldigt lika läppar som du.
  Hur mycket hade du i? 🙂

  Reply
 • Sjukt fint! Finaste jag sett tror jag.. Vart gjorde du dom? Och hur gjorde ni? Fyllde ni mycket i sidorna eller? Den ser mycket bredare ut efteråt.. De är lite det jag är ute efter också

  Reply