Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:12 | January 31, 2013

Ett par jeans rikare

Två timmar senare och vi åker nu hem från Nacka. Jag var på jakt efter en mintgrön tröja då jag blivit helt fast vid färgen. Man ser så fräsch och pigg ut i den och sen kommer det troligtvis bli mycket sånt i vår.

Det blev i alla fall ett par jeans från Gina Tricot, det är endast dom som har min storlek 24/30. Jag älskar Kristin skinny ankle och har ett par sedan innan. Men nu blev det ett ljust par till våren. Ifjol när jag var på jakt efter ett par ljusa slitna jeans så hittade jag inga alls i min storlek så i år är jag ute i god tid.

Var även in på NewYorker då jag ville testa en stickad tröja, mintgrön, dock inget jag köpte. Men jag såg däremot en ganska cool jacka. En blå skinnvariant som kostade typ 499kr. Men såklart var den för stor trots att det var en 34. Det är inte lätt att vara liten, men jag klarar mig med min jeansjacka i vår! Butiken var typ som en budgetvariant av H&M, fast med hemska mjukisar överallt. 😀

Nu blir det kycklingfajitas när vi kommer hem. Jag lovade älsklingen att göra maten om han körde hem. Jag körde förresten till Nacka, woop woop, men jag tycker inte om att köra så jag mutade honom. 😉

Jag måste bara ge cred till Marcelo, vilket fantastiskt shoppingsällskap han är. Klagar och gnäller aldrig på att jag är seg och säger vad han tycker om plaggen jag funderar på. Jag ❤ dig!

20130131-191155.jpg 20130131-191200.jpg

8 kommentarer8 kommentarer om “Ett par jeans rikare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha den jackan måste ju Marcelo ha älskat, skinnjacka som ser ut som denim 😀
  Trevlig kväll på er!

  Reply
 • Sluta inte att köra…jag var också osäker(tror det är därför, du säger att du inte tycker om att köra)
  Jag nötte på o körde fast jag inte ville o till slut så kom körglädjen tillbaka

  Reply
 • Gud jaa! Såg att det har varit fullmåne i ngra dygn…inte undra på att allt är åt h.ete!!
  Är det fler som blir påverkade av detta??

  Reply
 • Hollister har faktiskt 24/30 🙂

  Reply
 • hej annica! skulle du kunna tipsa om kläd/skor och väskbutiker man inte får missa när man åker till Sthlm? snälla snälla 😀

  Reply
 • Gstar måste du gå in i! Zara, topshop, Jackie, salt! 🙂

  Reply
 • var har du köpt dina svarta jeans?

  Reply
 • Dom är från Gina Tricot

  Reply