Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | January 29, 2013

White gold, Queen Tiffany

Idag när jag sprang blev jag alldeles imponerad av mig själv. Jag orkade springa 3,2 km på 20 minuter med uppförsbacke. Det tycker jag är väldigt bra och jag kunde springa mer om jag ville. Men jag var så inställd på att pumpa lite bröst och döda lite mage så jag stannade efter 20 minuter och körde styrketräning. Det låter som att jag är värsta biffen, haha. 😀 När jag kom hem hoppade jag in i duschen, packade in håret och stannade kvar ganska så länge. Det var så varmt och skönt, men som alltid avslutar jag med att duscha i kallt vatten. Då piggnar man verkligen till!

Jag har även lekt med lite skuggor från bareMinerals. White gold och Queen Tiffany. Och för att få färgerna mer metalic så kan man bara blöta borsten lite innan man tar skugga och applicerar. 🙂 Nu väntar jag bara in min kära Mackapella så vi kan äta lite innan hans modellcasting.


10 kommentarer10 kommentarer om “White gold, Queen Tiffany”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj oj , vilka ögon du fick. Sjukt snyggt. Det borde du ha lite oftare än de mörka skuggorna du använder.

  Reply
 • En helt annan fråga…Jag är schlager-nörd så jag längtar som en barn på julafton till lördag då det är DAX för melodifestivalen. Vet ej om du ser det programmet?! Vill bara säga att det jag älskar är själva tävlingmomentet+alla artister. Sen sitta och tycka om ALLT!
  Hissa o dissa det är fun!! Sen är det ju så att väldigt många ser det KUL!

  Reply
 • Du skriver att du låter som att du är värsta biffen, ehm du är biffig Annica, du har en väldigt maskulin kropp 🙂

  Reply
 • Jaså säger du det, ja det kanske bor en karl i mig 😉 HAHAHA

  Reply
 • täcker bareMinerals en lätt acne?? 🙂
  du passar verkligen bra i dom ljusa skuggorna!

  Reply
 • Tips på någon bra primer? 🙂 Helst en budgetvariant också 🙂

  Reply
 • ANNICA DU ÄR SÅ VACKER. men är samtidigt inte förvånad. och dinaa ögon.. va ska jag säga. PURE BEAUTY

  Reply
 • Hej Annica
  Vad heter din hårfärg? Fin färg

  Kram

  Reply
 • Snälla Annica kan inte du lägga upp en video på hur man gör ? Skulle jätte gärna villa veta hur man gör . Kram

  Reply
 • Du är så söt Annica!!:)

  Reply