Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | January 29, 2013

Min viktminskning

Åh inatt drömde jag om Thailand, fast drömmen var inte så rolig. Jag drömde att jag blev attackerad av en rabieshund. Ni läsare har skrämt upp mig. 😀 Men när jag vaknade var jag tvungen att spela Där palmerna bor, tänker på sol, sommar och värme när jag hör den låten.

Som ni kanske läste igår var jag hos frisören från eftermiddagen så min träning är förskjuten. Jag brukar ju köra måndag till torsdag, men nu blir det tisdag till fredag. Så idag blir det bröst och mage. Många av er har frågat hur jag kunde bli så tränad och gått ner så mycket i vikt sedan i juni förra året. Och mitt svar är tråkigt men enkelt, jag tog mig till gymmet. Jag äter vad jag vill och med träningen har mitt sötsug minskat. Jag äter alltid en stadig frukost då man aldrig ska träna på tom mage för då bryter man bara ner musklerna. Förut skippade jag den då jag trodde att jag skulle rasa i vikt. Helt fel! Jag orkade inte alls träna lika hårt och den enda som hände med min kropp var att jag fick en hemsk huvudvärk och hade magont. Kosten är viktig, ät frukost, lunch, middag och med lite mellanmål. Drick mycket vatten och det är okej om någon sötsak slinker ner, bara det inte blir varje dag. 😉 Jag tar inga piller till min träning, det enda jag tar efteråt är protein och det är Whey 100.

Nu ska jag starta dagen som jag precis berättat, med en stadig frukost!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här