Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:32 | January 6, 2013

Time for dinner

20130106-193207.jpg 20130106-193212.jpg 20130106-193216.jpg

13 kommentarer13 kommentarer om “Time for dinner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så snygg Annica!!! 🙂

  Reply
 • Du är så snygg Annica!!! 🙂
  Ha en fin kväll!

  Reply
 • Ha en bra kväll kram 🙂

  Reply
 • Hej Annica. Var på similan Islands i förrgår. Vill verkligen rekommendera det! Man kan ta båt från Phuket. Åk dit och snorkla, coolaste jag har upplevt! Ha det bra

  Reply
 • inget nytt.. men så himla vacker du är annica haha trots grimaserna! 😀

  Reply
 • Hej!

  Kan inte du skriva om vad du använder för spf till ansiktet? Min familj använder samma som man har på övriga kroppen, men den är alldeles för fet för att ha i mitt ansikte. Jag får jättemycket finnar av det. Jag brukar använda sådan som är till ansiktet, men har ändå inte hittat någon som fungerar optimalt. Jag känner alltid att hyn känns jättefet och äcklig av solskyddskrämen, och när solen ligger på rinner det verkligen i ansiktet och det känns som att finnarna gror. Jag brukar få många sådana där vita saker i ansiktet när jag är utomlands. Inte så kul.

  Tack på förhand!

  Reply
 • Jag ska inte slicka röv, därför säger jag att nej grimaserna var inte attraktiva 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Har sett dig i Big Brother o följt din resa där o här i din blogg likaså.
  Vill säga det att du har ett sådant fint inre, det ser jag via dina handlingar o även i din sårbarhet. Och inte minst i dina ord.
  Trots du mött motgångar på olika vis så har du följt ditt hjärta. Du är stark, klok o väldigt fin i ditt sätt vad jag har uppfattat.
  Tror många oöppnade skatter ligger framför dig o väntar o var alltid vaksam för som du såklart vet finns det avundsjuka som kan förgöra. O du har redan mött det och tyvärr kommer du nog stöta på det igen men du är en god person o det kan inte förgöra dig o dina drömmar o framtidsplaner. Glöm aldrig det! Jag gläds med dig o den resan du gjort!
  Ha det så gott! 🙂
  Hälsn.Annette.

  Reply
 • Du är verligen vacker Annica!Jag hoppas ni får en skön dag ute på havet i morgon
  och får besöka många mysiga öar.Ta hand om varandra o njut av tillvaron.Kram/Berit

  Reply
 • Hahaha, asså du är verkligen sämst på att försöka göra dig ful 😉 Du lyckas verkligen inte med det, fina Annica!

  Reply
 • tom när du gör grimaser så är du snygg;)

  Reply
 • Annette verkar ha blundat för många händelser, hur tänker man? fint inre? klok? okej.

  Reply
 • Jag har inte blundat för något MEN alla tycker vi olika. 🙂

  Reply