Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:55 | January 3, 2013

Stället för familjen

Idag när vi vaknade hade vi fortfarande ont efter brännan. Trodde det mesta skulle lägga sig till idag men det svider mer idag än igår, viktigt med spf alltså. Trots att vi smorde in oss så brände vi oss så man får liksom smörja in sig hela tiden för att inte se ut som oss. 🙂

Vi har precis ätit frukost och lika som hotellet är det en rejält och stor frukostbuffe vi bjuds på. Nackdelen är att det är samma volym som i en skolmatsal. Jag tyckte bra om det förra stället eftersom det var lite folk och tyst på morgnarna när man skulle äta. Ja jag föredrar mindre mysiga hotell än gigantiska och livliga. Det som är bra här är hela poolområdet. Jag tror dom har typ sju olika pooler och då finns det också en barpool. Det finns spa, massage, pedikyr, samt en kids club. Ska man åka med familjen och kommer att spendera mycket tid vid hotellet så är det här ett bra ställe! 🙂

20130103-130432.jpg 20130103-130500.jpg

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här