Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:24 | December 20, 2012

Tråkiga nyheter

När vi kom fram till salongen där vi bokat in oss på spabehandling så satt Emelie med kund och blev lite chockad när vi kom dit. För en annan tjej som också jobbar där var borta och hade glömt att meddela det till Emelie. Hon hade ju ingen aning om hur den andra tjejen bokat mm så hon hade haft fullt upp. Men vi sa det att vi får helt enkelt boka in efter resan.

Vi åkte hem, åt, jag har lekt lite med Milton och nu är jag helt slut. Det är roligt med barn en stund men det är inget jag skulle palla med 24/7, än. Nej då lutar det mer åt en hund. Kände det idag när vi var hos Celina och fixade naglarna. Hon hade med sig sin hund Martin, som har blivit utsedd till Sveriges näst sötaste hund, och det var så kul att leka med honom. Men just nu är inget av det aktuellt.

Nu ska vi kika på lite film. Det blir min favoritfilm som alla måste se! Polarexpressen. 🙂

20121220-212417.jpg 20121220-212421.jpg 20121220-212641.jpg

6 kommentarer6 kommentarer om “Tråkiga nyheter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tråkigt att det inte blev nåt spa men ni får se framimot det en annan gång. Ha en forsatt bra kväll 🙂

  Reply
 • Det är väll en sån ras som du hade?jätte söt men om ni så gärna vill ha en hund vad är det då som hindrar er från det.

  Reply
 • Det var ju snopet .. å det där med Barn, ta det lugnt för ni hinner, du är så ung än så det är ingen panik dessutom har du flera olika projekt på gång .. det löser sig ( fast ibland måste vi få Hinta till det 😉 ) .

  Reply
 • Ååh nu när du sa ”utsädd till nästa sötaste hund”.
  Kan du inte ha en tävling på bloggen där vi får skicka in bilder på våra hundar så du sen får välja ut några utav dom och sedan får vi läsare välja ut en vinnare. Hade varit så kul. Har själv två hundar. Kram!

  Reply
 • Haha det var faktiskt en rolig grej. Jag sätter upp det på listan! 😀

  Reply
 • Hej Annica! Har en fråga till dig ! 🙂

  När du tränar, brukar du äta middag före eller efter träningen? Jag brukar oftast äta middag så sent, så äter alltid efter jag tränat. Men då känns det som att alla kalorier man tränat bort kommer tillbaka.. Är det bäst att äta före eller efter träning?

  Kramar! 🙂

  Reply