Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | December 20, 2012

Kärlekstips söta sms

Något som jag tycker gör väldigt mycket i ett förhållande är att få söta sms, och såklart skicka. Det betyder så mycket att få ett gulligt sms bara sådär! Och sen behöver det inte vara gulligt heller, nej varför inte locka din partner med något som han eller hon får sukta efter. Skicka ett sms och berätta att du ska hoppa in i duschen eller att du beskriv det du gör för stunden men kanske på ett lite snuskigare sätt. Det kommer i alla fall krydda till vardagen! 😉

Har ni några kärlekstips? Skriv bland kommentarerna så länkar jag det bästa imorgon! 🙂

20121220-013428.jpg

5 kommentarer5 kommentarer om “Kärlekstips söta sms”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kärlekstips från dig?? Ha ha patetiskt!

  Reply
 • Man ska aldrig glömma att berätta för den andra att man älskar den genom både fysisk kontakt: försöka röra varandra så mycket som möjligt, och psykisk kontakt: säga det i ord 🙂

  Reply
 • *Visa din partner för omvärlden, För arbetskamrater,vänner,Familjen mm. Det är ganska uppskattande för den du älskar att du visar att du är stolt över din kärlek och vill att alla ska veta hur glad du är över att du har han/hon som partner.

  *Överraska din partner ibland genom att bara köpa en blomma, eller boka en bio för er två, Det är viktigt att man gör mysiga saker tillsammans. Eller varför inte ett fint kort med en kärleks förklaring om vad du tycker för din älskling.

  *Ärlighet är någonting som måste finnas i ett förhållande,Att vara ärlig i ett förhållande är bland det viktigaste enligt mig, Ett tipps, om man gör någonting dumt eller gör bort sig, Tala sanning direkt, ljug inte eller dölj ingenting för sanningen kommer alltid ifatt dig på något sätt även fast man inte tror det

  * Ta vara på alla tillfällen! Det gäller att förgylla er relation till varandra genom värme och omtanke, visa uppskattning genom att säga positiva saker till varandra, med det kommer man långt.

  *”Du ska veta att ”jag älskar dig!” – ord som värmer, säg det med äkta kärlek!

  * Skriva en dikt. Med dikter om kärlek förklarar din kärlek bäst! Med egna ord ger du en kärleksförklaring som ger kärleksmagin mellan er.

  Blev en hel del tips <3 Puss och kram

  Reply
 • http://livetsomungmamma.devote.se/

  Kika in min blogg. Handlar om allt och lite till.
  Kramar!

  Reply
 • Hej Annica! Vill bara först säga att jag verkligen ser upp till dig! Dina fina egenskaper,ditt fina utssende och ja allt med dig!

  Jag är en sån där tjej som har väldit dåligt självförtroende osv.. iaf så skulle det betyda nå otroligt mycket för mig om du kanske bara tog en snabb titt på min blogg och bara skrev något bra tips till mig eller nå 🙂
  Förstår verkligen om du inte gör de. Men man kan ju alltid försöka eller hur 🙂

  http://www.idajohannass.blogg.se

  Massa kramar!

  Reply