Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:36 | December 2, 2012

Resor, ja tack!

Just nu är jag nyepilerad och vi ska nu ta och testa lasermaskinen på testkaninen Marcelo. Man får inte vara nyepilerad eller nyvaxad innan man kör maskinen och ska man raka gör det 24h innan användning. Detta ska bli spännande! 😀

Vi har även kikat på lite resor utomlands. Det blir nog inget Chile men vi har kikat på andra resor och tänker vara borta minst 3-4 veckor. Eventuellt över jul och nyår, ja vi tänker kanske fira det själv. 🙂 Men det finns ju Skype så vi kommer att kunna kommunicera med min familj och Marros föräldrar under högtiderna. Men vi vill komma bort och njuta av varandra i en miljö som är otroligt avslappnande, varm och skönt!

Vi ska även boka in vår julbordskryssning innan kvällen är slut. Jag kom på det då jag hittade en oanvänd klänning från Narabella i garderoben som jag gärna vill använda. Förresten såg jag att dom också fått in riktiga nyårsblåsor som är värda att kolla in!

20121202-163616.jpg

13 kommentarer13 kommentarer om “Resor, ja tack!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh jag bara älkar din blogg ;D (Y) you go girl 😀 Puss och kram

  Reply
 • ja det tycker jag att du och marcelo skall göra bara få vara för er själva det gör ni helt rätt i.så glad man blir och läsa detta.jag undrar en sak hudlotioner som man kan köpa för att förhindra rynkor är det värkligen sant att rynkor minskar eller är det bara hokus pokos med allt som står på burkarna.kan du berätta lite om det annica.

  Reply
 • Ett tipps är Indien var där förra jul och nyår otroligt skönt och avslappnande!!

  Reply
 • Det låter som en jättebra idé Annica!
  Själv ska jag till Gran Canaria nu i veckan, det kommer bli himlans skönt… önskar att man kunde stannat lite längre än en vecka bara… Men bättre än inget och man får ju åtminstone en liten bränna och piggnar till, så man blir lite fräsch inför jul och nyår. 😀
  Kanarieöarna hade kanske varit något för er med? Finns shoppingmöjligheter där och även om det inte är lika varmt som i t.ex. Thailand så är det helt klart underbart, och väldigt vackert! 🙂

  kram!

  Reply
 • Snygg klänning passar säkert jättebra på dej som är mörk. Skönt att resa bort från detta mörker och kyla. Har varit utomlands två gånger i år, njuter lika mkt var än jag är av solen och värmen. Ha det bra/ kram Lotta

  Reply
 • Den klänningen är säkert supersnygg på dig annica!! du passar i blått till din blåa fina ögon:)

  Reply
 • Låter härligt med en resa 😀 det kommer att bli bra vilken resa ni än tar 🙂
  Vart vill ni åka?

  Reply
 • Varför inte Chile? 27 grader nu i vina del mar och inte ens högsommar 🙂 jag och min pojkvän som är halv- respektive helchilenare åker på juldagen och stannar i 4 veckor 🙂 hoppas ni hittar ett bra resmål!

  Reply
 • Hej! Jag jobbar med en reseklubb som precis kommit till Sverige från USA! 4-5 stjärniga hotell men ett pris i klass med 1-3 stjärnigt.. Det bästa jag någonsin gjort! Marknadsför och säljer reseklubben nu och vi ar ca 600 personer har i Sverige. Jag har fatt gratisresor over hela varlden och aven en BMW betald av foretaget som tack for min marknadsforing! Soker nytt skont folk att Jobba med. kontakta mig pa mail om det ar intressant. Befinner mig i sthlm fram till tisdag fm. Jonas

  Reply
 • Borde inte du vilja fira jul med din familj med tanke på att din syrra ska få barn snart?

  Reply
 • Jag kommer mest troligt att hälsa på min familj under juletider, kanske inte på självaste julafton då jag kommer att spendera den med Marcelo.

  Det är många som firar jul med sina partners och då blir det så att båda firar hos ena parets föräldrar eller hos den andra partnerns. Men i vårt fall kanske vi åker iväg själv utomlands och njuter av lugnet. 🙂

  Reply
 • annica: vart drar ni då?

  Reply
 • Annica, du har så rätt .. vi har under alla år firat Julafton vartannat År hos våra respektive Föräldrar, eftersom vi oxå har lite avstånd till dom, det har aldrig varit nåt problem .. tvärtom då är det så mycket roligare o ses o få rå om varandra en Hel Helg ..!

  Reply