Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:33 | November 1, 2012

Bladade känslor

Nu ska ni älskade läsare få höra. Jag har ju inte kunnat duschat eller tvättat ansiktet pga att det är fel på vattnet sedan branden. Mitt paket kom nyss med posten och jag hade ingen ork att göra mig i ordning för dagen. Vill ni veta vad jag gjorde då?! Jag slog på första avsnittet på Big Brother. Jag har alltså klarat mig igenom första avsnittet och det är med blandade känslor. Jag och Sipan som var först in, Wider om sin aligatorväska, Pedro och Marcels försök att låtsas vara ett par… Så himla rolig tid!

Jag måste erkänna att jag saknar det så otroligt mycket. Den bästa tiden vad de fem första veckorna, definitivt! Efter att jag kom tillbaka från Danmark vad det inte alls samma… 🙁

Så jag kommer nog kunna titta på de första veckorna med en glad känsla i mig, men mer än så vill jag nog inte se. Tänk vad mycket som kan förstöras pga andra människor…

Vilken tid tyckte ni bäst om, början eller slutet? Och varför?

20121101-153012.jpg

59 kommentarer59 kommentarer om “Bladade känslor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den roligaste veckan att se på var ju rika och fattiga sidan, den hade allt.. Haha, man trodde Marcelo hade fått psykos eller något 🙂

  Reply
 • Om jag får bb avsnitt kommer jag över med ett RENT glas vatten? Deal? 😉

  Reply
 • Jag tyckte slutet var bäst för då kändes det som om ni hade kommit varandra närmre

  Reply
 • Förstår precis vad du menar Annica, men du kan ju spola fram …. o kolla på resten, jag är som sagt en BB Nörd o jag tycker alltid att det är ett stök o bök o alldeles för mycket fylla i början , så för mig gillar jag bäst när de flesta börjar inta sin plats i Gänget o de olika karaktärerna kommer fram .. DÅ börjar BB för mig !! I År var det tyvärr alldeles för många s.k. Mobbare, men bara de åkte ut, så blev det lugnt o sen få följa ett Äkta Kärlekspar, var ju inte helt fel, det har ju varit Förlovningar förr, men då har man aldrig känt att det ska hålla, men i år förstod jag direkt att … Det här är på riktigt, det här kommer gå bra oavsett vad BB försökte göra det till, vi som hade 24/7 såg nåt helt annat, trots Marcelos lite tafatta försök o Negga dig .. lol ..!!

  Reply
 • Jag gillade perioden strax efter det att Marcelo kommit
  in i huset. Då ni inte ville inse att ni hade känslor, men
  ändå drogs till varandra. Dessutom gillade jag även precis
  innan och precis efter Danmark när ni äntligen visade
  era känslor öppet.
  Bästa dagen/kvällen är nog er förlovningsdag. Marcelo gjorde
  ett djupt intryck med hela sin planering. Och du var så söt
  där du satt och var nervös i guldrummet.

  Reply
 • Ska jag vara helt ärlig gillar jag nästan hela säsongen, dock kan jag inte kolla på avsnitt 66, 67 och 68 och kommer nog aldrig att göra det heller. Sedan kommer man ju inte ifrån att avsnitten inte alltid visade vad som egentligen hände, vilket irriterar mig. Då kollar jag hellre på klipp på kanaler av vanliga människor, från “live”-inspelningar, så som de på dailymotion ( t.ex. http://www.dailymotion.com/absolutelyw ) då man faktiskt får se vad som sägs. Allt som sägs och inte bara ihopklipp eller en del av en konversation. Ska jag gå utifrån vad man såg på 24/7 så tycker jag bäst om tiden precis innan och efter danmark och sedan även tiden under och efter bröllopsveckan.

  I början var det mycket prat om vad man trodde att tittarna ville se och på många, bland annat Jimmy, märktes det att detta påverkade hur man agerade. Synd tycker jag då det ska vara reality, men som sagt så tycker jag att det blev bättre mot slutet. De personerna som inte spelade en roll var kvar och man fick se riktiga människor, vilket jag tycker är det intressanta med programidén “Big Brother”.

  Reply
 • Jag gillade när du var i Danmark, för att du inte var med så mycket. Inget illa om dig som person, men du klagade verkligen på allt där inne och det var så tråkigt att lyssna på.
  Tycker dock om din blogg och dina skönhetstips mycket =)

  Reply
 • Tycker samma som dig Annica! De första fem veckorna var bästa tiden speciellt sjukhusveckan och vikingveckan. Du var mycket gladare då och din och Marcelos kärlek växte fram under den här tiden. Det var underbart att se! men sen gick det utför och du var oftast spänd och ledsen…det var plågsamt att se på även om ni hade bra stunder ibland. Du var inte samma glada och spralliga tjejen som jag från början trodde skulle vinna bigbrother! Du var min favorit från början och du och Marcelo var den enda anledningen att jag tittade på bb.

  Reply
 • Jag kan säga så här! Jag gillade början och slutet, perioden jag inte gillade var den när Hulda och Jennifer var i huset. Gillade aldrig någon av dem, Vobban däremot verkar vara en väldigt snäll kille. När J åkt ut gillade jag programmet fram till sista veckan, den sista veckan tyckte jag personligen var jättejobbig att titta på när du var så förtvivlad och ledsen. Kan tänka mig att det var en upplevelse för livet./Kram Helen

  Reply
 • Tyckte första tiden var helt fruktansvärd. Personangrepp, förnedring, hot och regelrätt mobbing från Marcel, Jimmy, Hanna R och Sipan. Och sedan ni andra som bara såg på och inte sa ifrån (förutom Camilla och Lars vid enstaka tillfällen). Riktigt obehagligt att se och sedan vetskapen om hur många unga som tittar och tar influens också.
  Först när dessa 4 personer var ute blev det bättre men hela denna säsong hade trista tongångar över sig faktiskt. Det var som att den obehagliga stämningen aldrig riktigt gick ur.
  Undrar över hur ni själva tänker kring allt som pågick i huset? Är det att ni lever i en annan tid och därför är vana vid och accepterar så aggressivt och osolidariskt beteende eller har du helt enkelt bara värderingar där du tycker sånt är ok? Har du tagit upp detta med Hanna R efteråt eller stod du bakom det hon gjorde?

  Reply
 • Hej
  Kanske är det så att deltagare och tittare tycker olika. Jag tycker inte dom första veckorna är roliga för att det är för rörigt, svårt att höra vad folk säger bl a. Sen det här året var det ju så att nivån och beteende på många deltagare var under all kritik dom första veckorna. Tittarna var rasande på TV11. Majoriteten ville inte se tex Sipan, Marcel, Hanna R tyvärr. Det som också var synd att det var en del andra som också föll ner i deras nivå litegrann. Så jag för min del tycker programmet vart som bäst när du kom från Danmark.

  Reply
 • Jag tyckte absolut bäst om de 2 sista veckorna för då var de flesta av mina favoriter kvar i huset 🙂
  En annan anledning till att de var mina favoritveckor var att jag tyckte inte om Rodney, han blev bättre på slutet när han och Hanna kom varandra nära men inte så att jag tyckte att han var en person som jag ville ha kvar i huset.
  Dina favoritveckor har jag svårt att uttala mig om för då såg jag bara de vinklade avsnitten men jag skaffade 24/7 ett tag efter att du kom hem från Danmark så då såg man på ett helt annat sätt

  Reply
 • Håller med Anni också att dom enda som talade om att dom inte stod bakom det vidriga beteendet var Lars och Camilla

  Reply
 • Jag såg 24/7 hela säsongen pga.en arm operation. Jag tycker första tiden var hemsk pga. all mobbing. Försökte verkligen se bra sidor hos mobbarna men blev gång på gång besviken, sen tycker jag man såg de tendenserna när alla kom tillbaka på sista festen…… där satt de o tyckte att de skulle ha vunnit(man tycker de skulle ha insett vad som gjorde att de blev utröstade) Sen var vissa veckor roliga o vissa mindre roliga. Jag gilla dig men du har som du vet en tendens i huset att gnälla om småsaker o vara egoistisk. Sen gilla jag inte Rodney han verka tro han är guds gåva till kvinnorna WHAT!Han var en intrigmakare inte minst den där kvällen när Marcelo drog iväg med J…tycker faktiskt att han var en taskig wingman han ville verkligen att ni skulle splittas.Hemskt!
  Hoppas att BB ändå är en bra upplevelse..bara ni som var med vet vad som hände på riktigt
  men om man hade 24/7 fick man en uppfattning o den bär man med sig..det vet du också Annica om du ser ett program så ser man det man ser.
  Kram

  Reply
 • Fast Annica stod upp ganska mycket till Marcel för Hanna J. Kommer ihåg under sjukhusveckan och de låg i soffan och han började säga saker, då sa hon ifrån och att hon inte vill höra sånt prat. Tror, speciellt Annica, behövde lära känna personerna innan hon ville/kunde säga ifrån på riktigt.

  Reply
 • Slutet definitivt, de första tre veckorna innan Hanna W gick kunde man inte ta något på allvar. Det var för mycket folk som skulle hävda sig hela tiden. Och allt för mycket kretsade king HW så det var skönt att hon lämnade huset. Det var också skönt att produktionen tog ut Sipan, han betedde sig riktigt illa i huset. Hanna R och Marcel var ganska hårda mot Joe och Hanna J, men till viss del kan jag faktiskt hålla med om vad de tyckte om Joe och Hanna J. Marcel var dock ingen underhållande person precis. Jimmy var definivt inte någon elak person kunde ha fått vara kvar längre.

  BB ska inte enbart vara en lek där alla måste komma överens, det ska även kunna bli tuffa bråk mellan deltagarna.

  Omkring veckan när Joe åkte ut blev det vill jag minnas mycket lugnare och lagom med folk så att man kunde fokusera på sina favoriter. Jag tyckte också att uppdragen blev roligare mot slutet än i början. Den helt avgörande faktorn för att slutet var bäst var ändå att se hur det skulle gå för dig, Annica, och Marcelo. Hade du åkt ut hade jag säkert mer än halverat mitt tittande 24/7.

  Reply
 • Jag tycker om när marcelo typ “sprang” efter dig till skillnad från vad han gjorde när ni förlova er och sånt. Du sa en gång när du marcelo amandus lars och hanna satt ute. Du hade på dig en röd tröja om jag kommer ihåg rätt och marcelo jeans skjorta. Ni pratade om gamla minnen i början av tiden i huset, du sa att marcelo bjöd dig på en drink eller han hade fixat den själv, då sa du varför han iinte längre gjorde så. Då sa han att då hade han inte dig då men nu har jag dig, tycker om tiderna när han “inte hade” dig för ni va så himla envisa båda två men marcelo var mer öppen. Det jag mest hatar är dagen jag gick in på bb sidan och det står “Marcelo vill ha ….” har nog aldrig haft ett sådant Starkt mot en människa. Okej jag kanske borde ha hatet mot jennifer mer eftersom hon var dubbelmoral, men så var det inte för jag brydde om Er så otroligt mycket och verkligen inte om henne. Men aldrig har jag haft sån stark hat mot en människa tidigare alltså marcelo men nog om det. Nu älskar jag er två, ni är verkligen menade för varandra och önskar er all lycka för alltid. Anncelo 224 <3

  Reply
 • Det var ju den sämsta säsongen av BB någonsin, som ngn skrev så var det för mkt “tittarna gillar det här ” “det blir bra tv ” deltagarna kändes inte genuina , utan det spelades alldeles för mkt. mixen av människor var inte heller så bra .att ni sedan stog ut där inne trots att ni knappast fick ngt att göra om man jämför med andra säsonger, är ju helt otroligt för all denna tristess måste ju ha gjort er galna !!

  Reply
 • det var lite uppdelat i 2 läger där hälften var snälla och den andra hälften lite elaka. var inte alls roligt att se hur marcel behandlade Hanna j och hur Amandus behandlades av Sipan. Gillade nog hela säsongen men det roligaste var nog sjuk veckan. skarattade mycket när folk hade olika sjukdomstillstånd 🙂 Hade aldrig problem med att du var gapig eller barnslig. tycker du är en härlig ung tjej. alla är ju olika och alla kan inte vara likadana. skulle alla vara tysta skulle det ju inte hända så mycket alls. mina favoriter var annars Lars som är en så speciell kille. ni verkade ha så roligt ihop ni 2 🙂 sen är ju Hanna J en så genuint genomgo människa! Joe var kul och Vobban och camilla verkar justa och naturligt snälla. har säkert glömt ngn…. om jag var du…skulle jag se allt….en gång…genomlida det som terapi och sen släppa det för alltid….

  Reply
 • I början innan det vart en massa mobbing o skit ! I början var det tillochmed lite kul o se på Hanna Ws tjafs mot Sipan & Marcel innan det vart för mycke. Men jag gillade även slutet då det var Hanna J, Du & Amandus. Fast i mitten finns det också sköna stunder dock :/ 🙂

  Reply
 • Hur kan man gilla amandu.. nej menar Victor? Vad gjorde han i huset? Större fjolla får man leta efter..

  Reply
 • Tycker om när ni är “nykära”
  Tycker oxå om den tiden när ni får tillbaka alla grejor i huset(i slutet av säsongen)
  Tittade dock bara 24/7

  Reply
 • Jag har faktiskt aldrig tittat på BB innan så jag har inget att jämföra med men denna säsong var ok.
  Mobbningen och allt skit som pågick under säsongen påverkade tom tittarna på ett dåligt sätt, man själv mådde dåligt av att se alla påhopp. Det roligaste veckorna var bröllopsveckan och lite smått och gott från alla veckor.
  Alla är ju olika, klart inte alla gillade varandra..

  Min absoluta favorit därinne var Lars och blev helt förkrossad att han inte vann skiten. Hanna J förtjänade det dock men den mest värdiga skulle vara Lars. Han tog ingen bullshit, var med på allt, inget gnäll eller överdrivet skitsnack eller mobbning kom från honom. Sen så gillade jag faktiskt Camilla också. Hon var så snäll mot dig när du mådde dåligt och pussade dig och kramade dig, tom grät med dig. Alla har en sån fel bild av henne pga hennes look, visst hon kunde också snacka skit och vara sur men vem var inte det?

  Nej. Bäst var att de bojkottar BB. Inga fler hybriskändisar.

  Reply
 • Fast Camilla var den som pushade Jennifer att fortsätta med Marcelo. Där ändrades min bild av henne!

  Reply
 • Inget illa menat,eller jo faktiskt så är det lite illa menat…så min favorit stund var när Jennifer åkte ut.och den näst sista veckan i bb var den bästa och Viking veckan.KRAM

  Reply
 • Annica: Samtidigt kan man väl ändå stå upp för sig själv, eller? Tänk vems fel det var EGENTLIGEN. Det var 1 som gjorde fel. Man kan inte skylla på någon annan att de hände. Visst det var inte sjysst av de. Men samtidigt så ska det inte ha hänt överhuvudtaget..

  Reply
 • förstår att det kändes som ett svek när camilla gjorde så men jag tror att hon som många andra inte förstår hur du kunde acceptera det han gjorde mot dig…hon trodde att han bara lekte med dig…men din kärlek är stark för honom. du kommer aldrig ge upp honom.

  Reply
 • Det Roddan gjorde var värre, han uppehåll dig för att du inte skulle gå efter, tror det va Jennifer som ordna detta inte Marcelo. Camilla gjorde egentligen inget för att va elak mot dig men förstår dig hon borde inte lagt sig i alls

  Reply
 • alex: Sant, han uppehöll Annica hela tiden.. Men man kan ändå inte skylla på någon annan..

  Reply
 • Du med så fin å slät hud, kan du rekommendera några vitaminer eller något som hjälper mot små finnar?:)
  Tack!!

  Reply
 • Det förstår jag nu efteråt att du ändrat bild av henne men tyckte ändå du hyste agg mot henne i huset också, trots att du inte visste det här då. Jag försöker ju inte försvara Camilla utan säger bara som jag ser det. Det var jävlig dålig stil men som sagt, sånt skulle inte ens behövt hänt från början…

  I alla fall. Jag följer inte Camillas blogg utan din och Marcelos bloggar. Även om Lars var min favorit när man ser på det individuellt så var det ni två som gjorde säsongen för mig. Det är trots allt därför ni har många följare med er, plus fanblogg osv. 😉

  Jag önskar er all lycka, för precis som när ni var i huset och något dåligt hände mellan er så känns det nu när massa onödiga kommentarer och inlägg poppar upp på bloggen. Man mår dåligt också. Konstigt, jag vet!

  Reply
 • Ska man bedöma någons handlingar måste man ha med perspektivet på vilka grunder de agerar ifrån. Camilla är ju en helt underbar tjej, varm, godhjärtad, väldigt självständig och rakt igenom lättsam och festlig. Hon ser inte så allvarligt på nånting, inte heller på förhållanden verkar det som. Hon hade dessutom sett saker som tydde på att ni inte var seriösa.
  Det s.k. “pushandet” utspelades under en jättekort stund, nästan i förbigående, mitt i festen och mitt i ett språng, där Camilla i princip bara glatt ropade till ” ja kör på!” angående att Marcelo skulle flörtas med (han som för övrigt är en vuxen man som har all kraft i världen att kunna säga ifrån om han nu inte vill flörta tillbaks). Det var uppenbart att hon inte var särskilt engagerad i det som sas utan mer bara hängde på “skojet”. Det var knappast någon utstuderad elak plan, snarare att hon inte hade en tanke på att någon kunde komma till skada. Visst kan man i efterhand se att det inte var särskilt lyckat, men man måste ha lite nyans. Det finns extremt mycket värre saker som pågick i huset. Saker som är allvarliga på riktigt eftersom de gjorts av illvilja och ondska.
  Det viktigaste är inte alltid exakt vad folk gör utan deras syfte med det.
  Visst är det tråkigt när man själv är den som drar det korta strået men om man ser i lite större perspektiv så är det enda man kan uppnå genom att vara bitter på camilla för detta, faktiskt bara att förgifta sig själv och – att gå miste om henne. Hon är ju verkligen en speciell person som jag tror man kan lära sig mycket av att känna.

  Reply
 • Jag har sett alla BB men denna gång kommer säkerligen? gå till historien som året då folk häpnade över hur deltagarna gick över alla gränser.. nästan. Det ända som fattades var rena rama slagsmål.Dessutom har jag aldrig läst så mycket hatiska inlägg på alla olika sajter om er som personer. Tyvärr kan jag inte hänvisa till dessa då de är raderade men ni ar några stycken som fick en hel del ordentligt med skit.

  Reply
 • Såg inte allt. Men såg när du beklagade dig för Amandus och sen gick och sa till Rodney att det var om honom Amandus pratade om. Falskt. Håller helt med Anni gällande Camilla, hon är en jättefin tjej.
  Fanns bara en som gjorde fel, Marcelo, förstår inte varför du skyller på Camilla och Jennifer. Han tog initiativet mer än en gång.

  Reply
 • Håller med de flesta här, ganska illa att du blir upprörd på camilla, jennifer och alla andra utan den som faktiskt gjorde fel, Marcelo. Men honom ändra du inte bild av?

  Konstigt det där att man skyller på allt och alla utom den som egentligen är skyldig..

  Acceptera att det var Marcelo som gjorde fel!

  För så naiv är du väl inte? Ibland undrar man..

  Reply
 • Det man måste förstå är ju att på grund av att hon älskar Marcelo var det ju värt det att jobba på att förlåta honom. Dessutom visade det ju sig att Annica inte var helt oskyldig, och att de båda var tvungna att förlåta varandra och sedan gå vidare därifrån. Vilket de har klarat av att göra, bra jobbat av dem, inte alla som klarar det!

  Reply
 • Ja både Annica och Marcelo ljög, javisst. Men man kan fortfarande inte skylla på jennifer, camilla, rodney och så vidare för något Marcelo gjorde! Synd att du inte kollar på avsnitten Annica och ser hur det egentligen låg till då, även om det tillhör det förflutna.

  Reply
 • För avsnitten är ju inte missvisande alls…hmm…

  Reply
 • Nå er det ikke Annica som skylder på noen..! Hun sier at hun endret mening om Camilla, ikke annet!!!

  Reply
 • BB är slut……….vi ska inte va långsinta!!!
  Jag tyckte BB var hyfsad bra…såg bara ibland men min tjej höll mig informerad..
  så jag kunde se ngt avsnitt ibland…..gilla Jackass veckan höll på skratta ihjäl mig åt Joe,
  sen var det många jag inte gilla (inga namn)
  Life goes on

  Reply
 • Jag tyckte den första månaden var bäst(fast jag inte tyckte om Hanna W) Jagg tycker som sig att, ja, det blev lite sämre efter du hade åkt till Danmark. Och när HR åkte ut.

  Sen det där med mobbigen mot Hanna W… alltså, det Sipan gjorde var väl att ta i, men resten tycker jag var väldigt befogat. Hon bette ju sig om en skit så varför inte vara en skit tillbaka mot henne?? Och sen efteråt när man nu vet att hon spelade bara och det var bara en karaktär hon hade kommit på och att hon inte alls är sådär på riktigt, så är det inte så hemskt,

  Jag tycker du ska se allt faktiskt. Både det bra och det dåliga. Tycker inte man ska blunda för saker som hänt. Ta tjuren vid hornet eller vad det heter och bit ihop och kolla. Du behöver ju inte kolla alt på en gång, men lite då och då. Och kolla på det själv utan någon som försöker få dig att se det du upplever på ett annat vis.

  Reply
 • Oj, glömde säga att jag tyckte sista veckan var rätt mysig att se på, om man bortser att du var rätt ledsen vissa stunder då, men det var lungt och det kändes lite som den sista veckan innan skolavslutning, haha

  Reply
 • Er säsong av bigbrother var den sämsta i big brother historia. Glöm nu inte att du ställde fråga om vad ni tyckte om året med bigbrother.

  Reply
 • Snälla du – Camilla pushade – det behövdes inget pushande. Varför skylla på Camilla o Jennifer. Skyll på han som gjorde det – din älskling mr romance. Det var hans otrohetsgen.

  Reply
 • Men hallå, har hon sagt att hon skyllt det hela på någon av dom? Det enda hon skrev var att hon ändrat uppfattning om henne och inte att allting skedde pga Camilla? Haha herregud!

  Reply
 • Jag har redan sagt vad jag tycker om hela den här Marcelo grejen, och jag tycker egentligen inte om att negativa saker om personer som Annica tycker mycket om, men måste säga att det är en väldig tur för Marcelo att du, Annica, inte vill se allt.

  Reply
 • Det bästa var slutet lätt överlägset, första veckorna var för mkt folk!
  Roligare uppdrag också ju längre tiden gick 🙂 rikemans veckan hahah psykos vilken skådis jag var

  Reply
 • Marcelo: Den veckan var utan tvekan den roligaste att se. Det bästa var ju att du inte ändrade din “roll” när folk klagade på er. Som en viss Amandus/Viktor gjorde. Direkt när Annica kom tillbaka började han toffla och vände kappan efter vinden. Skulle in och toffla för Camilla som en någon jävla hjälte å grejer. Det måste ni se när han gör det. Man skäms över det.
  Ärligt så såg det jävligt töntigt ut att folk blev så jävla upprörda men samtidigt gjorde det mer roligt.

  Reply
 • Tjenare Annica er förlovnings dag och när Marcelo Komm in och finalen av Big brother för 1 Marcelo hade fixat de så fint åt er och så så han är värklingen din mr romance 2 när Marcelo Komm in fick jag min förebild i livet och 3 finalen för då va du riktig snygg 🙂 fast de är du ju typ alltid så Marcelo har värkligen världens finaste tjej och så va de när Stephanie och Mattias bröllop 🙂 för då önskade man att de va du och Marcelo som stog där dom stog 🙂 ha de bra nu kramar Johan 🙂

  Reply
 • Det förvånar mig mycket att du (som jag ser som en väldigt reko tjej med huvudet på skaft och skinn på näsan) inte såg/ser vad som försiggick därinne de första veckorna, alternativt såg/ser men valde att strunta i det. Det är ett spel men det är människor inblandade och oavsett om människor spelar roller eller inte så har man ett ansvar för att inte gå över gränsen. Det fanns säkert orsaker till att det blev som det blev men det visar sanningshalten i att det enda som krävs för att ondskan ska vinna är att de goda väljer att inte göra nåt alls.

  Helt ärligt så var det jag såg av årets BB inte underhållande alls, bara deprimerande, för det fanns (med några få undantag) väldigt lite värme och empati hos människorna därinne och väldigt mycket JAG, egoism och skadeglädje. Sorry, men så ser jag det. Det ändrar dock inte min bild av dig, Annica. Jag tycker du är tuff och målmedveten och önskar dig allt gott!

  Reply
 • Tyckte fattig/rik och superhjälteveckan var roligast.

  Förstår det inte var roligt att vara på fattiga sidan, men det va faktiskt kul att se de spela rik.

  Reply
 • Tyckte det var riktigt kul när Jennifer kom in och fucked some shit up!

  Reply
 • gillade det inna n jennifer kom in o förstörde allt.

  Reply
 • Det var definitivt bättre i slutet. I början var flera stycken riktigt elaka mot de andra. Inte underhållande för 5 öre att titta på. Bara tråkigt och gav en dålig eftersmak. Jobbigt att se att vissa människor kan tänka sig att bete sig och uttrycka sig så mot andra och inte någonstans känna hur fel det är. En del log när de hade gjort det, som om det var något att vara stolt över. Väldigt många som tittade fick en obehaglig känsla av att se och rasade på nätet och till TV11. Stoppa detta nu!! Helt klart ska man säga ifrån och stå på sig i sin åsikt, men DET kan man definitivt göra på andra sätt. Stämningen i huset var mycket mer underhållande förra året.

  Samma sak var det med din och Marcelos relation. Man tittade på den med skräckblandad förtjusning. Det var jobbigt att se dig ta emot det gång på gång och man ville bara att du skulle stå på dig istället för att vara svag för honom och gråta, samtidigt var det så tråkigt att titta emellanåt att detta var det ända gripande som hände. Det höll er kvar i programmet länge tror jag. Så fort det var något mellan er så exploderade det med kommentarer på nätet och man satt uppe halva natten för att se vad som skulle hända. Flera gånger hoppades man att det skulle vara sista “droppen” eftersom det samtidigt var jobbigt att se. Många led med ditt ex också som tvingades titta på detta utan att kunna komma i kontakt med dig och som dessutom fick utstå påhopp och vandalism från fans. Personligen tyckte jag att du skulle ha lämnat huset av personliga skäl i det ögonblicket du insåg att du var kär i M. och ta tjuren vid hornen privat och inte låta detta utspela sig på nationell TV längre än nödvändigt.

  Bästa veckorna var Jack ass, superhjältarna, fattiga/rika, avsnittet med lådorna var kul också =D… och säkert fler…kommer inte på fler nu.

  Lev väl!

  Reply
 • Vill bara tillägga att jag tycker att det är jättekul att det verkar gå jättebra mellan dig och M. nu.

  Reply
 • Håller med Veronica. Här beklagar du dig Annica för någon inte tycker som du. Tänkte du någon gång på ditt ex när han blev mobbad m m för att du inte hade stake nog att tala sanning.

  Reply
 • Annica ljög inte eftersom hon var singel när hon gick in i huset för hon hade gjort slut precis innan, det som hon ljög om var hur länge det varit slut och anledningen för det var att folk skulle lämna hennes ex o famil ifred för hon hade klargjort för dom att hon ville de skulle hållas utanför hennes medverkan i Big Brother så hade inte hennes syster och ex gått ut i media så hade de fått varit ifred och sluppit påhopp och trakasserier . Det är lätt och vara efterklok därför tycker jag att vi lämnar det här till eftervärlden nu .

  Reply
 • Tack 😀

  Reply
 • Jag har sett alla säsonger av BB.
  Slutet var bättre men hela säsongen var helt kass.
  En del av deltagarna hade dom kunnat kastat ut direkt från början.
  Men den bästa delen av denna säsong var när björnligan kom in igen.

  Reply