Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:52 | November 1, 2012

Big Brother, vecka ett

Nu har jag fått tummen ut och sitter på en buss till min söta lilla tjej HR.
Marcelo hänger med grabbarna och då får jag kvalitetstid med min brud.

Jag kikade på hela första veckan på BB. Alltså förstår ni, det är helt sjukt vilka minnen. Och det är så underbart att jag och HR fann varandra så fort.

Sen var det ju så roligt, nu när jag fick höra lite inside information, att Marcelo fick intresse för mig direkt. När man vet om det syns det så väl på avsnitten. 😉

20121101-185156.jpg

14 kommentarer14 kommentarer om “Big Brother, vecka ett”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var rädd om dig! Kram /Berit

  Reply
 • haha de klart, man såg ju det på en gång! Ha så kul och var försiktig! 🙂

  Reply
 • Hej vackra Annika.
  Drick inte för mycket nu ikväll.Jag är livrädd att nåt galet skall hända dig efter Marcelos inlägg.Take Care.Gå inte hem ensam ta taxi om du kan.
  Snälla det finns så många knäppskallar ute.
  Ha det så kul ändå
  kram från ett fan.

  Reply
 • Väldigt roligt att man kan komma ut ur ett tv-program med relationer till andra människor som betyder allt. Att hitta kärleken och en, eller flera, bästa vänner gör ju att det är värt det, då kan man ju ta det negativa som kommer med upplevelsen också.
  Såg att du skrev att du inte ville kolla mer efter 5e veckan. Det tycker jag vore synd, finns många avsnitt som är hysteriskt roliga, bland annat möhippeavsnittet! (Dock skulle jag undvika avsnitt 66, 67 och 68. Antar att det är främst de avsnitten du menar att du inte vill se, kan tänka mig att sista veckan är rätt tuff att se också.) Be oss om råd om vilka avsnitt du/ni ska se så kan ni ju undvika det som är obehagligt… Vore synd om ni skulle missa allt annat roligt ni faktiskt gjort! Ni två var ju faktiskt anledningen till varför många, däribland jag, ens kollade den här säsongen.

  Reply
 • Jag tyckte den första månaden var bäst(fast jag inte tyckte om Hanna W) Som du tycker ja det blev lite sämre efter dy hade åkt till Danmark och HR åkte ut.

  Jag tycker du ska se allt faktikt. Både det bra och det dåliga. Tuycker inte man ska blunda för saker som hänt. Ta tjuren vid hornet eller vad det heter och bit ihop och kolla. Du behöver ju inte kolla alt på en ång, men lite då och då.

  Reply
 • Och tydlien kan jag inte skriva ordentligt idag. Sorry.

  Reply
 • Jag igen. Skriv ju i fel inlägg, haha. Måste vara trött idag.

  Ha det så kul med Hanna!

  Reply
 • Jag önskar att jag fick krama om er två och vill gärna prata om BB med er, Älskar er tjejer<3 ta hand om er :)<3

  Reply
 • Kan man kolla på BB på något sätt utan att ha 24/7 eller premium?! Vill verkligen också se första veckan 🙂

  Reply
 • Fatta tycke direkt? Vet du i vilket sammanhang jag gjorde det 😉 mohaha

  Älskar dig! <3

  Reply
 • tycker det syns mycket väl att marcelo fatta intresse för flera tjejer i bb-huset haha 🙂 han var en riktigt tjejtjusare i huset! 🙂

  Reply
 • – 21 kilo på två mån 🙂 kika gärna in hos mig! PUSS

  Reply
 • Nope, Marcelo fattade inte tycke för några andra Tjejer i BB-Huset, han ville bara klämma lite på dom o göra Annica svartsjuk, så hon skulle bli intresserad … lol ..!

  Reply
 • “han ville bara klämma lite på dom” hahahahaha, håller med dig bittis, LOOOOOOOOOL!!!

  Reply