Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | October 31, 2012

Tävling- Söker modell!

Nu ska ni få höra kära läsare. 😀
Jag fick ett mejl i veckan om att jag och 9 andra bloggare ska medverka i någon slags Bloggbattle. Jag och en av er läsare ska medverka i denna tävling genom att jag ska styla er, från topp till tå förutom håret för det ska LÓreal Professionnel göra. 😀

INFO:
Bloggers Battle är en tävling mellan oss bloggare som var och en kommer att tävla ut en hår-makeover med L’Oréal Professionnels hårfärg INOA på våra blogga till våra läsare. Vinnaren är med i den stora Bloggers Battle tävlingen på facebook tillsammans med mig. Ni tävlar genom att maila ett nytaget foto på dig själv, samt en kortare motivering om varför just du ska bli vald. Du ska även beskriva vilken typ av förändring du är intresserade av att göra. I slutändan är det en överenskommelse mellan frisören och modellen som gäller för hur förändringen kommer att se ut. Dom gör inga stora förändringar utan tillåtelse. Vinnaren måste dock vara fyllda 16 år då detta gäller lagen för permanent hårfärgning.
Jag och min modell är välkomna till Salong Vita i Stockholm den 22a november kl 18-22. Lättare mat och dryck kommer att serveras. Där kommer före samt efterbilder att tas av en professionell fotograf. Dessa bilder kommer sedan att publiceras i en skräddarsydd Facebook applikation där man kan rösta på sin favorit under en veckas tid. (FB/L’Oréal Professionnel Sweden)

Och! Alla knep är tillåtna! Det är alltså upptill mig att göra allt jag kan för att samla röster och öka min modells vinstchanser och därigenom få möjligheten att ta hem 1:a priset: Hårvårdsprodukter från L’Oréal Professionnel för ett helt år (värde 5000 kr). Den modell som efter en veckas omröstning fått flest röster blir tillsammans med sin bloggare vinnare av Bloggers Battle! L’Oréal Professionnel står för klippning, färg och hårstyling. Ytterligare styling i form av kläder, accessoarer, makeup etc. är upp till mig att fixa. Endast fantasin sätter gränserna på hur jag vill att just min modell ska se ut! 😀

Ska man medverka i denna tävling kommer man att få stå för transportkostnader, boende, mat mm själv.

Maila till [email protected] med rubriken MODELL.
Tävlingen pågår fram till den 8 november. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Tävling- Söker modell!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men gud vad kul! Synd att jag varken vill klippa mig eller färga håret 🙁

  Reply
 • Vill du inte? 🙁 Nej då kan man ju inte delta 🙂

  Reply
 • så man får inte vara yngre än 16 ?

  Reply
 • Nej det är från 16 och uppåt… 🙁

  Reply
 • När kommer du att välja ut den du vill ha? 😀

  Reply
 • Vinner båda två hårvårdsprodukterna värde 5000 kr eller enbart du? 🙂

  Reply