Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:34 | October 31, 2012

@ Madame Blanche

20121031-173403.jpg

5 kommentarer5 kommentarer om “@ Madame Blanche”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som ett roligt event ni är på.
  Hoppas ni får en trevlig kväll både du, Marcelo och hans mamma.
  Kram

  Reply
 • Hej. Nu är det så att jag har prövat hur många foundation som helst. Och alla jag använder gör att jag blir orange i huden. Vet inte riktigt vilket håll min hud går åt. Men jag tror det går mot det gula hållet. Kan du rekomendera någon bra foundation som går åt det gula hållet. Sen har jag lite problem/känslig/torr hud i ansiktet. HJÄLP, tycker inte riktigt att de på Kicks där jag bor är bra på att fram någon foundation till mig. Hur skall jag göra??in kommentar här!

  Reply
 • Hej, jag ska till stockholm imorgon och behöver då tips på affären med snygga, och bra kläder i.
  Kram

  Reply
 • Zara, Top shop, Awsome rags, kika även på Åhléns. 🙂

  Reply
 • Skulle det inte vara typ Victoria Secret?
  Till Skåne; Annica svarar aldrig på frågor tyvärr, om det inte gäller privatlivet t ex en hel video för att visa att hon inte hade lösfransar (vilket man dock inte kunde se).
  3 personer har i oktober lämnat bloggdomän (Dennis alltså) förstår varför.

  Reply