Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:10 | October 31, 2012

Jag bits inte!

Det blev en hel del stress nu på slutet. Jag ska ju möta upp sällskapet 16:30 så jag gjorde klart mig på 30 min. Makeup, håret, kläder plus att jag hängde upp tvätten också, det är inte dåligt! 🙂

När jag skulle gå ut till bussen stog fyra grabbar i kanske 15års åldern utanför och skrek “Annica” så det hördes utifrån och in. Men när jag gick ut till bussen blev dom som tysta möss hela högen. Öh, alltså jag tycker att det är roligt att det är folk som fortfarande vill hälsa mm men det är bara wierd när det står folk utanför en hem. Detta gäller även er smygfotografer! 😉

Kom fram och hälsa istället, eller fråga om ni får ta kort. Jag bits inte! 😀

20121031-160851.jpg

14 kommentarer14 kommentarer om “Jag bits inte!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha,dom kanske blev blyga ? 😉

  Reply
 • Ja kanske det:)

  Reply
 • Jag vill så klart prata med dig/(er, Om Marcelo eller Hanna R är med) och ta ett kort med dig/er 🙂

  Reply
 • Haffa oss så fort du ser oss! 😀

  Reply
 • de kanske drev med dig :)Du ser trött ut i ögonen,ser lite konstigt ut…bara det inte är x lashen som bråkar.Du vet väl att det kan vara farligt?kram

  Reply
 • Nej det är ingen fara! 🙂

  Reply
 • Jag har nu provat bare minerals några dagar och tycker inte alls om den! Det är 0 täckning, jag förstår inte hur den ens kan kalla sig foundation, & inte heller kan den kalla sig utslätande! Mina porer som annars inte syns blev hur stora som helst !! Jag har provat andra mineralpuder & alla har varit mer täckande & bra än denna!

  Reply
 • Vad applicerar du med?

  Reply
 • Borste från bare minerals och snurrar runt i cirklar o blandar ut, denna borste: http://www.beautysecrets.se/id-full-flawless-face-brush-p-5616-c-447.aspx. … Trodde mycket mer om denna!

  Reply
 • Den där borsten är inte heltäckande. Det är kabukiborsten, den lilla knubbiga som ger det mest täckande resultatet. Den där jämnar bara ut. Där har vi felet! 🙂
  Kram

  Reply
 • Varför så bitchig idag + vi vill bara träffa Marcelo 😉

  Reply
 • Hej, först och främst vill jag säga att jag r ett stort fan av dig! och gissa om jag vart överlycklig när jag såg dig, marcelo, lars och Hanna r på grönan i sommras. Eftersom jag öäst om hur kul du tyckte det var att bli fotad med dina fans gick jag och mina kompisar och bad om ett kort.. du och marcelo svarade tveksamt ja, medan hanna och lars inte ville vara med 🙁 ni såg inte alls glada ut på kortet utan mer besvärad… 🙁

  Kram på er <3

  Reply
 • Jaaag är din största idol vill gärna se dig men vet att jag aldrig kommer få se dig:( Jag bor i Strömstad du o Marcelo kan ju komma till Strömstad<3 Om jag fick se dig hade jag nog svimmat jag är galen i dig. Marcelo svara mig på ett mail jag höll på att svimma. Jag är 13 år hehe puss underbara Annica!

  Reply
 • Agnesa, jag tycker du skall ha andra förebilder än en som bär djurhudar på kroppen.
  Vi skall behandla våra djur väl.

  Reply