Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:16 | October 31, 2012

Hemfärd

Då sitter jag och Marcelo på väg hem. Sa hej då till Adile i stan då hon skulle möta upp en väninna efteråt. I Gullmars hoppade vi av för att kunna springa in på Pressbyrån då vi kände för lite besök av Ben och Jerry. Idag kör vi på kallt klimat, Alaska. 😉

Jag fotade en hel del under kvällen så bilderna kanske dyker upp ikväll eller senast imorgon. Dom hade mycket snyggt, feminina och sexiga underkläder. Jag blev nästan lite generad av vissa. 😀 Ni kommer som sagt få se dom inom kort!

Måste bara berätta, när vi skulle ta den här bilden satt en gubbe bakom oss och ville vara med. Jag försökte vinkla kameran och han följde efter men sen så tittade jag på honom och då la han av. Dock var det ganska roligt så vi skrattade åt det! 😀

20121031-201353.jpg

19 kommentarer19 kommentarer om “Hemfärd”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här