Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | September 30, 2012

Yves Rocher

Ni har ju sagt att jag ska tipsa er om lite andra produkter för bättre priser och här kommer äntligen ett sånt inlägg. Jag blev tipsad om att kika på Yves Rocher och jag kunde typ inte sluta kolla på sidan för dom hade faktiskt mycket bra! Och jag som älskar kroppsprodukter hittade hur mycket som helst. Bland annat en härlig glasburk med kroppscreme, vanilj- och kokosdoft. 🙂

Just nu har dom till exempel 50% rabatt på sina bästsäljare och tag 2 betala för 1 på basprodukter. Och hittar ni inte produkter bland dom rabatterna nej men då kan jag väl ge er 20% rabatt om ni uppger ANNICA. 😀 Passa på att bunkra upp med produkter nu inför vintern, det är här vi behöver lite maffigare produkter för att skydda huden mot kylan! 🙂

De produkter som jag tänkte beställa hem är bland annat dessa! Och vill ni också kika kan ni göra det HÄR. 😀


10 kommentarer



10 kommentarer om “Yves Rocher”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej tänkte bara berätta att det finns en sån affär i Stockholm 🙂 men det visste du säkert redan 🙂

  Reply
 • Det är nog Webshoppen hon vill göra reklam för nu, inte butiken. 😉

  Reply
 • Nej det visste jag faktiskt inte. Men då får man inte rabatt… 🙁 Den gäller endast på webben. 🙂

  Reply
 • Toppen 20 proc. Brukar ofta beställa där:-)

  Reply
 • Det låter ju kanon! 🙂

  Reply
 • tack för tipset!! 🙂

  Reply
 • Säljer 100% äkta nya oanvända oöppnade Nuxe produkter för halva priset av vad dem så maila mig ni som är intresserade [email protected]

  Reply
 • Än vad dem KOSTAR skall det självklart ståå! 🙂

  Reply
 • Hej jag har den glasburken med kropscreme i vanilj och den är jätte bra och luktar jätte gott! 😀 , kan inte du skriva vad du tyckte om den när du köpt den? och börjat använda den hade varit så kul och se vad du tyckte om den? 😀

  Reply
 • Dom har bra grejer, där brukar jag beställa, har gjort så i flera år, enkelt o bekvämt, inga köer .. sen är det inte helt fel, får en del Produkter Gratis oxå, såsom Väskor, Kläder o.s.v. ..,, det brukar bli bra Presenter ..!

  Reply