Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:57 | September 30, 2012

Söndagsplaner

Heeeeej!

Tänk vad jag är seg på att ta mig ur sängen, sätta mig vid datorn och uppdatera er att jag faktiskt lever! Men det gör jag och jag mår mycket bättre idag än igår med tanke på förkylningen. Det är kanske så man ska göra, gå ut och festa!? 😉 Nej man ska ju annars vara hemma och vila när man är sjuk men jag hade lovat mina vänner och ibland prioriterar jag dom före mig själv, vänner är värdefulla!

Jag hade det jätteroligt igår på garagefesten som OnePiece hade, riktigt bra anordnat. Det var som det låter, en enda stor fest i ett garage med spottar i olika färger, rök, modevisning, livemusik, lite musikvideostuk. 🙂 Jag blev även presenterad för hon som äger portalen jag bloggar på, nämligen Isabella Löwengrip. Riktigt trevlig tjej med fötterna på jorden, sånt gillar vi! Vi pratade om lite framtida planer som jag kunde få bli involverad i, vi får se, vi får se. 😉

Idag tar jag och Marcelo en tur till staden för att byta mobilskal. Jag vet, för en sån grej. Men när man fotar med våra telefoner, IPHONE5 OH MY GOOOOD, så reflekteras blixten i skalet och bilden blir svart. Jag kommer att skriva mer om telefonen när min fungerar korrekt. Jag hade ju Telia innan för det fungerade i Norrland liksom men här är det kefft så jag har bytt till Tele2. Bättre mottagning, lättare att uppdatera er via bloggen mm. Och nej mamma och pappa, jag har inte bytt nummer! 🙂 Detta börjar att fungera den 4 oktober så tills dess får jag bara leka med min 5a och ringa samt smsa med 3an…

Fler sånna här bilder kommer upp idag! 🙂


41 kommentarer41 kommentarer om “Söndagsplaner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Eller så kör man utan skal 🙂 Mycket snyggare.

  Reply
 • åh jag vill också ha 5an 😀

  Reply
 • Hälsan prioriterar man allra först, tycker jag i alla fall men kul att du hade roligt 😉
  Detta inlägg verkar gjort Hanna R lite sur? Inte vet jag men verkar som att hon är det på dig genom Twitter, låt inte sådana grejer påverka er, ni är Goa tjejer båda två!

  Ha en trevlig söndag

  Reply
 • Hon är inte alls sur, hon var såklart inte allvarlig.

  Reply
 • Är absolut inte sur – jag fattar inte vad hon menar med att hon lovat sina vänner, hon ringde mig igår en timme innan vi möttes och bad mig och Bella att följa med. Jag skulle aldrig tvinga ut en sjukling, det ville jag bara klargöra.

  Reply
 • HAHAHAH, tack 🙂 Vet inte varför, men det var rolig läsning.

  Reply
 • Vem fan bryr sig? Varför så allvarlig? Det var väl ändå lite kul.. Annan sak om hon inte säger sanningen om något som är mycket större.

  Reply
 • jenni du är ingen snäll människa!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 • Varför ärm du ens här om du inte gillar henne?? Det är ju inte direkt en stor sak det här, så varför göra det till mycket större än vad det är??

  Reply
 • Hahahaha…….men det var väl ingen nyhet att Annica vänder o vrider på sanningen , det har hon ju gjort förr utan att någon brytt sig , varför då bry sig om det den här gången ?

  Reply
 • Nätmobbaren är ifarten igen!!!!!!!!!!!!!!

 • Ja Fia .. Ho Löper hela tiden, Ho får se upp, för snart börjar Älgjakten .. lol ..!

 • HR .. Du har precis klargjort att Du är ingen Äkta Vän till Annica, det kommer direkt inte som en överraskning, det har du visat nu helt klart .. en Äkta Vän Håller Käften, speciellt på såna här Forum, som jag hoppas att Annica förstått nu, många har påpekat det för henne förut, men som sagt, man måste Själv bli övertygad först ..!

  Reply
 • HAHAHA, jag pallar inte..

  Reply
 • Hahahaha… Ge dig nu “Kenneth”!

  Reply
 • haha……har faan bytt åsikt om Hanna R , gillade inte henne tidigare. men jag har nog missförtått henne ,hennes o Annicas relation vet jag ju inget om då jag inte känner dom , men att Hanna är den som är ÄRLIG bevisade hon ju nu , VARFÖR ljuger Annica om en sån här löjlig grej ? med tanke på vad vi vet sen tidigare om Annicas förmåga att ljuga så är ju frågan VAD ska vi tro på ? är något hon säger sant ? eller vad …….??????

  Reply
 • Vilken tur linn att du fick chansen att spy ännu mera galla över Annica!!!!!!!!!!!!!!! men det som är bra är ju att du bidrar till att A tjänar pengar!!!!!!!!!!!

 • Linn..Åh vem sjutton är de som säger att Annica ljuger.. Mig veterligt så kan de handla om vem som helst av hennes vänner..Märk väl att hon inte har skrivit ut nåt namn i sitt inlägg och sen så är de faktiskt så att Annica inte skrivit nåt negativt i sitt inlägg.. Så vad är problemet egentligen?? Tycker du ska ta och läsa inlägget igen då de verkar som att du inte läst de riktigt..

 • OMG…….och du Malin H läser texten som djävulen läser bibeln ……lögnen finns där svart på vitt , sammantaget med vad Marcelo skrev igår ang att Annica gick trots att hon var sjuk ( hon tror att detta ger henne mer ” cred” skrev han )och att hon själv skrev att hon skulle möta upp TVÅ vänner dvs Hanna R och någon kompis till henne,… för det ser vi ju alla på bilderna att det var Hanna R och ingen annan …..hahaha…. Nej DETTA ÄR INGET PROBLEM FÖR MIG ….. MEN TYDLIGEN FÖR DIG…..eftersom du reagerar som du gör och nej jag är absolut ingen nät mobbare men jag förstår inte varför man måste ljuga ???? helt ärligt så är jag inte speciellt förtjust i Annica nej….. helt rätt , men jag har en lillasyster som är, och jag kollade in här för att se vad det var som Bethany föll för . jag själv fascineras mest av deras läsare och vad dom igentligen vill? jag förstår inte varför man måste försvara Ao M ? och varför man ser speciellt Annica som någon slags ängel ? i början trodde jag att det var småtjejer som skrev alla naiva små inlägg , men blev lite chockad av att vuxna människor tydligen har ett behov att hålla koll på och lägga sig i två unga människors liv ….(.o ja jag är 22 och ingen gammal hagga men har inte det behovet.) men jag triggas igång av andra läsares inlägg och kan bara inte låta bli ….tyvärr så kanske det blir på Ao M`bekostnad , men jag tror dom klarar av det utan er hjälp !!! 😉

 • I framtiden så kanske du inte ska dissekera inlägg å värst mycket. Jag är absolut inget fan av Marcelo direkt, men har du tänkt på att han var inte så allvarlig när han sa att hon ville ha “cred” och sa det mer med en glimt i ögat?? Och Marcelo kanske inte gick dit för att han helt enkelt inte hade lust och inget mer. Det behöver inte finnas ulterior motives(ja, jag skriver det på engelska för min hjärna kan just nu inte hitta en svensk översättning och jag orkar inte googla) till allt. Ibland är saker som det ser ut på utan.

  Och en anan sak, om du kommer till en blogg på nätet som du bara är nyfiken på och är inte så värst förtjust i den som bloggar, ge fan i att kommentera då. Det är inte svårt.

  Fattar inte ens varför jag lägger ner tid på en sån värdelös sak som det här.

 • dear Sanna ! you can take it in English,its my first languish you know ! 😉 / Lin/dsey

 • Men alltsåå!!
  Vad är problemet…fattar ingenting.

 • Tack för det skrattet.

  Fortsätt så…eller kanke inte. Snacka om att skämma ut sig.

 • sanna_075.. Jag bjuder på de skrattet.. Men vem är de som skämmer ut sig egentligen?? Ni som har negativa och elaka kommentarer eller vi som faktiskt gillar Annica?? Nejdu lilla gumman de är ni med dom negativa och elaka kommentarerna som skämmer ut er.. Bittis har faktiskt helt rätt i det hon skriver.. Och ni får gärna hata mig för att jag säger som jag tycker och tänker de de rör mig inte alls i ryggen!!!!

 • ???????????? Jag har väl inte skribvit en elak kommentar?? Jag gillar ju Annica. Jätte go tjej. Du missförtår ju Hanna. Hanna är ingen dålig vän, hon klargjorde ju bara att hon inte tvingade ut Annica. Varflör skulle det vara dåligt att säga?? Tror absolut inte Annica ljuger, hon missade lite detaljer bara och inget mer med det. Dessutom så har Annica sagt, mer än en gång tror jag, att hon vill inte ha negativa kommentarer om hennes vänner, så om du gillar Annica som du säger att du gör så accepterar du hennes önskan om det.

 • sanna_075..jag ber så mycket om ursäkt jag trodde de var min kommentar du skrattade åt.. de där andra om elaka kommentare å de de var riktat till dom som faktiskt skriver elaka och dumma kommentarer här inne hos Annica.. Allstå inte mot dig.. Så jag ber ännu en gång om ursäkt för att jag misstog mig om din kommentar här..

 • Det är lugnt 😀

 • Hahahahahahahahahahaha, va fan

  Sicket folk

  Reply
 • Hej o hå!
  Hon KANSKE hade lovat Hanna j……………..?
  Vem bryr sig
  Kärlek o Respect

  Reply
 • jadu Linn vem vet …heter hon ens Annica????? :O

  Reply
 • LOL

  Jag är skeptisk alltså

 • Jag lovade Hanna J att komma in och sen ville jag ha med mig min HR och hennes vän Bella! 🙂

  Reply
 • Nämen se där, nu fick folk en förklaring till det också. Det var väl skönt 😀

  Reply
 • hahah, snart kommer det att Hanna J är en dålig vän.

  Reply
 • Näääädu, Johan .. HJ är en Äkta Vän ..!

 • Hanna J hade säkert inte blivit lessen om du sagt du var sjuk. Hon ville säkert inte bli smittad.

  Reply
 • Nu tycker jag det är dags att sätta PUNKT i det
  här skitsnacket! Skriv om nåt roligt i stället, men vissa älskar tydligen att kasta skit omkring sig.
  SKÄRPNING! /Berit

 • Håller med dig Berit.
  Det borde vara nog nu.

 • Ja, nästa gång kanske man ska hålla sin käft! Haha vad patetiskt folk det finns.
  Sluta hata på Annica eller Hanna R! Lev era egna liv och sluta att kritisera andras. Vad nu som är sanning/lögn..vem fan bryr sig?! Det är mellan dem två. Tog upp det innan massa skit skulle skrivas men ändå lyckas folk med skitsnack…
  Om ni inte gillar Annica, varför följa henne då?

  Reply
 • Om det hade varit på twitter hade jag retweetat det och hade det varit på facebook hade jag gillat det, etc.

  Bra sagt! Tycker det är otroligt hur mycket folk lägger sig i, detaljerat, i andras liv.

  Reply
 • Hallå,verkar som att ingen på den här bloggen har gått ut o haft roligt när man varit förkyld,visst ska man vara hemma o vila men ibland får man göra undantag 🙂
  Ser ut som du hade roligt i allafall Annica o det är väl huvudsaken 🙂

  Reply