Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:40 | September 30, 2012

Då rundar vi av

Då ska jag och Marcelo ta och stänga av datorerna, sätta mobilerna på ljudlös och bara mysa med varandra. Kvällen har vart kanon trots att det inte blev något bullbak. Jag och Marcelo ska även göra en superroligt grej på onsdag, jag längtar som en toooook och vad det är får ni se då! 😉

Jag har i alla fall satt igång min Iphone5 och är förbluffad vad jag som haft 3an gått miste om. Tänk vad många timmar av mitt liv som bara gått åt att sitta framför mobilen och försökt ladda upp eller skriva något. Jaja, jag får ta igen det nu helt enkelt. Men den går som sagt inte att ringa ifrån eller smsa förrän den 4 oktober så under tiden får det vara min leksak! 🙂

Ha en bra söndag alla kära läsare och sen som alltid laddar vi inför en ny vecka! En rolig vecka! 🙂


38 kommentarer38 kommentarer om “Då rundar vi av”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad vart d för skal??

  Reply
 • Hoppas på bättre uppdateringar i veckan 🙂 idag har du bara skrivit på morgonen och kvällen. Typ godmorgon, godnatt inlägg

  Reply
 • Mysigt

  Reply
 • Jag har vit, svart, grå och blå 🙂

  Reply
 • Okey Natti Natti

  Reply
 • åh vad kul med en ny leksak 😀

  Reply
 • ha de så mysigt !

  Reply
 • Ni gör helt rätt som kopplar av också, utan datorer och telefoner. Det kommer alltid en ny dag i morgon.
  Ha en fortsatt trevlig och mysig kväll.

  Reply
 • Måste också fråga vad det är för skal! Fick min iphone 5 i fredags men vågar knappt använda den innan jag har köpt ska o grejer men e finns ju typ inga ännu…

  Reply
 • äääh, skal är överskattat. Det är utseendet på telefonen som gör den. Så cleant utan skal, snyggare utan 🙂

  Reply
 • Jo visst är den snyggare utan men blir säkert fort mycket fulare också med tanke på alla repor som kan uppkomma :/

  Reply
 • Trodde ni hade iphone 4, den har jag vad ärdet för fel på den?

  Reply
 • ANNICA!!! Big brother ska läggas ner 🙁

  Reply
 • Ska det??? 🙁

  Reply
 • bra/dåligt det beror på. Kan va bra för er för att hålla er “uppe”. När en ny säsong börjar brukar de gamla “glömmas” bort. Se liksom på förra årets deltagare.

  Reply
 • Det spelar ingen som helst roll om programmet är på / av, om du ska hålla dig kvar i “rampljuset” så måste du ha andra kvaliteter än att bara vara en ” avdankad dokusåpadeltagare ” den enda som klarat detta av BB deltagare är Gynning, jag räknar inte Rosing eller andra i hennes “klass”tex, där många istället blivit “ökända “och det är väl inget att sträva efter .nej man måste hitta på något nytt , större och bättre om man inte skall glömmas bort 🙂

  Reply
 • Förra årets deltagare var ju på en helt annan nivå än årets. Går inte att jämföra förra årets (mestadels) härliga deltagare med årets egotrippade mobbare som förstörde hela BB-konceptet. Är väl därför det inte blir någon ny omgång. De får självklart inga sponsorer. Hoppas någon annan kanal kan ta över som ställer lite krav på deltagarna.

  Reply
 • Ja 🙁 Tv4 har inte råd att producera det längre… sjukt dåligt! Men sugprogram som “Bonde söker fru”, “Lets dance” (No offence Annica, vet att du gillar det…) och “X Factor” kan de ha kvar…obegripligt. Men Endemol, eller vad de heter som skapat det svenska konceptet, hoppas att någon annan kanal ska köpa upp det eller att Tv4 kanske ångrar sig, eller ordnar det med ekonomin (Not likely…). Men hoppas hoppas hoppas! 😀

  Reply
 • tv4=sosse-tv

  Reply
 • Hörde på stan att BB var TV IIs ingångs program…så folk i den målgruppen skulle hitta dit…!

  Reply
 • Vad tycker du om Jennifers blogginlägg?

  Reply
 • Vad var det för fel på det ? visst kan man läsa mellan raderna, men hon nämner inga namn , och om man tror sig veta vilka hon menar så måste man väl själv haft dom tankarna ang dom personerna ! .jag gillar J för hon är som hon är , målar inte upp någon annan bild av sig själv som en del andra gör . hon står för sina fel o brister 😉

  Reply
 • Tyvärr läser jag inte hennes blogg. Varför lägga ner energi på personer som inte betyder något för mig!?

  Reply
 • Men då kan du ju läsa hennes blogg linn så slipper vi läsa dina elaka påhopp!!!!!!!!!!!!!!!!!! men du bidrar ju till att Annica tjänar pengar vilket är bra.

  Krya på dig Annica!!!och var rädd om dig.

  Reply
 • ?????????????????

  Reply
 • Men snälla du , ta reda på fakta innan du öppnar truten nästa gång , dom få korvören man tjänar på sidvisningar är inte mkt så det bjuder jag på ! det är reklamen man tjänar pengar på inte antal kommentarer ! 😉

  Reply
 • Sååååååååå duktig du är linn!!!Du vet och kan allt,hackar på alla!!!

 • Hackar absolut inte , men tycker att om man nu skriver ngt här så ska det väl endå vara sant och vet man inte så får man väl ta reda på vad som gäller innan man öppnar sin stora trut ! dessutom är det fler ” linn ” som kommenterar 😉

 • Reklam? haha, jag har ingen reklam på varken bloggarna eller på deras video klipp. Firefox + adblocker plus 🙂

 • Vad var det för fel på det inlägget? Jag tyckte det var ett mycket bra inlägg. Kan vart bland det bästa inläggen jag har läst på en blogg 🙂

  Reply
 • Håller med dig Johan, men här får man endast gilla Annica o Marcelo inga andra ! det är som en sekt !!! helt sjukt !!!

  Reply
 • Men J sa ju ingen specifik person. Hon generaliserar bloggarna. Hon sa ju även om sig själv.

  Reply
 • Exactly ! 🙂

 • Plus att det är många som undrar om det, även jag. För i mina ögon tycker jag det är sjukt att vissa bara kan glida runt och skriva om sin vardag och få in flera tusen på det. Vart är vi på väg? Men samtidigt tror jag inte det är så ekonomiskt på långvarigt sikt. En bloggare kommer dö ut med tiden, liksom en fotbollsspelare när deras karriär är slut. De varken en utbildning att luta sig tillbaka till efter karriären. Vem trodde att Glenn Hysén för några år sedan när han spelade i Liverpool att han nu skulle gå till arbetsförmedlingen för han inte har något jobb eller någon utbildning.
  Men en “stor” blogg kan vara bra för något stort i framtiden med tanke på att man kan marknadsföra sig själv rätt enkelt.

 • yes ! men då gäller det att marknadsföra sig på rätt sätt också, att leva ngt slags slackerliv och sova bort dagarna ger ju inte speciellt bra intryck precis ! 😉

 • Sant. Kolla på blondinbella, hon är en av de få som har lyckas göra något stort av sitt bloggande.

 • Ja och inte ens hon lyckas med allt ,fler av hennes bolag är nedlagda , nån har konkat , egoboost blev hon ” utköpt ” ifrån ( konstigt att bli utköpt ifrån något som sedan läggs ner eller ….? )ser ut som om det enda företag hon har just nu är Spotlife !

 • iloveyou annica..im pau from the philippines

  Reply