Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:20 | September 28, 2012

Tur och retur

Ännu en gång på bussen in mot stan. Jag ska in till Marcelo för att vi ska till Sova, skriva på papper och sen åka hem. Jag är verkligen inte alls kry idag. Väldigt seg, snorar floder och mina ögon är svullna.

Det är sällan som jag blir sjuk och när jag blir det håller det bara i sig i någon dag. Enda gången jag blev riktigt sjuk var för ca två år sedan då det var bakterier i Östersunds vatten, Storsjön. Jag tappade fyra kilo på tre dagar och när man åt åkte det rakt igenom en. Det var hemsk och höll i sig i en vecka.

I alla fall, jag åker in, skriver på papper och sen åker hem för att vila. Helgen har mycket att erbjuda! 🙂

20120928-152957.jpg

2 kommentarer2 kommentarer om “Tur och retur”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på dig! 🙂 tänkte faktiskt på det ofta att på bb blev typ ingen förkyld o sådär. Elller missade jag det kanske? 🙂

  Reply
 • Krya på dej Annica.
  Jag var nere på stan(norrtälje) i eftm köpte ett armband digidi för 195:- hos guldsmeden.
  Jag beställ
  var räddom dej du fina. två förut via internet dom tog nästan 300:-/st./kram Chriss

  Reply