Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:54 | September 28, 2012

Sick!

Idag är det en sjuk Annica som sitter i sängen… Igår kväll började det bli lite väl jobbigt att andas med med täppta näsa och inte nog med det, jag kan knappt svälja mitt egna saliv. Åh det är så jobbigt. Och jag som skulle iväg och träna idag… Marcelo sa åt mig att är man sjuk ska man inte träna. Man ska vila kroppen så att den får återhämta sig helt, annars blir man bara sjukare. Så här sitter jag i pyjamas med datorn i knät och betalar räkningar samt pillar lite med bloggen.

Jag ska även hinna träffa HR idag så sängliggandes kommer jag inte bli. Jag ska även skriva på papper på sängen så att den kommer om ca 6-8 veckor.


9 kommentarer9 kommentarer om “Sick!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Marcelo har helt rätt här, du ska inte träna när du är sjuk. Däremot kan du ta promenader, nu pratar vi inte powerwalk utan lugna promenader efter vad du orkar. Du riskerar annars att dra på dig en sådan sak som hjärtsäcksinflammation som tar betydligt längre tid än en förkylning att bli av med. Så lyssna på Marcelo han är en klok kille. /Kram Helen

  Reply
 • Det gör jag 🙂
  Tack ändå för omtanken!

  Reply
 • Är det du som köpt sängen eller har ni köpt den tillsammans?

  Reply
 • tillsammans 🙂

  Reply
 • hej annica
  jag tycker inte då ska träffa hanna r idag för du är halvsjuk
  det är lite ok du och marcelo ska till sova och skriv på papper för ny säng och ta lite lugna fredag vara hem mys med din marcelo

  Reply
 • Haha, Hanna. Aww 😀

  Reply
 • haha vad gullig hanna!

  Reply
 • nej, du ska verkligen inte träna. min sambo fick som ung hjärtmuskelinflammation just pga att han tränade och var sjuk samtidigt.

  egentligen kan man sammanfattad det så här, har du ont i muskler och resten av kroppen. då är hjärtat ansträngt också för att det är också en muskel och då ska man självklart inte träna.

  Reply
 • Major thanks for the blog post.Really thank you!

  Reply