Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:28 | September 28, 2012

Döm inte andra

Vad jag har märkt är det otroligt många av er läsare som dömer folk utan att ens träffa personen i fråga. Jag har blivit det x antal gånger och sen när folk faktiskt träffar mig i verkligheten tycker dom att jag är jättetrevlig, och det är jag. Det är många bloggare som har en karaktär. Dom är en person på bloggen och en IRL. Jag är som jag är på bloggen och det är en hel del av mitt vardagsliv som inte kommer med så visst kanske ni har en annan uppfattning om mig än vad jag själv har.

Men jag tycker att det är helt fel av människor att säga “umgås inte med den personen för att den gör si eller så…”. Jag umgås med de personer som är snälla mot mig och mina vänner. Jag är inte en sån person som lyssnar på andras uppfattningar, jag vill lära känna personen innan jag dömer den. Jag var en sån person förut som dömde folk direkt när jag såg dom, ack vilken näsbränna! Lyssna inte så mycket på andra utan lyssna på dig själv och gör det du känner för!

Har er uppfattning om mig ändrats från Big Brotherhuset till idag? Hur och varför?


78 kommentarer78 kommentarer om “Döm inte andra”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är så nu för tiden på internet. Folk tror sig känna människor bättre än sin egen familj även fast de inte har träffat människan.
  Det är bara ignorera de och inte ge dessa någon uppmärksamhet. Men samtidigt bidrar de till din lön 😉

  Reply
 • Håller med.En del älskar att dömma människor dom aldrig träffat.Jag tror du är en toppentjej med båda fötterna på jorden,vet vad du vill med ditt liv.Fortsätt med det och bry dig inte om alla nätmobbare.dom bidrar ju ialla fall till din lön vilket dom inte verkar fatta.

  Reply
 • Jag tycker du är en go tjej Annika!
  Älskar dina skönhetstips!

  Kram H

  Reply
 • Bidrar gärna till din lön.Men som du uppfattades i bb. var gapig skulle ha allt annars blev du sur.bölade o bad om ursäkt för det du inte gjort till M.Hur du är nu vet jag inte .

  Reply
 • I BB tyckte jag du verka va en riktigt härlig tjej som jag lätt skulle kunna umgås med. Jag har fortfarande den uppfattningen så bara kör på precis som du gör 🙂

  Reply
 • Jag gillade dig i huset, men gillar dig ännu mer utanför. Det som ändrat, eller förstärkt kanske man ska säga, min åsikt är att du visar att tillsammans med din fina personlighet kan du även ha “skinn på näsan”, som man brukar säga. Gillar att den sidan kommer fram mer än den gjorde i huset.

  Reply
 • Eftersom du själv bett om uppfattningen så hoppas jag att du även kan ta kritik, känner dig inte men gillade dig inte i BB och den uppfattningen är inte ändrad, snarare tvärtom. Kan bero på att jag har svårt för ditt skrikande i BB och för mycket gnäll och falskhet och inte minst sex.

  Reply
 • Tack för det Lizzie!

  Reply
 • vad gör du i så fall här inne på hennes blogg om du känner så ?

  Reply
 • Inne i huset var du bäst och alltid på bra humör som Hanna J ni båda var jätte härliga men du var härligare. Nu på Utsidan verkar du ha det ännu bättre och bra med Marcelo du e alltid lika härlig kommer du ihåg när ja väntade på dig utan för din port sen kl. 9 till 3 på dagen haha 🙂

  Reply
 • Gillade dej i bb men sen finns det väl sidor man inte gillade,finns det med alla o jag vet att folk inte gillar alla mina sidor,I know 😉
  Tycker du verkar må mycket bättre nu,mer självsäker o vågar stå upp för dina åsikter
  I huset verkade det som du lyssnade mycket på vad andra tyckte o tänkte…..fast ändå inte i slutändan o det är jag jäkligt glad för 🙂
  Verkar som du o Marcelo har det så undrebart,tycker även han verkar vara förändrad men det såg man sista veckan
  Gillar er skarpt o fortsätt att visa eran kärlek o strunta i alla avundsjuka o negativa människor, vi som gillar dej är så många fler
  Krya på dej o ha en bra helg(själv ska jag till liseberg o åka karusell :-))

  Reply
 • hej annica nej jag tycker inte heller att man ska dömma någon när man inte vet vem personen är,det är fel att göra jag tyckte jätte mycke om dig i big broder jag ville inte missa ett ända avsnit,jag tycker att du är en omtänksam person som bryr dig om andra och står för det du säger och det är det bästa så många kramar till dig annica.

  Reply
 • gillar dej o marcelo jättemycket!!. forsätt visa er kärlek ni verkar ha det så underbart tillsammans,krya på dej inte kul o va sjuk.ha det bra!!!!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag fastnade för dig direkt när du började leva inne i huset!
  Eftersom att jag själv är väldigt lik dig på det sättet du var på i Huset och därför kände jag igen mig själv i dig och kunde se sådana klockrena saker som jag sedan läste negativt om i andra kommentarer men som jag uppfattade på ett helt annat sätt.

  Det som jag saknar med dig i huset är egentligen bara att få se mer dig än bara ansiktet i videoklipp, Just nu har du bara blivit en bloggare för mig och jag vill gärna se dig i rörelse på videoklippen för att få dig mer levande!
  Nästan som en roligare Vlogg om du förstår hur jag menar 🙂

  Reply
 • Jag ska bli så mycket bättre på detta! 🙂

  Reply
 • Kan bara utgå från det man sett i bb (24/7) och det du vill ska komma fram i bloggen. I BB verkade du vara väldigt naiv (och gapig!!) och den bilden fortsätter jag få genom blogg. Lever i din egen la la la drömvärld.

  Reply
 • Jag lever på detta sätt för att jag vill. Min drömvärld ser helt annorlunda ut, tro mig!

  Reply
 • Hej Annica, har några frågor till dig. Tycker du att du har förändrats? Känner du igen dig själv när du ser på klipp från huset. Är du samma person innan och efter? Jag älskade dig i bb, jag och mina vänner bråkade alltid om dig och Marcelo. Jag sa att ni var gjorda för varandra! Du är fortfarande favoriten och läser dun blogg varje dag. Du verkar så stark. Skulle verkligen vilja träffa dig. Kramar.

  Reply
 • Jag har inte tittat på hela avsnitt förutom inne i huset. Men jag tycker att jag var mycket mer barnslig därinne men det var för att jag kunde. På utsidan måste man växa upp för att ta sig någonstans tyvärr.. Jag tycker man ska vara barn så länge man kan! 😀

  Reply
 • Jag tyckte inte om dig så mycket i BB huset för jag kände att du var rätt så omogen och gapig..
  Nu är det en helt annan Annica tycker jag. Du är en vuxen, mogen och hur go tjej som helst! Fortsätt vara som du är nu så kommer du gå långt 😉

  Reply
 • Jag håller med dig till hundra procent. Det är så ytligt att döma folk och ha fördomar mot folk för att de klär sig på ett vis, har en viss religion eller en annan hudfärg än vad man själv har!

  Jag tyckte mycket om dig då, och gör det fortfarande. Du är inte alls lik mig till sättet då jag är tjej som käftar emot mer men jag gillar det om dig. Hur snäll som helst mot de flesta i huset men det enda jag inte gillade var att jag knappt hörde dig säga tack/varsågod. Säger inte att du aldrig sa det men du gjorde det sällan och det är väl en ytterst löjlig sak att ogilla men ja, jag gillar artighet! 🙂

  Annars gillar jag dig mycket! Ta det lugnt i helgen och ha det underbart! 😀

  Reply
 • I BB verkade du vara en gnällig, egoistisk, svartsjuk, lögnaktig person som tog vilken skit som helst från Marcelo för att få flytta till Stockholm. Ständigt hjälpt av BB-teamet tills de insåg att du faktiskt inte var så populär. Min uppfattning om dig nu är likadan. Du tål inte kritik och försöker göra dig själv till offer. Självklart fattar jag att du har bra sidor också men du frågade hur man såg dig och det här lyste igenom i BB liksom det gör i bloggen.

  Reply
 • På vilket sätt skulle BB ha hjälpt Annica? Det är bara TRAMS. Det var flera uppdrag som Annica inte var speciellt bra på de gynnade knappast henne.

  Reply
 • LK du har ju som sagt bara sett mig genom tvrutan och hur jag framställdes har jag förstått. Visst kanske jag var skrikig och gnällig men det var som ett enda stort dagis därinne och tro det eller ej men jag trivdes för att jag faktiskt för en gång skull kunde få vara barnslig!

  Reply
 • Jag tycker att Marcelo har förändrat dig, och inte på ett bra sätt. När du kom inn i BB huset tyckte jag om dig, du verkade som en snäll och rolig tjej. Men så kom
  Marcelo, och då ändrades din personlighet som ett blixt. Du började gnälla, skrika, gråta och gick som en svans efter Marcelo. Nu köper du mycket märkeskläder, antagligen på grund av Marcelo. Du säger du har egna meningar, och det har du säkert men du tror på allt din fastman säger och är generellt naiv. Detta är min mening iallafall.

  Reply
 • Hur kan du då missat vilken FANTASTISK kille Marcelo visade sig vara på utsidan?? Skit i BB tiden !!
  Tycker Annica blommat som person och man ser tydligt hur mkt hon och Marcelo älskar varandra.
  Folk måste sluta leva kvar i BigBrother tiden och huset.
  Se på dom nu. LYCKLIGA … fortfarande tillsammans och njuter av livet och varandra.
  Kan det bli bättre?

  Reply
 • Helt ärlig så tycker jag om Marcelo som person, han verkar vara en bra kompis. Han baktalar inte och han är ärlig. Men tyvärr tycker jag att Marcelo och Annica tar fram dom dåliga sidorna i varandra:S

  Reply
 • Hey Annica
  I followed you since you came to the danish big brother house, and it was obvious that you were a very special and sweet girl, who didn’t feel at all well in the danish house. So I started watching the swedish big brother from when you went home, just to make sure that everything was ok for you. I found that the swedish BB was a lot more interesting than the danish and became very fond of many of the swedish participants. I am a sucker for a good lovestory, so I followed you and Marcelo closely, 24/7, and I still do. 🙂
  In the house I wanted you to be stronger, more ascertive. But what I see now is that you are in your own way. A little naive at times perhaps but you want to learnand you do. It is very interesting to watch both you and Marcelo find your way in the world. In the house it was frustrating to watch Marcelo plat on your feelings so much, but i suspect it was to test you because he didn’t want to get hurt. I hope those days are over.:-) I think he is a good guy. I love to follow you,and see how you develope together. Love Lisa.

  Reply
 • Lisa! I´m so happy to have international readers 😀
  Everything is fine today, I´m happier than ever and I love Marcelo. He is a different person, a good person IRL. Trust me! 😉

  Reply
 • Eftersom du frågar kan jag säga vad jag tycker utan att bli raderad. Jag tittade endast på BB för Hanna J skull. När hon kom in i huset kunde jag bara inte sluta titta. Hon spelar i en helt annan division. Du var enbart gapig, skrikig, barnslig. Du tog en massa skit från Marcelo utan att slå näven i bordet. Hur du är nu vet jag inte. Till din fördel kan jag säga att du ger bra skönhetstips, hade jag varit som dig hade jag tagit en examen och öppnat en egen salong. Kan säga att jag gärna kommit dit. Som en mamma till två flickor över 20 år fattar jag inte hur man kan gå ut i ett förhållande efter så många år och gå direkt in i ett nytt. Det gör styrka att bo ensam och klara sig själv utan en sambo. Lycka till!

  Reply
 • Vadå enbart gapig, skrikig och barnslig? Har du typ blundat under mer än hälften av programmen?? 🙂
  Själv tycker jag att det skulle kännas jättekonstigt om min 50åriga mamma kollade på Big Brother hahah!
  Förlåt!!! Var bara tvungen, kunde inte låta bli! PEACE 😀

  Reply
 • Ja det var verkligen stor underhållning när Hanna J diskade och städade på varje fest och övrig tid också. Hanna är visserligen ingen hemsk person för det, men Annicas gnällighet, skrik och barnslighet var betydligt mer underhållande.

  Reply
 • Har alltid gillat dig och stöttade dig som bara den när du var med i BB! Många tyckte att du var skrikig, gnällig och jobbig men jag älskade att höra ditt skratt och dina “skrik”! 😀 Den enda gången jag tyckte att du var lite gnällig var under kedjeveckan och jag vet inte om du blev dåligt vinklad eller om du verkligen var på dåligt humör hela tiden… Många kommenterade att du var lite väl gnällig och de ville att du skulle bli autonominerad eftersom du under flera tillfällen kopplade loss dig från kedjan. Men jag förstår varför du kopplade loss dig ibland för vem fan vill gå på toa med massa andra personer?? Och på tal om autonominering, efter att du kastat in mat till de fattiga under “rika och fattiga veckan” så ville jättemånga att du skulle bli autonominerad hahaha löjligt jag vet! 😀
  Och så här var det: Eftersom Marcelo blev så dåligt vinklad så drabbades du lite av det också! Många tyckte att du var blåögd eftersom du förlät Marcelo gång på gång. Jag tror att fler skulle gilla dig och Marcelo om de läste era bloggar nu! Jag har själv ändrat uppfattning om Marcelo. Jag gillade Marcelo i huset(även om jag ibland tyckte att han var jätteotrevlig mot dig på festerna) men jag gillar honom ännu mer nu!

  Jag gillar dig lika mycket nu på utsidan som jag gjorde i BB huset och tycker att du är samma person! Du kanske uppfattas som en aning lungnare och kanske mognare när man bara läser dina inlägg men du är samma roliga, söta, glada tjej på bikterna! 😀
  Ha det bra och bry dig inte om de elaka kommentarerna!

  Reply
 • Hej!
  Ärligt svar här, eftersom du frågade!
  I Huset så tyckte jag inte alls att du var kul att se på och jag tyckte att du skulle åka ut, för jag tyckte det verkade som att du var barnslig och gnällig, skrikig.. men jag tyckte även synd om dig för allt du fick stå ut med.
  Nu läser jag din blogg flera gånger varje dag, den/du är bäst! Det känns som att du har blivit mognare. Har även ändrat synen på erat förhållande, tycker det verkar som att ni har ett bra och roligt förhållande.
  You Go Girl! Kramar från Gotland! :*

  Reply
 • Hej Geena! Tack ändå för din ärlighet! 🙂

  Reply
 • Gillade dig stenhårt ända från början, fast jag inte hade 24/7, utan såg de små snuttarna på kvällarna, sen när jag fick 24/7 såg jag hur de hade vridit det mesta mot både dig o Marcelo, men fortfarand ehade jag den uppfattningen klar att du var en Trogen Vän, ville inte snacka skit med Alla om Alla, du hade 2 st förtrogna. Lars o Marcelo, precis som det ska va, du var aldrig i en konflikt med nån, förrän Du Själv blev utsatt, så gav du igen. precis som det ska va, du fann även en Livsfrände i HR, som du fortfarande har kontakt med o när allt lugnat ner sig, ni blev färre fann du även HJ som en Riktig Vän, för det är hon, helt klart. Att du var gapig o girig, tar jag som ett .. Que ?? . Du hade en livsglädje som smittade av sig på de andra därinne, du var ju glá för f-n o det ska man väl få va, eller hur.??? Sen bo i ett kaos, då tar man för sig om det inte går o komprimissa .. that´s it..!! Sen var det ju inte helt fel att vi fick följa en Äkta Love Story, fast med Lyckligt Slut o idag håller du på o förverkliga dina Drömmar o tillsammans med Marcelo. Jag har Inte ändrat uppfattning om dig , tvärtom, du har klart bevisat för mig o många andra att du är en Mogen Tjej, som vet vad du vill o bestämt dig för att förverkliga dina Drömmar .. blev långt det här, men .. Lycka till ..!

  Reply
 • Jag tillhör en av dem som gillat dig hela tiden Annica och jag upplever inte att du förändrats så mycket från Bb-tiden till nu. Lite svårt att avgöra för man får se dig så lite live nuförtiden. Ingen som inte varit i det huset har ju en aning om hur det är och varför man ibland beter sig som man gör, sedan kan man ju inte vara på topp alltid. Jag är en utav de som försvarade både dig och Marcelo många gånger mot kritik ni fick på forum och liknande. Sedan är det klart att jag hade andra jag tyckte mindre bra om i huset som t.ex de kvinnliga deltagarna som kom in allra sist, eller två som bara låg i sängen hela tiden. Men precis som du skriver själv så känner jag inte dem, däremot går jag själv ofta på min intuition och den visar sig stämma de flesta gångerna. Eftersom jag själv varit med om en del i livet och skaffat mig lite klokskap på vägen så genomskådar man en del om man bara betraktar det lite, i det här fallet genom 24-7. Måste erkänna att trots min ålder så var det dåligt med sömn under denna perioden 😉 Marcelos kärlek till dig tog inte lång tid att genomskåda, även om han försökte gömma sig bakom en “mask” ibland och att man ville ta honom i hampan med jämna mellanrum. Han var rädd för att bli sårad, det sa han ju faktiskt flera gånger i slutet också men med andra ord. Så fortsätt vara dig själv Annica så ska du se att ni kommer att ha det riktigt bra tillsammans och till slut får ert egna boende, det är tufft att bo så som ni gör nu i längden även om Marcelos föräldrar verkar vara jättegulliga, så vill man ju ha något eget. Jo en sak till och det är den sista veckan när ni bara var tre kvar. Jag tyckte så synd om dig för du mådde riktigt dåligt speciellt den första delen. Funderade på hur psykologen kunde låta produktionen hålla på som de gjorde med dig och hur frustrerande det måste varit för Marcelo som inte kunde prata med dig heller. /Kram Helen

  Reply
 • håller verkligen med! 🙂

  Reply
 • Helen, jag instämmer i allt vad du skrivit! Kram /Berit

  Reply
 • Instämmer också i allt Helen!!
  Du gör bra ifrån dig Annica!! Sista veckan ni var inne så tänkte jag samma som Helen, fattade inte varför de inte tog ut dig eller varför du inte fick prata om allt och få reda på allt för ditt eget bästa!! Mådde så dåligt för eran skull hela veckan och ville först att de skulle bli torsdag.. M hade kunnat vara lite mer tydlig och snäll med dig för de du gick igenom måste ha varit värre än hans även om Ms första vecka utan dig också måste ha varit tortyr.. Sen ville jag att de skulle bli söndag så att du äntligen skulle få vara fri och att ni skulle få prata ostört.. Nåväl de är historia men även min på ett sätt då jag verkligen var med er.. Sen blev jag givetvis lyckig över att ni båda startade en blogg och de är så kul att läsa om er även om jag får läsa i snitt 10 inlägg/gång då jag nyligt blivit trebarnsmor, så jag vakade sent, gravid och med två små hemma för att följa er, tokig? Min man tyckte nog jag var knäpp 😉 Psst. jag är bara 24 Annica så de spelar ingen roll när man får barn så länge de är med den rätte, åldersnoja är bara dumt att ha!! Var förövrigt också en försvarare när de gällde er, vem hade rätt om inte jag? 😉
  Många varma kramar till er båda. Jag hoppas jag någon gång får se er i livet, lyckliga och även en miniatyr av er 😉 Tror dock inte att jag skulle säga hej men mitt hjärta hade glatt sig!

  Reply
 • Nej,jag har samma uppfattning som i huset.Den har tom förstärkts efter att jag hittat till din blogg,men som sagt kan man egentligen inte dömma utan att känna dig på riktigt.så det ska jag heller inte göra.Ha en trevlig kväll!

  Reply
 • jag tycker en sak är lite “konstigt”, finns säkert en bra förklaring! 🙂 men jag har nog aldrig läst i din blogg att du har träffat vänner du hade innan bb, typ “nu ska jag spendera kvällen/dagen med …. min bästa vän” utan bara andra typ “kända” personer.
  Kram, du är asgrym!

  Reply
 • Jo Tove, det finns nog en bra förklaring, de Vänner A hade före BB bor väl i Östersund, det är långt o gå o ta en Fika, typ ..!

  Reply
 • Ja du verkar vara en sån som kan umgås o ha kul med vem som helst. jag gillade dig sen första dagen i big brother. glad o sprallig brud som var med på allt o överallt. (och typ snyggast av tjejjerna). och jag gillade att du var en av dom som sa ifrån då alla var taskig mot Hanna w tex.

  Jag tror att du hade vunnit om det inte var för allt det där med Marcelo. 🙁 Många verka ändra uppfattning om dig då. Att du vart mindre glad och att dom tappade respekt för dig . nåt sånt? Fast JAG röstade iallafall på dig ändå!

  Det är svårt o se om det är nån skillnad nu från inne i huset. jag ser dig ju inte, jag kan ju bara föreställa mig på ett ungefär utifrån vad du berättar på bloggen. men… du verkar likadan 🙂

  Reply
 • Då är det inga problem att Marcelo umgås med jennifer? Han har ju inte samma uppfattning som dig mot henne och hon är snäll mot han.

  Reply
 • Eftersom jag förhoppningsvis känner Marcelo mer än dig vet jag att han inte vill umgås med henne och det är massor av orsaker till detta!

  Reply
 • Nej, det har jag inte påstått heller. Men så som du resonerar så borde det inte vara några problem för dig.. Du vet väl att hon ska till one piece garage fest imorgon va?

  Reply
 • Jag har samma uppfattning som jag hade när du var inne i huset 🙂
  En glad positiv brutta som såg det roliga i livet och vågar har leva!
  det är bara det att i bloggen får man inte se de dagar du kanske är lite deppig, men alla har ju deppiga dagar ju 🙂
  Men jag fick en super bra uppfattning av dig i huset och den håller jag kvar vid 🙂

  Reply
 • Redan dag 1 i BB-huset tog jag dig till mig och har sedan dess följt dig 24/7. När du var glad, var du extremt glad och när du var ledsen, gick det lika mycket åt det håller. Tycker inte alls att det var konstigt. Visst gjorde du tabbar och misstag där inne, men inte mer än alla andra. Hade du en dålig dag och gnällde, gjorde någon annan det dagen efter. När sen Marcelo kom in i huset så föll det sig naturligt att även han blev en favorit tillsammans med dig. Tror att alla vi som med spänning följde dramat förstod att det var kärlek mellan er, långt innan ni själv ville erkänna det.
  För mig har det inneburit en stor glädje att få följa dig i BB-huset. Tyckte du var en fantastisk person. Det lilla man sett nu via bloggen tycker jag samma. Kan ju inte säga hur du är eftersom jag inte känner dig. Tyvärr, måste jag säga, för tror att du är en lika fantastisk person nu som inne i huset, som absolut skulle vara värld att känna.
  Vad gäller bloggen tycker jag den är bra vad du än bestämmer dig för att lägga upp. Har varit inne på en del reklam och gillar det jag ser.
  Sen är jag naturligtvis, precis som många andra, jättetacksam att få följa din vardag och ditt liv med Marcelo. Har aldrig, och kommer aldrig, att tvivla på er kärlek. Är fullt övertygad om att både du och Marcelo gjort det bästa valet.

  Reply
 • I BB gick mina “känslor” för dig väldigt upp och ner. Du var en person som jag gillade just för att du är väldigt utseendefixerad, (misstolka mig rätt nu) precis som jag. Du älskade smink, kläder och skönhet på alla sätt. Dessutom höll du dig lite lagom i centrum till en början. Var inte den pinsamma som gjorde bort sig på alla fester och höll dig till en skön nivå att följa. Men sedan tyckte jag du blev allt gnälligare och när ni hade veckan när ni satt ihopa i 2 lag och skulle jaga pengar? så rent ut sagt irriterade jag mig på dig fruktansvärt. Tyckte du framstod som en liten unge som skulle få sin vilja igenom och lade sig på golvet och skrek om det inte blev så. Sen så var det ju mycket dramatik med Marcelo också och då tyckte man synd om dig och tyckte han var ett svin emellan åt. Sedan gick det lite upp och ned, ibland kunde man irritera sig på dig något fruktansvärt och ibland älskade man dig. Men framåt slutet verkade det klarna lite för dig också om hur du framstått och skärpte dig. När du gick ut som 3a hade jag hellre sett dig som 2a!
  Numera tycker jag du verkar som en helt normal tjej. Inte gnällig och barnslig och inte bitchig på något sätt. Nu gillar jag dig mer någonsin eller åtminstone lika mycket som dina bättre dagar i BB. 😉
  & Marcelo verkar ha växt upp i verkligheten numera, så han har vuxit i mina ögon också. Han verkar inte vara alls som i huset då han framstod som en player som bara lekte med en tjej som han kunde göra som han ville med ibland. 🙂
  Ni båda är sjukt bra bloggare och jag hoppas ni har en lång framtid tillsammans, trots allt så satt man ju och grät framför dataskärmen av att se eran kärlek mot varandra!

  Reply
 • Håller med dig. Man blev lite irriterad på henne när hon inte fick som hon ville. Betedde sig som ett barn då. Ifall på fattig och rika sidan, samt på handbojar veckan och lite på hjälte veckan när hennes kläder inte dög.

  Reply
 • Och sen störde jag på mig att du aldrig berättade för Marcelo de du ljög om när alla som såg på BB visste om det.

  Reply
 • Det är väldigt intressant för mig att höra dessa saker! Jag är väldigt tacksam att ni faktiskt är så ärlig! 🙂

  Reply
 • Bra, för det är inget illa menat mot dig. Men jag hoppas också att du inte sväljer så mycket skit som i huset ;P

 • Det är som att du har läst mina tankar! Kunde inte skrivit det bättre själv! Nu tycker jag att du verkar vara en superhärlig tjej Annica! 🙂

  Reply
 • Av det man fick se i huset så fick jag uppfattningen av att du var gnällig och så fort marcelo gjorde fel så lyckades han vända på det och du svansade efter … Du försöker att få det att verka som att du står på dig men gång på gång gör han dig till åtlöje men efter alla gånger du visat dig svag så tycker jag att du får skylla dig själv.

  Reply
 • Okej.

  Reply
 • Du har så rätt man kan inte dömma en person som man aldrig har träffat i verkliga livet. Har följt dig sen dag 1 i BB och jag kan säga att min uppfattning om dig både från din blogg och även från huset så är du en fantastiskt person som verkligen ser till allas bästa som du har i din närhet och stöttar om någon mår dåligt. Trots allt skit du får ta i dina kommentarer så står du ändå stark och med båda fötterna på jorden. Sen verkar du vara en viljestark person som gör allt för att ta dig dit du vill och du brukar alltid lyckas med att nå dina mål de är en bra egenskap. Likaså att du inte tilllåter att någon trampar ner på dig och dom som står dig nära och som du älskar, för då säger du ifrån och de är oxå en av egenskaperna jag gillar med dig. Sen har väl alla både bra och dåliga sidor, men jag tycker dina bra väger upp dom dåliga mycket mer. Jag tycker du verkar vara en helgo, glad o ärlig tjej som är öppen med vad du tycker är bra eller dåligt och säger de oxå. Och både du och Marcelo har växt mycket i mina ögon efter att ni lämnade BB huset. Har alltid trott på er två tillsammans och kommer fortsätta göra de då ni passar så bra ihop. Jag är glad att ödet förde er samman då jag aldrig tidigare sett ett par som passat så bra ihop och har sån stark kärlek till varann som ni två verkligen har. Ja ni är helt enkelt menade för varann ni två och jag önskar er ett långt lyckligt och kärleksfullt liv tillsammans!

  Reply
 • Vet ju inte hur du är i verkligheten men i huset var du sjukt skrikig..

  Reply
 • Jag tycker du var absolut den som verkade gilla att vara i BB huset mest av alla även du gnällde mycket så störde jag mig inte på det. Skadeglädje att deltagarna inte får som de vill är bland det roligaste med BB. Din grundinställning var helatiden att du ville vara kvar i huset för att ni hade så kul även om du gnällde mycket. De du hängde med mest var de som hittade på saker i huset. Jag tycker också det verkar vara så utanför huset du är driven och företagsam som person. Det som såklart har förändrats mest är att du inte är lika öppen med vad som händer i ditt liv utom med Marcelo, vilket också är naturligt efter vad som hände i huset.

  Reply
 • fastnade direkt för dig från bbhuset, men tyckte du ibland kunde vara lite förmycket, lite för gnällig och ibland kunde ta lite väl förmycket skit när marcelo kunde kasta ur sig nått dumt.

  vet att han är en fantastisk kille eftersom han får dig att må bra och gör att du vill leva med honom. du är stark nog för att kunna välja det själv.

  du var helt klart min favorit i bb, ville se dig som etta. men att se dig som trea var grymt det också! 🙂 du är bäst!

  Reply
 • Du va vacker/rolig/snäll/bäst.. DÅ. nu är du vacker/rolig/snäll/bäst.. Har helt enkelt beundrat dig sen dag ett. DU ÄR BÄST ANNICA! <3

  Reply
 • Man kan alltid bilda en uppfattning om en person utifrån tv eller bakom en blogg, men jag har svårt att tro att det är den verkliga personen. Jag är mycket äldre än dig och läser din blogg framför allt bara för att min dotter och hennes pojkvän vet vem du är och han känner ditt ex genom fotbollen. Tittade bara på BB för att du var med och det av samma orsak. Du hade nog tagit hem spelet om du inte gjort ner “hålan” Östersund, där förlorade du många röster, min hade du iaf till slutet. Du verkar vara jättelycklig idag och det är du likaså alla andra värd 🙂 Sen vill jag också säga att dina skönhetstips är kanon bra, efter 42 år har jag lärt mig mycket av dig! Tack så mycket för det Annica! 🙂 Lycka till med ditt liv! Kramar

  Reply
 • Min uppfattning om dig har inte förändrats sen bigbrother. Jag uppfattar dig fortfarande som en härlig, rolig, sprallig och go tjej med ett gott hjärta. Sedan tycker jag att du har en stark intuitionsförmåga! Såg på TV när du berättade för någon, att du kände att du inte litade på en viss tjej efter du träffade henne första gången i huset. Du gav henne ändå en chans och ni pratade ut med varandra, men hon högg dig i ryggen! Så jag hoppas att du i fortsättningen litar på din intuition och inte tillåter någon ifrågasätta den!
  Kommer alltid läsa din blogg!
  Önskar dig och Marcelo lycka till!

  Reply
 • Du har så rätt, du gör rätt i att bara följa ditt hjärta o det du känner för. Det har ju tagit dig hit du är idag och från vad jag kan se så är det ett lyckligt liv du lever.
  Kram 🙂

  Reply
 • I huset tyckte jag du var en cool tjej (ibland iaf), men nu tycker jag tyvär du är lite barnslig :/ Dels med hur du hänger ut Marcelo på din blogg ibland och dels hur du beter dig bikterna…

  sorry sorry sorry… är bara ärlig! Men du ska veta att du är en fin person ändå <3

  Reply
 • Jag avskydde dig i huset, tyckte du var ett riktigt barn. Avskydde allt som hade med dig att göra.
  Idag läser jag ingen annan blogg än din, idag ser jag upp till dig så sjukt mycket ich jag tycker att du verkligen blivit så mogen och så jordnära och du satsar bra på allt de du bör göra. Att jag inte tål marcelos beetende är en annan femma, men idag beundrar jag dig enormt!

  Reply
 • Gillade dig inte då, gillar dig inte nu. Varför jag läser din blogg?
  – Du har bra skönhetstips 🙂

  Reply
 • Exakt vad jag skulle säga själv!!! ^

  Reply
 • Haha tänkte också exakt samma sak! Jag gillade inte dig i huset bara för att du gav Marcelo flera chanser. Om man blir förnedrad så blir man, oavsett varför, eller hur han funkar som människa. Visst, han kan vara hur fin mot dig som helst nu. Det är bara som han betedde sig först som förstörde. Sen va du så blind å man skämdes för din skull, och när du fick reda på allt å fortfarande gav han en ny chans tyckte man inte längre synd om dig utan då var du bara lite sorlig

  Reply
 • PS: Fattar inte varför alla ska tjata om att du var barnslig och skrek mycket…? Jag kan vara ärlig och säga att jag skulle nog inte våga gå in i huset och vara där sååå länge, vilka sidor skulle komma fram då? Jag har inte alls den uppfattningen om dig, rynkade alltid på näsan när jag läste/hörde att folk tyckte så och jag såg 24/7.. Klart du lät lite extra då och då men en sak ska vi alla ha klart för oss, du blev inte nominerad en enda gång av dina “vänner” inne i huset, varför? Du är en söt, snäll och glad person mm, på vilken bittertant är inte de en nål i ögat? Avundsjuka!

  Reply
 • Håller med !!

  Reply
 • Sant, all cred till dig att du pallade 106 dagar så bra, trots motgångarna. Du har upplevt mest av alla deltagarna. Åkt till Danmark och upplevt uppdragen mer än många av deltagarna.
  Jag skulle nog inte kunna hålla humöret uppe så länge. Vet själv när jag är mycket med folk att jag bara börjar bli irriterad på folk och slänger ut ord.

  Reply
 • Håller med dig ailicec!

  Reply
 • Jag tyckte man fick se en bra sida av dig i huset. Klart man blir rastlös, skrikig och gnällig. Alla blev ju på nått sätt lite barnsligare i slutet. Man var väl less och fick komma på nått att göra för att bli av med sin rastlöshet. Jag gillar dig även nu! Jag hade ingenting emot dig i bb huset och jag har inget emot dig nu heller men tycker du har snäppat upp dig om man säger så. Din blogg sprider på nått sätt glädje och du är en stor inspirationskälla ska du veta. Tycker inte du ska bry dig om vad vi tyckte om dig i huset. Vad spelar det för roll? Du var dig själv helt enkelt och dög det inte så låt folk hata. Man kan inte vara älskad av alla och man ska absolut inte heller försöka passa in hos alla för det går inte. Alla kommer ändå försöka att hitta nått att störa sig på. DU är fin,bra, och rolig som du är. Jag älskar dig och din blogg. Din blogg är den första jag läser varje dag och man blir alltid lika glad. Visste redan från huset att du och Marcelo skulle funka utanför också. Ni är som gjorda för varandra oc det menar jag. Lycka till och rå om varandra för kärlek växer inte på träd. KRAM

  Reply
 • Du var min favorit sedan första avsnittet och det för att jag kände igen mig idag och tyckte du hade stil! Vi är ibland läskigt lika som personer och det är jättekul att känna igen sig själv i en så stor blogg som din blivit! Fortsätt vara den du är och skit i vad andra säger! YOU ROCK GIRL!

  Reply
 • Jag lar mig inte blända av ditt vackra utseende, jag gillar dig inte (utseende slår inte allt :))…..det går mest på att du sjunker så lågt att du vill vara med en som mer eller mindre pissar på dig i offentlig tv. På den punkten kommer jag aldrig att ändra mig, men det är mig. Jag skulle aldrig givit en sådan person en andra chans!! Min självrespekt är nog för hög för det.

  Då hjälper det inte att han ser bra ut och kan vara trevlig en gång i bland….DET HJÄLPER INTE! 😉

  Reply
 • Nej jag gillar dig lika mycket nu som då 😀

  Reply