Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:19 | September 27, 2012

Då tränar vi igen!

Hej på er, tidig morgon idag!

Igår blev det en av mina lediga dagar på träningsfronten. Jag ska ha två lediga dagar i veckan som ska vara lördag och söndag. Men idag kör vi igen och eftersom vi har gått ett varv nu med alla muskler samt ett pass så börjar jag om igen. Så dagens träningspass är ben och rumpa! 🙂

Efter gymmet blir det raka spåret mot staden för att möta upp Dennis som äger dmretro.se. Vad vi ska prata om kommer ni få höra om inte alltför länge! Efter det ska jag och min kära andra hälft fortsätta jakten på den perfekta sängen! 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Då tränar vi igen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • spännande 😀

  Reply
 • Hej Annica!

  Håller själv på att träna för att jag är missnöjd med just ben och rumpa, behöver försvinna lite fett och bli lite fastare så att säga 😉
  Jag brukar köra ganska mycket kondition + benpress osv. Men har du några bra tips på övningar som är superbra?!

  Mvh Katja

  Reply